Noutăți it&c

Arggo Consulting alege Smartree pentru procesul de salarizare

25 septembrie 2018

Smartree, lider pe piața de externalizare a proceselor de HR, anunță că suita sa de aplicații pentru managementul proceselor de resurse umane, MyStaff, este utilizată de dezvoltatorul local de soluții software, Arggo Consulting, care și-a externalizat procesele de calcul salarial și administrare de personal. Astfel, după primele luni de la implementare, furnizorul local de soluții enterprise end-to-end a reușit să-și reducă timpul de verificare și corectare a statelor de plată la mai puțin de 1 oră. 

arggo-consulting-alege-smartree-pentru-procesul-de-salarizare 

1970-01-01 

Softlead

Turbulențe în soluțiile HR ale companiei Lufthansa

14 iunie 2018

Cu peste 130.000 de angajați și cu o cifră de afaceri de peste 36 de miliarde de euro în 2017, Lufthansa a ajuns la concluzia că cele peste 50 de soluții diferite folosite la nivelul grupului pentru a gestiona activitatea și rezultatele resurselor umane nu sunt integrate din punctul de vedere al datelor operate. 

turbulente-in-solutiile-hr-ale-companiei-lufthansa 

1970-01-01 

Softlead

SMARTREE : Timpii alocați completării fișelor zilnice de pontaj scad cu peste 70% prin folosirea softurilor specializate

13 octombrie 2017

Managementul resurselor umane a intrat într-o nouă etapă de evoluție în care aplicații specializate schimbă modul de interacțiune în interiorul unei organizații. În ultima vreme, nu numai că astfel de aplicații și-au dovedit eficiența în optimizarea fluxurilor organizaționale, dar mai mult decât atât, în contextul multiplelor schimbări legislative, au devenit indispensabile.

smartree--timpii-alocati-completarii-fiselor-zilnice-de-pontaj-scad-cu-peste-70-prin-folosirea-softurilor-spe 

1970-01-01 

Softlead

08 noiembrie 2016

Considerate a fi linii de business complexe și cu multiple fluxuri interne, companiile din industria construcțiilor reprezintă unul dintre segmentele extrem de relevante în contextul eficientizării, monitorizării și gestionării procedurilor specifice.   

7-aplicatii-software-recomandate-companiilor-de-constructii 

1970-01-01 

Softlead

Socrate Salarii, acum in cloud pe baza de abonament

02 noiembrie 2016

Solutia de salarizare de la BITSoftware, Socrate Salarii, este de acum disponibila si in cloud, astfel ca gestiunea informatiilor utilizate in managementul de personal devine mult mai usoara. Aceasta schimbare a venit din dorinta de a oferi clientilor nostri o mai mare libertate si flexibilitate in definirea si gestiunea structurii de personal, flexibilitate si scalabilitate sporite, usurinta in utilizare, pastrand in acelasi timp functionalitatea necesara, cu respectarea legislatiei in vigoare.

socrate-salarii-acum-in-cloud-pe-baza-de-abonament 

1970-01-01 

Softlead

Gamificarea prin software, o soluție pentru departamentele de HR

12 iulie 2016

Piața globală de gamificare va înregistra o creștere de 41.8% în perioada 2016-2022, atingând suma de 22.913.0 milioane de dolari până în 2022. Potrivit unui studiu recent, această creștere se reflectă în performanțele angajaților. Dintre participanții la studiu, 79% au declarat că elementele de joc introduse în mediul de lucru îi face pe angajați mai productivi.

gamificarea-prin-software-o-solutie-pentru-departamentele-de-hr 

1970-01-01 

Softlead

Therme București a implementat soluțiile software TotalSoft

07 martie 2016

Cel mai mare complex de wellness din Europa, Therme, a ales providerul de aplicații software TotalSoft pentru implementarea unei soluții de business cu rol în gestionarea activității de tip financiar-contabile și de management al resurselor umane.

therme-bucuresti-a-implementat-solutiile-software-totalsoft 

1970-01-01 

Softlead

Cine a achiziționat soluții software prin Softlead.ro în anul 2015?

16 februarie 2016

Pentru că interesul manifestat de utilizatori pentru tehnologizarea constantă a fluxurilor de lucru este tot în creștere și pentru că numărul aplicațiilor software răspunde cu brio cerințelor manifestate de companiile de beneficiari finali, este extrem de important managementul integrat al achizițiilor de sisteme informatice.

cine-a-achizitionat-solutii-software-prin-softleadro--in-anul-2015 

1970-01-01 

Softlead
1