Senior Software este cel mai dinamic furnizor de solutii software integrate pentru managementul afacerilor. Cu 14 ani experienta, Senior Software are la activ peste 300 implementari de succes, iar in 2016 a inregistrat o crestere de 20% a cifrei de afaceri. In portofoliul companiei se gasesc solutii specializate in: planificarea resurselor companiei (ERP), bugetare si raportare (CPM), analiza datelor (Business Intelligence), logistica si management al depozitelor (WMS), planificarea rutelor de transport (TMS), managementul aprovizionarilor (Inventory Optimization), planificarea si managementul productiei (APS, MES), vanzari online(E-commerce), automatizarea fortei de vanzare (SFA), managementul relatiei cu clientii (CRM), managementul resurselor umane (HR), vanzarea prin magazine(POS), sisteme utilizate de companii din Romania, Bulgaria, Ungaria, Italia si Marea Britanie.

Senior Software ofera o mare varietate de instrumente software specializate pentru companii cu activitati de import & export, distributie, retail, productie, servicii. Senior Software foloseste cele mai noi tehnologii disponibile, fiind prima companie din Romania care a lansat SeniorERP Online pe Windows Azure (platforma de cloud de la Microsoft). Compania a incheiat de-a lungul timpului parteneriate stabile cu lideri mondiali precum Tableau Software, Microsoft sau Mantis Informatics.

Aplicațiile software ale Senior Software

Noutăți de la Senior Software

Cel mai nou magazin online pentru bebeluși expediază 80% din comenzi în aceeași zi, cu ajutorul unei soluții software WMS

Cel mai nou magazin online din România, dedicat părinților de copii sub trei ani, folosește un sistem software care îi permite să proceseze comenzile chiar și în 15 minute. Este vorba despre soluția WMS de la Senior Software pentru optimizarea spațiului de depozitare și automatizarea fluxurilor de lucru dintr-un depozit.

citeste tot

Un producător internațional de acoperișuri investește în soluții software pentru managementul afacerii din România

Reprezentantul din România al principalului producător european de acoperișuri a implementat soluții software pentru managementul fluxurilor de lucru și al proceselor de analiză și raportare. Este vorba despre filiala din Cluj a companiei Bauder, un producător german cu o experiență de 160 de ani în industria construcțiilor, care a implementat sistemele ERP și Business Intelligence de la Senior Software.

citeste tot

Fabrica de morărit și panificație Pambac își automatizează depozitele, iar investiția va fi amortizată într-un an și jumătate

Pambac, una dintre cele mai mari fabrici de morărit și panificație din România, își automatizează activitățile din depozite cu soluția WMS de la Senior Software. Compania estimează că investiția va fi recuperată în maximum un an și jumătate. După implementarea noului sistem, Pambac va procesa comenzile mult mai rapid, trasabilitatea mărfurilor se va face automat, iar acuratețea livrărilor va crește până la 99%.

citeste tot

Alexandrion și-a îmbunătățit acuratețea livrărilor cu sistemul de management al depozitelor de la Senior Software

Alexandrion Grup, cel mai mare producător de băuturi alcoolice din România, a implementat soluția WMS pentru managementul depozitelor de la Senior Software. Sistemul a determinat creșterea acurateții livrărilor pe loturi, asigură un control deplin al stocului și se integrează perfect cu sistemul ERP utilizat deja în companie.

citeste tot

Eldon: “sistemul CPM impreuna cu serviciile Senior Software au fost solutia perfecta pentru noi”

Producatorul Eldon implementeaza CPM de la Senior Software, singurul sistem de bugetare cu functionalitati integrate de Business Intelligence, disponibil la nivel national. Impreuna cu serviciile complete de mentananta si suport oferite de Senior Software, CPM reprezinta solutia perfecta pentru managerii fabricii Eldon.  

citeste tot

Sipa Engineering România își planifică producția mai ușor și mai rapid cu soluția APS Sipa Engineering

Cu afaceri de peste 33 milioane de lei, Sipa Engineering România își planifică activitatea de producție cu soluția APS de la Senior Software. Compania a decis să implementeze acest sistem pentru a automatiza procesul de planificare a producției și pentru a răspunde mai repede cerințelor clienților.

