Noutăți it&c

ERA Medical, soluție software unică pentru clinici și spitale, intră pe piața în România

27 aprilie 2018

Mida Soft Business, alături de partenerii tehnologici Canon și Lenovo, lansează pe piața din România o soluție inovatoare de tip ERP (Enterprise Resource Planning) dedicată în exclusivitate unităților medicale, de la spitale la clinici monospecializate și farmacii. ERA Medical oferă, într-un singur pachet software, funcționalități puternice care vin în sprijinul personalului medical și al managementului organizației – de la dosarul electronic al pacientului și integrarea cu SIUI la situația stocurilor de materiale, a contractelor și a facturilor și până la urmărirea zilnică a profitabilității. 

era-medical-solutie-software-unica-pentru-clinici-si-spitale-intra-pe-piata-in-romania 

1970-01-01 

Softlead

Setrio Soft prezintă BizMedica, cel mai avansat software pentru organizarea clinicilor medicale

19 octombrie 2017

Setrio Soft, unul dintre cei mai importanți producători de software pentru sectorul sănătății din România, prezintă BizMedica, cel mai avansat software dedicat clinicilor de specialitate care își desfășoară activitatea cu practică exclusiv privată sau mixtă (privat și în contract cu CJAS). 

setrio-soft-prezinta-bizmedica-cel-mai-avansat-software-pentru-organizarea-clinicilor-medicale 

1970-01-01 

Softlead

Cu SocrateCloud, Mediclim a făcut pasul de la o afacere de familie către un business de 10 milioane de euro

04 iulie 2016

Mediclim este o companie românească care activează în domeniul importului și distribuției de aparatură și reactivi pentru laborator. Compania a pornit ca o mică afacere de familie, iar în timp a avut o creștere spectaculoasă, dar și procesele interne au devenit mai complexe, ceea ce a dus la apariția nevoii de implementare a unei soluții ERP. 

cu-socratecloud-mediclim-a-facut-pasul-de-la-o-afacere-de-familie-catre-un-business-de-10-milioane-de-euro 

1970-01-01 

Softlead

Warning: getimagesize(): Filename cannot be empty in /home/softlead/public_html/articles-list.php on line 109

05 mai 2016

Luxoft Holding, Inc. (NYSE:LXFT), unul dintre furnizorii de top de servicii de dezvoltare software şi soluţii IT inovatoare către clienţi globali, și Horus software GmbH, companie germană de servicii informatice, colaborează în vederea optimizării managementului proceselor de afaceri (BPM) pentru clienții care activează, printre altele, în sectoarele: financiar, telecomunicații, auto și sănătate. 

luxoft-si-horus-software-colaboreaza-in-vederea-optimizarii-managementului-proceselor-de-afaceri-pentru-clien 

1970-01-01 

Softlead

Cum crești eficiența unui lanț de 1500 de farmacii independente?

24 februarie 2016

Cel mai important furnizor de servicii de mercantizare si marketing in retelele de farmacii independente din Romania utilizeaza HERMES SFA - Merchandising & Marketing furnizata de Transart pe tablete Android pentru a creste eficienta si calitatea executiei.

cum-cresti-eficienta-unui-lant-de-1500-de-farmacii-independente 

1970-01-01 

Softlead
1