Noutăți it&c

Eaton lansează pentru prima oară în industrie serviciul „UPS-ca-rezervă” ca suport pentru rețeaua electrică prin rezerva de menținere a frecvenței

14 decembrie 2017

 Operatorii pot fi compensați în cazul modificării instantanee a consumului de energie, ceea ce ajută rețelele să evite întreruperile de alimentare. 

eaton-lanseaza-pentru-prima-oara-in-industrie-serviciul-ups-ca-rezerva-ca-suport-pentru-reteaua-electrica-pri 

1970-01-01 

Softlead

Smart Alliance – Innovation Technology Cluster a primit certificarea europeană de acreditare Bronze

14 decembrie 2017

Pe 23 Noiembrie, Smart Alliance – Innovation Technology Cluster, cel mai mare cluster format doar din companii românești, a primit certificarea Bronze din partea Secretariatului European pentru Analiza Clusterelor (ESCA), o rețea de peste 70 de experți din mai mult de 30 de țări, organizată sub egida Comisiei Europene. Prin această certificare clusterului îi este confirmat stadiul de dezvoltare prin relațiile extrem de bune dintre companiile membre și partenerii tehnologici, distribuitori și publici. În România, în domeniul ICT, mai există doar șapte clustere cu certificare Bronze, iar reprezentanții clusterului se gândesc deja la următorul pas: certificarea Silver. 

smart-alliance---innovation-technology-cluster-a-primit-certificarea-europeana-de-acreditare-bronze 

1970-01-01 

Softlead

Intracom Telecom derulează un proiect de cercetare privind infrastructura de supraveghere pentru EWISA

14 decembrie 2017

Intracom Telecom, un furnizor global de soluții si sisteme de telecomunicații, operand in Romania prin Intrarom, a anunțat astăzi semnarea unui contract cu KEMEA, Centrul pentru Studii de Securitate din Grecia, pentru a participa la proiectul EWISA (AVERTISMENT TIMPURIU PENTRU CRESTEREA GRADULUI DE CONSTIENTIZARE A SITUATIILOR), cofinanțat de UE, ca parte a celui de-al 7-lea Program-cadru de cercetare si dezvoltare, pentru furnizarea serviciilor de cercetare în domeniul securității pentru frontierele terestre. Finalizarea proiectului este prevazuta a fi pana la sfârșitul lunii mai 2019.

intracom-telecom-deruleaza-un-proiect-de-cercetare-privind-infrastructura-de-supraveghere-pentru-ewisa 

1970-01-01 

Softlead

14 decembrie 2017

Peste 500 de studenți, profesioniști și antreprenori români au participat la caravana organizată de Romanian IT  în diaspora în această toamnă. 

caravana-romanian-it---conexiune-si-inovatie-la-nivel-global 

1970-01-01 

Softlead

MS Dynamics NAV 2018 – lansare oficială în România

14 decembrie 2017

La 1 Decembrie 2017 a avut loc lansarea oficială a celei mai noi versiuni MS Dynamics NAV – 2018.

ms-dynamics-nav-2018---lansare-oficiala-in-romania 

1970-01-01 

Softlead

Intrarom primeste premiul “Best Industry Manufacturing”

13 decembrie 2017

Intrarom, filiala românească a Intracom Telecom, a anunțat astăzi că a primit premiul "Best Industry Manufacturing" în cadrul Galei Comunicatii Mobile organizate săptămâna trecută de catre publicatia „Comunicatii Mobile” in București.

intrarom-primeste-premiul-best-industry-manufacturing 

1970-01-01 

Softlead

Ericsson demonstrează potențialul rețelelor LTE în Ucraina

13 decembrie 2017

Ericsson și operatorul ucrainean lifecell demonstrează oportunitățile introducerii tehnologiei LTE pe plan local, precum rate ridicate de transfer de date și implementări de massive IoT

ericsson-demonstreaza-potentialul-retelelor-lte-in-ucraina 

1970-01-01 

Softlead

Plaut Consulting România : Peste 65% din cifra de afaceri, din soluții de BI

12 decembrie 2017

La final de 2017, Plaut Consulting România, companie specializată în dezvoltarea şi implementarea de soluţii de Business Intelligence și master reseller Qlik în România, estimează încheierea anului cu o cifră de afaceri de 4 milioane de euro, din care 65% sunt venituri din implementarea soluțiilor de BI.

plaut-consulting-romania--peste-65-din-cifra-de-afaceri-din-solutii-de-bi 

1970-01-01 

Softlead

12 decembrie 2017

G DATA susţine menținerea unor standarde înalte de securitate. Acestea nu trebuie să fie slăbite de nimeni , nici măcar de către un guvern. 

coborarea-standardelor-de-securitate-este-extrem-de-periculoasa 

1970-01-01 

Softlead