Servicii

Generare de lead-uri

Anual, sunt implementate doar la nivel local, mii de soluții software. Cele mai multe dintre solicitări sunt colectate, validate și trimise companiilor software care dețin un cont activ în platforma Softlead. Generarea de lead-uri se face organic, fiind vorba despre un proces B2B, 95% dintre cerințe fiind atribuite companiilor medii, mari și foarte mari din România.


Analiză de business

Pentru acele solicitări de ofertare, achiziție și implementare de soluții software, prin intermediul unor consultanți interni și colaboratori, Softlead răspunde cerințelor de analiză de business, cu rol în identificarea corectă a obiectivelor și nevoilor în contextul eficientizării proceselor de lucru prin aplicații informatice.


Consultanță

Oferim suport și consultanță în definirea seturilor de funcționalități tehnice personalizate fiecărei cerințe primite, în raport cu industria de activitate a beneficiarului final, cu problemele întâmpinate sau cu eventuale situații de risc la care acesta este supus. De asemenea, pentru proiecte dedicate dezvoltării aplicațiilor la cerere (custom), sunt parcurse toate etapele conforme, pentru determinarea clară a setului de caracteristici tehnice, precum și a serviciilor care însoțesc un proiect (analiză, scalabilitate, dezvoltare, testare, implementare).


Software development

Pentru acele soluții software personalizate unei anumite industrii sau business, ce prezintă un set de funcționalități speciale, adaptate sau cu o întindere a dezvoltării pe termen lung, generarea de soluții intră pe un flux dedicat de atribuire a proiectelor, fie cu rezolvare internă, fie prin externalizare, în funcție de dimensiunea și de tipologia acestora.

Ai nevoie de o aplicație?

1
2