Joburi disponibile la Softlead România

PHP developer

De 3 ani de zile, ne poziționăm pe piața locală ca fiind prima platformă dedicată aplicațiilor software, cu rol în generarea de lead-uri.

Pentru a face față cu brio, avem nevoie de un developer PHP, ce deține experiență în Programare Orientată pe Obiecte, CSS3, HTML 5, pasionat de tehnologie și de start-up-uri.


Business Development Manager

Softlead este în căutarea unui Business Development Manager, care să monitorizeze, valideze și gestioneze lead-urile (solicitările) de aplicații software generate prin intermediul platformei.


PR&Lead Manager

Dacă ești pasionat(ă) de tehnologie, de start-up-uri, dar mai ales de aplicații software și de sisteme inteligente, dar și de proiecte speciale (RegattaIT), te așteptăm în echipa Softlead.


Internship Online Marketing

Pentru că Softlead este un proiect extrem de dinamic, lansăm provocarea de a găsi colegi pasionați de tehnologie și de marketing online, care să creeze strategii și să gestioneze campanii dedicate acțiunilor de generare de lead-uri.

Punem la bătaie un post de internship plătit, cu posibilitate de angajare!

Îți promitem că te vom încuraja constant să dai frâu liber imaginației și că vei avea acces la un portofoliu diversificat de clienți, proiecte și provocări!


Softlead caută Intern PHP Developer!

Și ce dacă ești încă la facultate sau abia ai ieșit de pe băncile facultății? Sigur ți-ar plăcea să faci deja primii pași printre liniile de cod care să genereze produse reale sau să fii parte din povestea unui start-up!

Așteptăm răspunsurile pe adresa hr@softlead.ro.