citeste tot

O singură soluție software gestionează bugetele și rapoartele Romcarbon

Romcarbon a implementat soluția CPM de la Senior Software pentru a-și gestiona în mod integrat fluxurile de bugetare și raportare specifice celor 7 centre distincte de producție. Compania a reușit astfel să reducă timpul dedicat procesării datelor, în favoarea analizelor și deciziilor de management.

citeste tot

Cel mai mare producător de scaune ergonomice va implementa două sisteme de optimizare a procesului de producție

Antares România, cel mai mare producător național de scaune ergonomice, cu afaceri de aproape 40 milioane de lei, implementează soluțiile Senior Software pentru managementul fabricii, de la planificarea producției (APS) și a necesarului de materiale (MRP) până la urmărirea în timp real a producției și a indicatorilor de performanță ai fabricii (MES).

citeste tot

SamMills Distribution își gestionează afacerea de 97 milioane RON cu soluțiile Senior Software

SamMills Distribution, parte a grupului SamMills – liderul pieței de morărit, a ales soluțiile integrate ERP, SFA, WMS și Business Intelligence de la Senior Software. Compania urmărește astfel să își gestioneze mai eficient activitatea și să susțină creșterea accelerată a afacerii, ajunsă în prezent la peste 97 mil. RON.

citeste tot

Life Logistics a implementat WMS de la Senior Software

Life Logistics, unul dintre cei 4 furnizori de servicii de manipulare și depozitare a mărfurilor din zona liberă Agigea, a implementat WMS de la Senior Software. Compania a devenit astfel prima din zonă care utilizează un sistem de management al depozitelor, reușind pe această cale să atragă noi clienți și să își îmbunătățească relația cu cei existenți.

citeste tot

Peste 150 de companii iau decizii mai bune cu SeniorVisualBI

SeniorVisualBI, soluția Business Intelligence pentru analiză și raportare avansată de la Senior Software, este utilizată în prezent de peste 150 de companii. Recent a fost lansată cea mai nouă versiune a acesteia care vine cu o interfață mult mai intuitivă, viteză crescută de procesare a datelor și nu numai.

citeste tot

Heinrig Distribution își optimizează operațiunile logistice cu SeniorWMS

Heinrig Distribution, distribuitor cu afaceri de 64 mil. EUR., își gestionează activitățile în mod integrat cu SeniorERP, SeniorVisualBI și SeniorWMS. Soluțiile Senior Software constituie o platformă sigură de susținere a deciziilor cheie, ajutând compania să atingă un nivel ridicat de eficiență și să își crească viteza de reacție la schimbările pieței.

citeste tot

Senior Software anunță creșterea cu 90% a cifrei de afaceri în 2014

Senior Software a înregistrat în 2014 o creștere a cifrei de afaceri cu 90% față de anul anterior. Pe parcursul aceluiași an compania și-a extins echipa cu 30%, a realizat prima implementare a soluției ERP în Ungaria, a deschis un nou punct de lucru la Cluj și și-a diversificat portofoliul de soluții. 

citeste tot

Trima – Birotica & Papetarie isi consolideaza afacerea cu solutiile ERP si E-commerce de la Senior Software

Trima – Birotica & Papetarie, distribuitor si importator de produse de papetarie si birotica, isi gestioneaza mai eficient afacerea cu solutia ERP de la Senior Software si urmareste cresterea vanzarilor online prin intermediul platformei integrate de comert electronic SeniorE-commerce – SeniorERP.

citeste tot

Barta Ati gestioneaza 11 magazine si 11 depozite cu solutiile Senior Software

Barta Ati, important distribuitor de bauturi, tigari, dulciuri si cafea din Satu Mare, isi gestioneaza cu succes activitatile de distributie, retail, cash&carry si van sales cu ajutorul solutiilor ERP, SFA si Retail de la Senior Software.

citeste tot

Interada a ales SeniorERP și SeniorVisualBI pentru a-și menține poziția de lider pe piața de interfoane

Interada – liderul de piață în domeniul producției, instalării și întreținerii instalațiilor de interfon pentru imobile a implementat sistemele integrate ERP și Business Intelligence de la Senior Software.

