Despre Star Storage S.A.

Star Storage este un furnizor global de servicii IT care dezvolta si furnizeaza solutii de ultima ora de protectie si management a informatiior pentru organizatii publice si private de top. Dezvoltator de produse proprii, cu peste 15 ani de experienta in domeniu si un portofoliu de peste 500 de clienti de pe 4 continente, in industrii precum financiar-bancar, telecom, productie, utilitati sau administratie publica, compania joaca un rol cheie in transformarea digitala a organizatiilor de orice dimensiune. www.star-storage.ro

Aplicațiile software ale STAR STORAGE

Noutăți de la STAR STORAGE

StarCapture Mobile, solutia avangardista castigatoare la Premiile EuroCloud Romania 2016

Star Storage, furnizorul global de servicii IT care dezvolta si furnizeaza solutii moderne de protectie si management al informatiilor pentru organizatii publice si private de top, anunta castigarea premiului "Cel mai bun serviciu cloud pentru piete verticale" cu solutia StarCapture Mobile. Star Storage a primit aceasta distinctie pentru al doilea an consecutiv in cadrul competitiei Premiile EuroCloud, organizata de Asociatia EuroCloud Romania la finalul lunii iunie, dupa ce in 2015 a primit aceeasi distinctie pentru serviciul StarVault e-Health, bazat pe produsul software STATUS (www.status-online.ro). Competitia a avut ca obiectiv identificarea celor mai inovatoare servicii si proiecte de cloud si promovarea la nivel european a unui climat competitional in cadrul industriei romanesti de cloud computing.

citeste tot

Fundatia Star Storage doneaza un nou echipament medical Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti in cadrul Campaniei ”Sangele este Viata”

Fundatia Star Storage, persoana juridica non-profit, anunta o noua donatie Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti (CTSB), in cadrul Campaniei ”Sangele este Viata” - un congelator modern pentru plasma. Cu o capacitate de 625 litri, acesta indeplineste cele mai inalte standarde tehnologice si este absolut necesar pentru conservarea plasmei din sange in conditii optime pana la utilizarea ei in spitalele din Bucuresti.

citeste tot

Star Storage primeste premiul pentru Best EMC Storage Partner

Star Storage, furnizor de top de solutii de stocare, arhivare si management al informatiilor pentru organizatii publice si private din Romania, primeste pentru al doilea an consecutiv premiul “Best EMC Storage Partner”. Distinctia obtinuta anul acesta in cadrul evenimentului desfasurat de Avnet Technology Solutions, in Poiana Brasov, la finalul lunii februarie, reprezinta o recunoastere a obiectivelor indeplinite in domeniul solutiilor de stocare si a bunei relatii de colaborare cu liderul pietei, producatorul EMC.

citeste tot

Star Storage a obținut statutul de partener Direct Tier 1 in programul Microsoft Cloud Solution Provider (CSP)

Star Storage, furnizor de top de solutii de stocare, arhivare si management al informatiilor pentru organizatii publice si private din Romania, a devenit incepand cu luna ianuarie 2016 partener Direct (Tier 1) in cadrul programului Cloud Solution Provider (CSP) desfasurat de Microsoft la nivel global.

citeste tot

Star Storage îl recrutează pe Daniel Ionescu în poziţia de director de marketing

Star Storage, unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii de stocare, arhivare şi management al informaţiilor din România, anunţă numirea lui Daniel Ionescu în funcţia de Marketing Director, începând cu luna octombrie 2015

citeste tot

La aniversarea a 15 ani Star Storage isi doreste extinderea globala

Star Storage, furnizorul roman de top pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), servicii de externalizare IT si servicii Cloud, anunta aniversarea astazi, 21 august, a 15 ani de la infiintarea companiei. Aceasta varsta vine cu noi proiecte de largire a portofoliului de clienti si de extindere pe noi piete la nivel international. 

citeste tot

“SPrint” – noul pachet lansat de Star Storage pentru companiile mici si mijlocii

Star Storage, furnizorul roman de top pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), servicii de externalizare IT si servicii Cloud, lanseaza pachetul SPrint in cadrul campaniei “Sprinteaza in fata competitiei si castiga 100 euro”, venind astfel in sprijinul companiilor mici si mijlocii pentru a-si accelera dezvoltarea afacerilor prin construirea unui brand puternic.

citeste tot

Star Storage castigatoare a doua distinctii la Premiile EuroCloud Romania 2015

Star Storage, furnizorul roman de top pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), servicii de externalizare IT si servicii Cloud, anunta castigarea a doua distinctii In cadrul competitiei Premiile EuroCloud, editia a III a, organizata de Asociatia EuroCloud Romania la finalul saptamanii trecute.

