Noutăți IT&C

Softlead

Schimbare majoră în soft-ul de bugetare al Rețelei de sănătate Regina Maria

Cu o singură soluție software, compania de servicii medicale private își gestionează mai ușor și mai rapid bugetele și rapoartele financiare. Este vorba despre sistemul CPM de la Senior Software, implementat de Rețeaua de sănătate Regina Maria, soluție care integrează funcționalități de bugetare, planificare și Business Intelligence într-o singură platformă.

Citește tot arrow_forward

Iulian Stanciu, eMAG: Ritmul de investiții în soluții software: 25 milioane de Euro pe an

Iulian Stanciu, eMAG: Black Friday: Simultan, cea mai bună și cea mai proastă decizie

Citește tot arrow_forward

Plaut Consulting România : Peste 65% din cifra de afaceri, din soluții de BI

La final de 2017, Plaut Consulting România, companie specializată în dezvoltarea şi implementarea de soluţii de Business Intelligence și master reseller Qlik în România, estimează încheierea anului cu o cifră de afaceri de 4 milioane de euro, din care 65% sunt venituri din implementarea soluțiilor de BI.

Citește tot arrow_forward
Softlead
Softlead

Trend - Plata prin comanda vocală va fi tot mai des întâlnită în următorii 5 ani

Conform datelor publicate de BI Intelligence Survey în luna aprilie a acestui an, folosirea comenzilor vocale pentru efectuarea plăților online este în continuă creștere. Un astfel de serviciu este oferit și de Amazon, prin Echo, care folosește platforma Alexa

Citește tot arrow_forward

Previziuni Gartner: până în 2017, domeniul dedicat aplicațiilor software de analiză și business intelligence va ajunge la 18.3 miliarde de dolari

Conform Gartner Inc., soluțiile software de analiză și de BI (Business Intelligence) se bucură de un volum din ce în ce mai mare de achiziții, așteptându-se ca veniturile globale ale pieței să ajungă până la sfârșitul anului 2017 la 18.3 miliarde de dolari, cu 7.3% mai mult decât în 2016. ...

Citește tot arrow_forward

Implementarea BI rămâne în topul priorităților

Cu toate că viitorul tehnologiei este reprezentat de Big Data, cel mai recent studiu legat de prioritățile din domeniul IT pentru anul 2016, la care au participat 382 de respondenți (profesioniști din domeniul IT și analiști de business din America de Nord) arată că Business Intelligence reprezintă încă un software foarte utilizat.

Citește tot arrow_forward

Bugetele de investiţii în sisteme informatice vor egala în doi ani nivelele de dinainte de 2008

Creşterea economică din 2015 a impulsionat multe din firmele din România să investească în îmbunătăţirea sistemelor lor informatice de management al afacerilor, cu accentul pe partea operaţională.

Citește tot arrow_forward
Softlead

Transart anunță creșterile afacerii pentru anul 2015 și planuri optimiste pentru 2016

Compania specializată în soluții software, Transart Business Solutions confirmă evoluția afacerii și consolidarea liniilor de business pentru anul 2015, anunțând oficial o cifră de afaceri estimată la 2.8 milioane de euro.

Citește tot arrow_forward
Softlead

Microsoft anunță integrarea modulului de Business Intelligence cu Excel

Microsoft a anunțat săptămâna aceasta integrarea cu Excel, prin instrumentul de Business Intelligence disponibil. Furnizorii au adăugat 256 de particularități noi, conforme cu cerințele utilizatorilor.

Citește tot arrow_forward