citeste tot

Producatorul Bico Industries a implementat ERP, SFA si Business Intelligence de la Senior Software

Bico Industries, important producator si distribuitor de materiale pentru sisteme de izolatii, a ales sistemele ERP, SFA si Business Intelligence de la Senior Software. Compania beneficiaza astfel de cele mai performante solutii software integrate pentru managementul afacerii, care vor contribui la atingerea obiectivului de consolidare a pozitiei Bico Industries pe piata materialelor de constructii.

citeste tot

Soluția TMS de la Senior Software te ajută să reduci cu 15% costurile de transport

Senior Software anunță lansarea unei soluții de tip TMS (Transport Management System) ce permite reducerea costurilor de transport cu până la 15%, precum și reducerea timpului de livrare a comenzilor clienților, datorita instrumentelor de alocare și planificare automată a resurselor implicate în transportul de mărfuri.

citeste tot

Medica M3 isi gestioneaza mai eficient activitatile cu SeniorERP, SeniorSFA si SeniorVisualBI

Medica M3 a implementat solutiile ERP, SFA si Business Intelligence de la Senior Software pentru a-si imbunatati colaborarea cu furnizorii si clientii printr-o mai buna organizare a operatiunilor interne si nu in ultimul rand pentru a creste acuratetea procesului decizional.

citeste tot

Senior Software anunță deschiderea unei noi filiale la Cluj

Senior Software, unul dintre cei mai dinamici furnizori locali de soluții software integrate pentru managementul afacerilor, a deschis un nou punct de lucru la Cluj, ca parte a strategiei companiei de a fi mai aproape de clienții săi.

citeste tot

SeniorERP si SeniorVisualBI au contribuit la dublarea cifrei de afaceri Phoenix Contact Romania in ultimii trei ani

Phoenix Contact Romania, filiala locala a liderului mondial in tehnologii de conectare, si-a dublat cifra de afaceri in ultimii 3 ani. Aceasta crestere a fost posibila datorita organizarii mai eficiente a activitatilor desfasurate, favorizata de utilizarea solutiilor integrate SeniorERP si SeniorVisualBI.

citeste tot

Herlitz Romania utilizează cu succes soluțiile ERP, BI și WMS de la Senior Software

Reprezentanta din Romania a concernului german Herlitz isi gestioneaza in mod integrat activitatea cu sistemele ERP, WMS si Business Intelligence de la Senior Software. Trasabilitatea si securitatea datelor, alaturi de operarea simplificata si reducerea erorilor umane sunt cateva dintre beneficiile obtinute in doar un an de la finalizarea implementarii.

citeste tot

Senior Software își extinde portofoliul de soluții dedicate managementului lanțului logistic cu Logistic Vision Suite

Senior Software consolidează parteneriatul cu Mantis Informatics și introduce în portofoliul propriu soluția Logistic Vision Suite (LVS), dedicată companiilor cu activități logistice complexe.

citeste tot

Liderul distribuției de papetărie din Bistrița-Năsăud a ales soluțiile de gestiune a afacerii de la Senior Software

Tudor SRL – cel mai mare distribuitor de produse de birotica si papetarie din Bistrita-Nasaud – a ales sa isi gestioneze afacerea cu ERP, SFA si Business Intelligence de la Senior Software. Printre altele, managerii urmaresc modernizarea activitatii de distributie si imbunatatirea procesului decizional.

citeste tot

Important distribuitor de materiale de construcții din sud-vestul țării a ales sistemele Senior Software

Termoconstruct, unul dintre distribuitorii de materiale de construcții cu cel mai accelerat ritm de creștere din sud-vestul țării, implementează SeniorERP, SeniorSFA și SeniorVisualBI. Compania urmărește astfel o mai bună organizare a activităților, care să asigure dezvoltarea durabilă a afacerii.

citeste tot

Dental Partner's Grup implementează ERP, BI, SFA și CRM de la Senior Software

Dental Partner's Grup – important distribuitor din domeniul stomatologic – a ales sistemele integrate SeniorERP, SeniorSFA, SeniorVisualBI și SeniorCRM pentru a-și susține planurile de extindere a afacerii la nivel național.

citeste tot

Implementarea SeniorERP si SeniorVisualBI – parte a strategiei de crestere a Sipex Company

