Noutăți IT&C

Softlead

Aplicațiile software de tip HR în 2019 – trenduri & statistici

80% dintre angajații din industria resurselor umane (HR) consideră că utilizarea tehnologiilor software poate îmbunătăți comportamentul acestora în raport cu obiectivele și cu activitățile pe care le au de realizat.

Citește tot arrow_forward

Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor

Romanian Software, unul dintre liderii pietei romanesti de solutii software dedicate resurselor umane, a lansat in Cloud platforma colorful.hr. Platforma este specializata in salarizarea, recrutarea si administrarea resurselor umane si vine in sprijinul companiilor mici si mijlocii, care doresc sa isi automatizeze o parte din activitatile aferente departamentelor de HR.

Citește tot arrow_forward
Softlead
Softlead

Arggo Consulting alege Smartree pentru procesul de salarizare

Smartree, lider pe piața de externalizare a proceselor de HR, anunță că suita sa de aplicații pentru managementul proceselor de resurse umane, MyStaff, este utilizată de dezvoltatorul local de soluții software, Arggo Consulting, care și-a externalizat procesele de calcul salarial și administrare de personal. Astfel, după primele luni de la implementare, furnizorul local de soluții enter...

Citește tot arrow_forward

Turbulențe în soluțiile HR ale companiei Lufthansa

Cu peste 130.000 de angajați și cu o cifră de afaceri de peste 36 de miliarde de euro în 2017, Lufthansa a ajuns la concluzia că cele peste 50 de soluții diferite folosite la nivelul grupului pentru a gestiona activitatea și rezultatele resurselor umane nu sunt integrate din punctul de vedere al datelor operate.

Citește tot arrow_forward

6 aplicații software recomandate companiilor de construcții

Considerate a fi linii de business complexe și cu multiple fluxuri interne, companiile din industria construcțiilor reprezintă unul dintre segmentele extrem de relevante în contextul eficientizării, monitorizării și gestionării procedurilor specifice.  

Citește tot arrow_forward

Socrate Salarii, acum in cloud pe baza de abonament

Solutia de salarizare de la BITSoftware, Socrate Salarii, este de acum disponibila si in cloud, astfel ca gestiunea informatiilor utilizate in managementul de personal devine mult mai usoara. Aceasta schimbare a venit din dorinta de a oferi clientilor nostri o mai mare libertate si flexibilitate in definirea si gestiunea structurii de personal, flexibilitate si scalabilitate sporite, usurinta in u...

Citește tot arrow_forward
Softlead

Therme București a implementat soluțiile software TotalSoft

Cel mai mare complex de wellness din Europa, Therme, a ales providerul de aplicații software TotalSoft pentru implementarea unei soluții de business cu rol în gestionarea activității de tip financiar-contabile și de management al resurselor umane.

Citește tot arrow_forward

Cine a achiziționat soluții software prin Softlead.ro în anul 2015?

Pentru că interesul manifestat de utilizatori pentru tehnologizarea constantă a fluxurilor de lucru este tot în creștere și pentru că numărul aplicațiilor software răspunde cu brio cerințelor manifestate de companiile de beneficiari finali, este extrem de important managementul integrat al achizițiilor de sisteme informatice.

Citește tot arrow_forward
Softlead

Gamificarea prin software, o soluție pentru departamentele de HR

Piața globală de gamificare va înregistra o creștere de 41.8% în perioada 2016-2022, atingând suma de 22.913.0 milioane de dolari până în 2022. Potrivit unui studiu recent, această creștere se reflectă în performanțele angajaților. Dintre participanții la studiu, 79% au declarat că elementele de joc introduse în mediul de lucru îi face pe ...

Citește tot arrow_forward