Noutăți it&c

Domina Imobiliare – prima agenție imobiliară 100% tehnologizată cu ajutorul serviciilor Softlead

09 septembrie 2018

Agenția de Real Estate Domina Imobiliare, ce deține birouri în București și Târgu-Jiu, anunță demararea proceselor de tehnologizare a instrumentelor și aplicațiilor dedicate fluxurilor de lucru, alegând ca partener și colaborator Softlead.  

domina-imobiliare---prima-agentie-imobiliara-100-tehnologizata-cu-ajutorul-serviciilor-softlead 

1970-01-01 

Softlead

Wizmo.ro integrează două noi soluții CRM: ImobManager și Immoflux: peste 600 de agenții imobiliare își pot lista anunțurile pe platforma de real estate

12 decembrie 2017

Wizmo.ro, platformă de anunțuri imobiliare, anunță integrarea cu soluțiile CRM ImobManager și Immoflux, proces în urma căruia toate cele peste 600 de agenţii imobiliare care utilizează aceste platforme software îşi pot lista anunţurile pe Wizmo.ro în mod automat. În perioada următoare, compania își propune să continue procesul de atragere a CRM-urilor specializate pe segmentul imobiliar de pe piața locală, cu scopul de a reuni cât mai multe anunțuri relevante pentru cei care sunt în căutarea unei proprietăți. 

wizmoro-integreaza-doua-noi-solutii-crm-imobmanager-si-immoflux-peste-600-de-agentii-imobiliare-isi-pot-lista 

1970-01-01 

Softlead

Ești în competiție pe piața imobiliară? Ai nevoie de o soluție software!

17 ianuarie 2017

În ultimii 4 ani, interesul pentru achiziția de apartamente a avut, conform Capital.ro, o rată de creștere de 3 ori mai mare, în toate marile orașe ale țării. Menținerea și poziționarea față de numărul mare de agenții imobiliare existente pe piață se poate face prin intermediul unui management eficient al resurselor (materiale, financiare, umane) și al datelor despre posibilii clienți. Aplicațiile software pentru industria imobiliară contribuie la gestionarea optimă a tuturor activităților pe care le implică procesul de vânzare-cumpărare, de la administrarea imobilelor și agenților, la crearea ofertelor și suport post- achiziție.

esti-in-competitie-pe-piata-imobiliara-ai-nevoie-de-o-solutie-software 

1970-01-01 

Softlead
1