Sipex Company a implementat sistemele ERP si BI de la Senior Software pentru a-si asigura suportul informatic necesar sustinerii strategiei de crestere a companiei, ce vizeaza extinderea portofoliului de produse si consolidarea afacerii la nivel national.

citeste tot

SeniorERP, SeniorSFA si SeniorVisualBI sustin cresterea afacerii Old Team Distribution

Distribuitorul de bauturi Old Team Distribution a implementat sistemele ERP, SFA si Business Intelligence de la Senior Software pentru a-si sustine ritmul accelerat de crestere. Printre avantajele obtinute de companie se numara automatizarea proceselor interne, controlul mai eficient al activitatii de vanzare si accesul la date in timp real.

citeste tot

Tuplex România – unul dintre liderii pe piața distribuției de mase plastice – a ales ERP și Business Intelligence de la Senior Software

Filiala din România a Grupului Tuplex – cel mai mare distribuitor de materiale plastice din Europa Centrala și de Est – a ales soluțiile ERP și Business Intelligence de la Senior Software pentru a-și susține poziția de lider pe piața românească printr-un control mai eficient al proceselor interne.

citeste tot

DAAS România – o afacere de succes susținută de sistemul CRM de la Senior Software

DAAS România își gestionează activitățile de marketing și vânzări cu ajutorul soluției SeniorCRM oferită de Senior Software. Principalul beneficiu obținut de companie este îmbunătățirea relației cu clienții printr-un mai bun management al fluxului de vânzări și al timpului vânzătorilor.

citeste tot

German Electronics implementează ERP și Business Intelligence de la Senior Software

German Electronics, unicul distribuitor in Romania al produselor Conrad, a ales solutia integrata formata din ERP si Business Intelligence de la Senior Software, pentru a sustine cresterea vanzarilor si planurile de extindere a afacerii. German Electronics este distribuitor unic pe piata din Romania al produselor companiei germane Conrad, numarul 1 in Europa in domeniul vanzarilor de electronice prin catalog.

citeste tot

Soluțiile Senior Software contribuie la extinderea distribuitorului local Timar Distrib

Distribuitorul de unelte pentru debitare, frezare, găurire și echipamente de protecție – Timar Distrib – a implementat soluțiile ERP, Business Intelligence, SFA și WMS de la Senior Software pentru a beneficia de un sistem informatic integrat, capabil să susțină creșterea companiei.

citeste tot

Afacerile Senior Software au crescut cu 18% in 2013

Senior Software a inregistrat in 2013 o cifra de afaceri cu 18% mai mare fata de 2012. Aceasta crestere reprezinta rezultatul eforturilor sustinute ale companiei de a oferi solutii software specializate pentru managementul afacerilor si servicii de calitate adaptate nevoilor clientilor sai.

citeste tot

Terra Agro Invest a ales sistemele ERP si Business Intelligence de la Senior Software

Terra Agro Invest a ales SeniorERP si SeniorVisualBI pentru a obtine un control sporit asupra afacerii. Sistemele ERP si Business Intelligence oferite de Senior Software vor contribui la cresterea productivitatii angajatilor si gestionarea integrata a tuturor activitatilor companiei.

citeste tot

Senior Software a lansat o noua versiune a sistemului SFA

Senior Software anunta disponibilitatea celei mai recente versiuni a sistemului SFA, destinat automatizarii activitatii echipelor de vanzari de pe teren. Modificarile aduse solutiei SeniorSFA sunt centrate pe cresterea eficientei procesului de vanzare mobila prin facilitarea preluarii comenzilor de la clienti si a incasarii soldurilor.

citeste tot

Koelner Bulgaria a ales sistemul ERP de la Senior Software

Filiala din Bulgaria a Grupului Koelner – principalul producator si distribuitor de sisteme de fixare pentru constructii la nivel mondial, a ales solutia ERP oferita de Senior Software.

citeste tot

Afaceri mai competitive cu noua versiune a sistemului CRM de la Senior Software

Senior Software anunta disponibilitatea celei mai noi versiuni SeniorCRM Enterprise – sistemul CRM dedicat activitatilor de vanzari, marketing, service si project management.

