Noutăți it&c

Bento Grânar – soluția ideală pentru succesul campaniei agricole de toamnă!

23 august 2018

Bento, companie specializată în soluții dedicate agricultorilor, vine în sprijinul deținătorilor de silozuri, cu aplicația Bento Grânar. Dezvoltată împreună cu Silloz Carani, cel mai mare hub logistic pentru produse agricole din vestul României, Grânar oferă date în timp real, cu privire la calitatea, cantitatea și proveniența cerealelor depozitate. In plus, soluția oferă și informații cu privire la contractele încheiate și facturile emise pe parcursul tranzitului acestora în cadrul silozurilor. 

bento-granar---solutia-ideala-pentru-succesul-campaniei-agricole-de-toamna 

1970-01-01 

Softlead

[STUDIU DE CAZ] Cum a reușit un fermier să facă fermele mai eficiente prin utilizarea tehnologiei?

29 aprilie 2016

După ce a fost pionierul utilizării vehiculelor automate în urmă cu 15 ani, John Deere, distribuitorul de echipamente pentru ferme merge chiar mai departe, concentrându-se pe eficiență și sustenabilitate. 

[studiu-de-caz]-cum-a-reusit-un-fermier-sa-faca-fermele-mai-eficiente-prin-utilizarea-tehnologiei 

1970-01-01 

Softlead

De ce solicită fermierii aplicații software dedicate agriculturii și zootehniei?

18 aprilie 2016

Cel mai nou studiu publicat de Marketsandmarkets.com, ce vizează evoluția agriculturii inteligente estimează că piața globală de agricultură tehnologizată va atinge 18.45 miliarde de dolari până în anul 2022, cu o creștere a ratei anuale de 13,8% între 2016 și 2022.

de-ce-solicita-fermierii-aplicatii-software-dedicate-agriculturii-si-zootehniei 

1970-01-01 

Softlead

16 martie 2016

Softlead va participa pe 5 aprilie 2016 la ediția a VII-a a Conferinței AGROstandard, ce va avea loc la hotel Alexandros din București, în calitate de speaker invitat. La acest eveniment, vor lua parte 250 de fermieri, reprezentanți ai asociațiilor de fermieri, companii din sectorul agricol, furnizori de mașini agricole și input-uri, oficiali guvernamentali, reprezentanți ai ambasadelor. 

softlead-despre-rolul-aplicatiilor-software-in-gestionarea-fermelor-si-a-proceselor-agricole-in-conferinta-ag 

1970-01-01 

Softlead
1