Noutăți it&c

Industrial Access lansează MySmartRent, prima aplicație mobilă destinată clienților B2B care închiriază utilaje de construcții

02 februarie 2018

Industrial Access, lider pe piața de închirieri utilaje pentru acces și lucru la înălțime, lansează aplicația mobilă MySmartRent, prima soluție de acest gen oferită de o companie din industria de profil clienților săi. Cu un design original și facilități moderne de gestiune și supervizare, MySmartRent le oferă utilizatorilor vizibilitate și transparență maximă și le permite să dețină un control total al operațiunilor desfășurate – 24/7. 

industrial-access-lanseaza-mysmartrent-prima-aplicatie-mobila-destinata-clientilor-b2b-care-inchiriaza-utilaj 

1970-01-01 

Softlead

6 aplicații software recomandate companiilor de construcții

08 noiembrie 2016

Considerate a fi linii de business complexe și cu multiple fluxuri interne, companiile din industria construcțiilor reprezintă unul dintre segmentele extrem de relevante în contextul eficientizării, monitorizării și gestionării procedurilor specifice.   

7-aplicatii-software-recomandate-companiilor-de-constructii 

1970-01-01 

Softlead

La ce sa va asteptati cand implementati un ERP pentru constructii

28 octombrie 2016

Varietatea proiectelor de constructii, dispersia teritoriala, concurenta, termenele stricte impuse de beneficiari sau activitatea ciclica dictata de conditiile meteo sunt provocari majore pentru constructori. Utilizand SocrateCloud ERP, companiile de constructii se pot asigura ca respecta termenele de livrare, calitatea si bugetele prevazute, in vederea maximizarii satisfactiei clientilor, dar si a profitabilitatii.

la-ce-sa-va-asteptati-cand-implementati-un-erp-pentru-constructii 

1970-01-01 

Softlead

05 octombrie 2016

SocrateCloud ERP pentru constructii si SocrateBI sustin dezvoltarea activitatii companiei Rampad si ofera suport managerial in drumul sau catre succes. Rampad activeaza in domeniul confectiilor metalice, constructiilor si tamplariei PVC si aluminiu si a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 3 milioane de Euro.  

rampad-utilizeaza-solutia-socratecloud-pentru-constructii-pentru-suport-managerial 

1970-01-01 

Softlead
1