citeste tot

SalonPro, distribuitor de produse profesionale pentru infrumusetare, a implementat SeniorERP si SeniorVisualBI

Distribuitorul de produse profesionale pentru infrumusetare – SalonPro – a ales solutiile ERP si Business Intelligence de la Senior Software pentru a facilita accesul la informatie de ultima ora si pentru a imbunatati procesul decizional.

citeste tot

Solutiile Senior Software sustin povestea de succes a celui mai mare distribuitor de produse exclusiv romanesti in Italia

Importatorul si distribuitorul de produse romanesti pe piata din Italia – Romania, a implementat un pachet de solutii software integrate pentru managementul eficient al afacerii, alcatuit din SeniorERP pentru gestiunea resurselor companiei, SeniorVisualBI pentru analiza si raportare avansata, SeniorSFA pentru automatizarea echipelor mobile si SeniorWMS pentru gestiunea depozitului.

citeste tot

Principalul furnizor de antene de broadcast și comunicații mobile utilizează SeniorCRM pentru managementul relațiilor cu clienții

Romkatel, unic reprezentant al producătorului german de antene Kathrein Werke KG pentru România și Europa de Est, a ales sistemul CRM oferit de Senior Software pentru a-și organiza mai eficient activitatea de vânzare și service și pentru a îmbunătăți relația cu clienții.

citeste tot

Caranda Baterii isi modernizeaza activitatea cu sisteme ERP si BI de la Senior Software

Caranda Baterii, al doilea mare producator si distribuitor de baterii si acumulatori din Romania, a implementat solutia software integrata formata din sistemele SeniorERP si SeniorVisualBI, din dorinta de a simplifica munca angajatilor si de a accelera procesul decizional la nivel de management.

citeste tot

Gomar Electric gestioneaza activitatea celor 29 de puncte de lucru cu SeniorERP si SeniorVisualBI

Distribuitorul de cabluri si produse electrice Gomar Electric a implementat sistemele ERP si Business Intelligence de la Senior Software pentru a gestiona mai eficient activitatea celor 29 de puncte de lucru ale companiei si pentru a asigura accesul acestora la informatii in timp real.

citeste tot

Implementarea SeniorERP, un pas important pentru afacerea Nuevo Construct

Nuevo Construct, unul dintre principalii jucatori pe segmentul pieselor de schimb pentru utilaje din Romania, a implementat solutia ERP de la Senior Software pentru a beneficia de o platforma software de ultima generatie tehnologica.

citeste tot

SeniorVisualBI: instrumentul de analiza indispensabil pentru afacerile competitive

SeniorVisualBI, solutia Business Intelligence oferita de Senior Software, analizeaza in prezent afaceri de peste 1 miliard de euro. Alaturi de sistemul de gestiune SeniorERP, sistemul BI a fost ales de peste 100 de clienti Senior Software, acesta permitand analiza facila a indicatorilor afacerii atat in ansamblu, cat si in profunzime.

citeste tot

Liderul distributiei de bauturi racoritoare din Bistrita a ales Senior Software

Roxana SRL a implementat sistemele ERP, SFA si Business Intelligence de la Senior Software. Cresterea volumului activitatii i-a determinat pe managerii companiei sa aleaga o solutie integrata pentru optimizarea canalelor de distributie si care sa sustina in mod sanatos dezvoltarea afacerii.

citeste tot

Senior Software: 10 ani de experienta in domeniul sistemelor informatice pentru managementul afacerilor

La 10 ani de la infiintare Senior Software inseamna 2 sedii, in Bucuresti si Constanta, 60 de angajati, o cifra de afaceri de 1,6 milioane de euro in 2012 si aproximativ 200 de implementari de solutii informatice care sustin afaceri de peste 1 mld de euro. Dar mai mult decat cifre, Senior Software inseamna astazi inovatie, dinamism si efort constant pentru intampinarea nevoilor clientilor.  

citeste tot

Planoil isi gestioneaza afacerea cu sisteme de la Senior Software

Distribuitorul national de produse petroliere Planoil a implementat sistemele ERP si Business Intelligence de la Senior Software pentru a beneficia de o solutie integrata capabila sa gestioneze volumul impresionant al activitatii companiei.

citeste tot

Doriți să contactați compania Senior Software?