Noutăți it&c

Bijuteriile TEILOR dau startul implementării întregii suite de aplicații de business de la SoftOne

12 decembrie 2018

SoftOne România, unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluții software de business din Europa de Sud-Est, anunţă implementarea intregii suite de aplicatii de business în cadrul retelei de magazine Teilor Fine Jewellery. 

bijuteriile-teilor-dau-startul-implementarii-intregii-suite-de-aplicatii-de-business-de-la-softone 

1970-01-01 

Softlead

Lidl închide parteneriatul cu SAP după investiții de 500 de milioane de Euro și o implementare eșuată, care a durat 7 ani

04 octombrie 2018

Retaier-ul german Lidl a anunțat recent încheierea colaborării cu aplicația de tip ERP Hana, dezvoltată de SAP, după 3 ani în care compania software a lucrat la implementarea sistemului și 7 ani de la începerea planificării lui 

lidl-inchide-parteneriatul-cu-sap-dupa-investitii-de-500-de-milioane-de-euro-si-o-implementare-esuata-care-a- 

1970-01-01 

Softlead

Farel Impex își eficientizează operațiunile cu ERP și SFA de la Transart

04 octombrie 2018

Farel Impex, unul dintre principalii distribuitori de băuturi și produse alimentare din Transilvania, a implementat sistemul informatic integrat dezvoltat de Transart pentru managementul afacerilor de distribuție.  Acoperind peste 6000 de puncte de vânzare din 4 județe cu 8 depozite și peste 50 agenți Pre-Sales, Farel Impex a implementat sistemul B-ORG ERP pentru toate operațiunile de la sediul central, respectiv din depozite și HERMES for Android (Pre-Sales, Targete) pentru agenții de vânzări din teren, echipați cu tablete Samsung și imprimante mobile Datecs DPP 250.

farel-impex-isi-eficientizeaza-operatiunile-cu-erp-si-sfa-de-la-transart 

1970-01-01 

Softlead

23 august 2018

Întrebarea-vedetă a celor mai multe dintre discuțiile care au în vedere achiziția și implementarea unei aplicații de tip ERP (Enterprise Resource Planning). Ce trebuie să știe fiecare dintre cei interesați de costurile unei soluții business completă, cum este ERP-ul? 

cat-costa-o-aplicatie-erp 

1970-01-01 

Softlead

Transart CORTEX, platformă pentru dezvoltarea business-ului colaborativ producător-distribuitori

27 aprilie 2018

Transart anunță platforma CORTEX, rezultatul experienței acumulate în 14 ani de proiecte ce presupun colectarea de date direct din sistemul ERP instalat la distribuitori. Transart CORTEX este un sistem inovativ de colectare, curățare, consolidare și vizualizare date, ce integrează componente de Business Intelligence, sistem ce facilitează planificarea și coordonarea acțiunilor comune, în cadrul parteneriatului dintre un producător și distribuitorii săi.

transart-cortex-platforma-pentru-dezvoltarea--business-ului-colaborativ-producator-distribuitori 

1970-01-01 

Softlead

ERA Medical, soluție software unică pentru clinici și spitale, intră pe piața în România

27 aprilie 2018

Mida Soft Business, alături de partenerii tehnologici Canon și Lenovo, lansează pe piața din România o soluție inovatoare de tip ERP (Enterprise Resource Planning) dedicată în exclusivitate unităților medicale, de la spitale la clinici monospecializate și farmacii. ERA Medical oferă, într-un singur pachet software, funcționalități puternice care vin în sprijinul personalului medical și al managementului organizației – de la dosarul electronic al pacientului și integrarea cu SIUI la situația stocurilor de materiale, a contractelor și a facturilor și până la urmărirea zilnică a profitabilității.

era-medical-solutie-software-unica-pentru-clinici-si-spitale-intra-pe-piata-in-romania 

1970-01-01 

Softlead

Best Foods Romania dă startul digitalizării business-ului alături de SoftOne și Soft1 ERP

02 aprilie 2018

SoftOne România, unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluții software de business în Cloud din Europa de Sud-Est, anunţă implementarea platformei Soft1 Open Enterprise ERP în cadrul companiei Best Foods Productions SRL România, unul dintre cei mai importanți producatori si distribuitori de snacks-uri si arahide din regiune, cu o experiență de peste 20 de ani pe piața din România.

best-foods-romania-da-startul-digitalizarii-business-ului-alaturi-de-softone-si-soft1-erp 

1970-01-01 

Softlead

De ce personalizarea/adaptarea unei aplicații software de tip ERP nu este o idee bună?

21 martie 2018

Peste 90% dintre companiile care doresc implementarea unei soluții software se așteaptă ca aceasta să arate și să îndeplinească un procent cât mai mare din așteptările setate anterior.

de-ce-personalizarea-adaptarea-unei-aplicatii-software-de-tip-erp-nu-este-o-idee-buna 

1970-01-01 

Softlead

14 februarie 2018

SoftOne România anunță lansarea oficială Soft1 Series 5, noua suită de aplicații de business SoftOne, care dă startul unei noi ere a inovației în industria ERP.  Cu o experiență de peste 25 de ani în industria de business software și o poziție de leadership incontestabil de pe piața de Cloud ERP din Europa de Sud-Est, SoftOne aduce pe piața din România cele mai avansate tehnologii ale viitorului: Inteligența Artificială, Business Automation Machine și Enterprise Mobility. 

softone-lanseaza-oficial-noul-soft1-series-5-si-da-startul-unei-noi-ere-a-inovatiei-in-industria-de-business- 

1970-01-01 

Softlead