Noutăți it&c

Unul din Top 10 distribuitori IT&C folosește sistemul WMS de la Senior Software

22 aprilie 2018

Unul dintre cei mai mari distribuitori IT&C din România și-a automatizat depozitul cu un sistem software modern, înregistrând schimbări semnificative încă din primele două săptămâni de utilizare. Este vorba despre Royal Computers care a decis să utilizeze soluția WMS pentru managementul depozitului, dezvoltată de Mantis și implementată de Senior Software. 

unul-din-top-10-distribuitori-it-c-foloseste-sistemul-wms-de-la-senior-software 

1970-01-01 

Softlead

Delaco implementează sistemul WMS de la Senior Software

26 martie 2018

Delaco Distribution, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața brânzeturilor din România, și-a îmbunătățit managementul depozitului cu ajutorul unei soluții software. Decizia de a achiziționa sistemul WMS de la Senior Software a fost luată după ce managerii companiei au constatat că vechiul sistem nu mai reușea să satisfacă nevoile business-ului. 

delaco-implementeaza-sistemul-wms-de-la-senior-software 

1970-01-01 

Softlead

Cel mai nou magazin online pentru bebeluși expediază 80% din comenzi în aceeași zi, cu ajutorul unei soluții software WMS

15 ianuarie 2018

Cel mai nou magazin online din România, dedicat părinților de copii sub trei ani, folosește un sistem software care îi permite să proceseze comenzile chiar și în 15 minute. Este vorba despre soluția WMS de la Senior Software pentru optimizarea spațiului de depozitare și automatizarea fluxurilor de lucru dintr-un depozit.

cel-mai-nou-magazin-online-pentru-bebelusi-expediaza-80-din-comenzi-in-aceeasi-zi-cu-ajutorul-unei-solutii-so 

1970-01-01 

Softlead

08 noiembrie 2017

Pambac, una dintre cele mai mari fabrici de morărit și panificație din România, își automatizează activitățile din depozite cu soluția WMS de la Senior Software. Compania estimează că investiția va fi recuperată în maximum un an și jumătate. După implementarea noului sistem, Pambac va procesa comenzile mult mai rapid, trasabilitatea mărfurilor se va face automat, iar acuratețea livrărilor va crește până la 99%. 

fabrica-de-morarit-si-panificatie-pambac-isi-automatizeaza-depozitele-iar-investitia-va-fi-amortizata-intr-un 

1970-01-01 

Softlead

Alexandrion și-a îmbunătățit acuratețea livrărilor cu sistemul de management al depozitelor de la Senior Software

02 octombrie 2017

Alexandrion Grup, cel mai mare producător de băuturi alcoolice din România, a implementat soluția WMS pentru managementul depozitelor de la Senior Software. Sistemul a determinat creșterea acurateții livrărilor pe loturi, asigură un control deplin al stocului și se integrează perfect cu sistemul ERP utilizat deja în companie.

alexandrion-si-a-imbunatatit-acuratetea-livrarilor-cu-sistemul-de-management-al-depozitelor-de-la-senior-soft 

1970-01-01 

Softlead

Ocado dezvoltă un braț robotizat dedicat manipulării mărfii din depozite

09 august 2017

Ocado Technology a lansat pe piață un braț automatizat, cu ajutorul căruia produsele din depozite sunt manevrate facil și cu volume semnificative, mai exact cu peste 48.000 de articole de mici dimensiuni, care pot fi controlate manual

ocado-dezvolta-un-brat-robotizat-dedicat-manipularii-marfii-din-depozite 

1970-01-01 

Softlead

Entersoft lansează o soluție de gestiune a depozitelor, Entersoft WMS

27 iunie 2017

Entersoft anunță lansarea unei soluții dedicate gestionării depozitelor, Entersoft Warehouse Management System (WMS), ca parte a unui plan de investiţii de 5 milioane de euro, anunţat în urmă cu trei ani. Un sistem de gestiune a depozitului permite administarea tuturor resurselor, de la spaţiu, până la echipamente, activități, forţă de muncă şi fluxuri de lucru. Piaţa europeană WMS se ridică la peste 500 de milioane de euro (conform Transparency Marketresearch) şi va înregistra o creştere anuală constantă de cca 18% până în 2020.

entersoft-lanseaza-o-solutie-de-gestiune-a-depozitelor-entersoft-wms 

1970-01-01 

Softlead

Particularitatile unui sistem WMS dedicat industriei de distributie

30 mai 2017

Succesul companiilor de distributie depinde de acuratetea si eficienta informatiilor de care dispune managementul, de controlul costurilor si satisfactia clientilor. 

particularitatile-unui-sistem-wms-dedicat-industriei-de-distributie 

1970-01-01 

Softlead

30 martie 2017

Daca aveti in vedere in viitorul apropiat o investitie intr-o solutie software pentru gestiunea depozitelor, atunci cu siguranta ca ati facut un research ca sa vedeti ce solutii exista la ora actuala pe piata si care sunt caracteristicile si beneficiile fiecareia. 

o-comparatie-obiectiva-intre-solutiile-de-gestiune-a-depozitelor-in-cloud-si-cele-on-premise 

1970-01-01 

Softlead