Joburi disponibile la Softlead România

PHP developer

De 3 ani de zile, ne poziționăm pe piața locală ca fiind prima platformă dedicată aplicațiilor software, cu rol în generarea de lead-uri.

Pentru a face față cu brio, avem nevoie de un developer PHP, ce deține experiență în Programare Orientată pe Obiecte, CSS3, HTML 5, pasionat de tehnologie și de start-up-uri.


PR&Lead Manager

Pasionat(ă) de tehnologie, de start-up-uri, dar mai ales de aplicații software și de sisteme inteligente, dar și de proiecte speciale (RegattaIT), te așteptăm în echipa Softlead.


Internship Online Marketing

Știm că nu e ușor ce îți cerem: să fii pasionat de Online Marketing și de Technologie și să construiești campanii creative prin îmbinarea celor 2! Dar garantăm satisfacția culegerii rezultatelor de după implementarea cu succes a campaniilor inteligente!

Până atunci, dacă ai experiență medie în Social Media, Direct Mailing și îți place să te joci în cel mai frumos mod cu putință cu vorbele pentru a promova branduri extrem de active pe piețele locale și internațioanale, trimite-ne CV-ul la hr@softlead.ro!

Punem la bătaie un post de internship plătit, cu posibilitate de angajare!

Îți promitem că te vom încuraja constant să dai frâu liber imaginației și că vei avea acces la un portofoliu diversificat de clienți, proiecte și provocări!


Softlead caută Intern PHP Developer!

Și ce dacă ești încă la facultate sau abia ai ieșit de pe băncile facultății? Sigur ți-ar plăcea să faci deja primii pași printre liniile de cod care să genereze produse reale sau să fii parte din povestea unui start-up!

Așteptăm răspunsurile pe adresa hr@softlead.ro.