Noutăți it&c

[Studiu]> Piața soluțiilor software de contabilitate în următorii 7 ani

29 iulie 2018

Aplicațiile software dedicate departamentelor și activităților financiar-contabile se referă la toate acele soluții cu rol în înregistrarea, managementul și procesarea datelor ce prezintă caracter financiar. Acestea sunt folosite de experții contabili și de companiile care au specializare în domeniu, având ca activitate principală operarea cu tranzacții, monitorizarea fluxurilor financiare și raportarea informațiilor de ordin financiar către stakeholderii direct vizați. 

[studiu]>-piata-solutiilor-software-de-contabilitate-in-urmatorii-7-ani 

1970-01-01 

Softlead

6 aplicații software recomandate companiilor de construcții

08 noiembrie 2016

Considerate a fi linii de business complexe și cu multiple fluxuri interne, companiile din industria construcțiilor reprezintă unul dintre segmentele extrem de relevante în contextul eficientizării, monitorizării și gestionării procedurilor specifice.   

7-aplicatii-software-recomandate-companiilor-de-constructii 

1970-01-01 

Softlead

Care sunt cele mai bune soluții software financiare personale?

03 iulie 2016

Administrarea bugetului personal este o activitate recurentă asemănătoare unui business de mici dimensiuni și cu un număr restrâns de angajați, incluzând previziuni, analize, bugetări, fonduri de creditare, riscuri, precum și multe altele.

care-sunt-cele-mai-bune-solutii-software-financiare-personale 

1970-01-01 

Softlead

03 iunie 2016

Soluția de Management al Facturării de Utilități are ca obiectiv prioritar eficientizarea activităților de facturare şi încasare, esențiale pentru business-ul de utilități 

volumul-de-facturi-generat-in-domeniul-utilitatilor-este-imens-cum-procedam 

1970-01-01 

Softlead

Perspective & Trenduri conform Google pentru industria Software

15 mai 2016

Doar în Europa, companiile și sistemele de guvernământ alocă peste 200 de miliarde de euro pe an pentru crearea sau pentru implmentarea aplicațiilor și sistemelor informatice. În Statele Unite ale Americii, 1 din 200 de angajați este programator.

perspective---trenduri-conform-google-pentru-industria-software 

1970-01-01 

Softlead

De ce este important să achiziționezi o aplicație de contabilitate optimă?

13 aprilie 2016

Aplicațiile software ce servesc departamentelor de contabilitate includ module cu rol în creșterea eficienței agenților economici sau contabililor prin generarea: rapoartelor sistem (balanțe, registre), urmărirea facturilor plăților efectuate sau restante, a situațiilor departamentelor de personal (salarii, ștate de plată), transferuri între conturi, diferențe de curs la plăți și încasări în valută, setarea alertelor pentru cele mai importante activități.

de-ce-este-important-sa-achizitionezi-o-aplicatie-de-contabilitate-optima 

1970-01-01 

Softlead

SmartBill primește o mărire de capital de 1 milion de euro de la GECAD Group și Catalyst

10 martie 2016

GECAD Group și Catalyst România, fondul local de private equity pentru creștere și venture capital finanțat prin inițiativa JEREMIE, investesc peste un million de euro în compania românească Smart Bill, cel mai important furnizor local de servicii SaaS (software as a service) pentru facturare.

smartbill-primeste-o-marire-de-capital-de-1-milion-de-euro-de-la-gecad-group-si-catalyst 

1970-01-01 

Softlead

Therme București a implementat soluțiile software TotalSoft

07 martie 2016

Cel mai mare complex de wellness din Europa, Therme, a ales providerul de aplicații software TotalSoft pentru implementarea unei soluții de business cu rol în gestionarea activității de tip financiar-contabile și de management al resurselor umane.

therme-bucuresti-a-implementat-solutiile-software-totalsoft 

1970-01-01 

Softlead
1