citeste tot

Star Storage isi prezinta in SUA, in cadrul HDS Next 2015, portofoliul de produse software integrate cu Hitachi Content Platform

Star Storage, furnizorul roman de top pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), servicii de externalizare IT si servicii Cloud, anunta participarea la HDS Next 2015: Emerging Technology Forum, in calitate de partener al Hitachi Data Systems (HDS), care are loc la Boston, SUA, in perioada 12 – 14 mai.

citeste tot

Star Storage lanseaza Sistemul Integrat de Arhivare a Informațiilor pentru eficientizarea activitaților de arhivare a documentelor

Star Storage, furnizorul roman de top pentru soluţii de stocare, arhivare si management de informaţii (date si documente), servicii de externalizare IT si servicii Cloud, lanseaza Sistemul Integrat pentru Arhivarea Informațiilor (ISIA) - o platforma tehnologica inovativa de arhivare hibrida dedicata eficientizarii activitaților de arhivare a documentelor fizice si electronice.

citeste tot

Star Storage lanseaza Star Documentum Connector pentru HCP versiunea 1.8

Noua versiune include integrare imbunatatita, noi optiuni pentru verificarea integritatii datelor si functii suplimentare de administrare. Star Storage, furnizorul roman de top pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), servicii de externalizare IT si servicii Cloud, a anuntat astazi lansarea versiunii 1.8 a Star Documentum Connector pentru HCP.

citeste tot

Star Storage incurajeaza tinerii romani performanti prin sustinerea Olimpiadei Nationale de Matematica 2015

Star Storage, furnizorul roman de top pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), servicii de externalizare IT si servicii Cloud, incurajeaza performanta tinerilor romani prin programul „Cred in Romania” desfasurat de Fundatia proprie, sustinand cea de-a 66-a editie a Olimpiadei Nationale de Matematica.

citeste tot

Star Storage ofera institutiilor publice pachete integrate de solutii si servicii cloud pentru modernizarea si eficientizarea activitatilor

Star Storage, furnizorul roman de top pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), servicii de externalizare IT si servicii Cloud, lanseaza o serie de pachete integrate de solutii si servicii cloud dedicate institutiilor publice pentru modernizarea si eficientizarea activitatiilor operationale si imbunatatirea relatiei cu cetatenii.

citeste tot

Star Storage ofera clientilor sai servicii specializate de migrare in cloud de la Windows Server 2003/R2

Star Storage, furnizorul roman de top pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), servicii de externalizare IT si servicii Cloud, ofera clientilor sai servicii dedicate de migrare in cloud de la Windows Server 2003/R2 in vederea eficientizarii si reducerii costurilor operationale cu pana la 50%, odata cu incheierea perioadei de suport oferite de Microsoft.

citeste tot

Star Storage ofera noi servicii pentru cresterea productivitatii angajatilor

Star Storage, furnizorul roman de top pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), servicii de externalizare IT si servicii Cloud, isi extinde portofoliul StarVault Cloud, in urma unui parteneriat strategic incheiat cu Microsoft, cu suita de servicii Microsoft Office 365, insotita totodata si de servicii de tip managed service menite sa sprijine utilizatorii in implementarea si administrarea acestora.

citeste tot

Star Storage primeste premiul “EMC Partner of the year 2014” din partea Avnet Technology Solutions

Star Storage, furnizorul roman de top pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), servicii de externalizare IT si servicii Cloud, a primit premiul “EMC Partner of the year 2014” din partea Avnet Technology Solutions în cadrul evenimentului Avnet Partner, desfasurat la Sibiu la sfarsitul lunii februarie a acestui an.

citeste tot

Star Storage lanseaza Elasticloud Marketplace in cadrul portofoliului de servicii StarVault Cloud si reduce pretul resurselor platformei cu pana la 30%

Star Storage, furnizorul roman de top pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), servicii de externalizare IT si servicii Cloud, lanseaza in cadrul serviciului StarVault Elasticloud, un magazin online cu peste 250 de aplicatii gratuite (frame-uri) ca Magento, Wordpress, Alfresco, Drupal, SugarCRM etc, pentru a facilita accesul utilizatorilor la acestea printr-un singur click.

citeste tot

Star Storage isi mareste echipa in vederea cresterii prezentei pe pietele internationale si consolidarii portofoliului de servicii cloud si produse software proprii

Star Storage, furnizorul roman de top pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), servicii de externalizare IT si servicii Cloud, isi propune marirea echipei de profesionisti IT in vederea atingerii obiectivelor companiei de a se dezvolta pe piete externe, precum si de continuare a investitiilor in extinderea si consolidarea portofoliului de servicii cloud si produse software proprii.

citeste tot

Star Storage - furnizorul de top de servicii cloud din Romania – anticipeaza 5 tendinte majore pe piata de cloud in 2015

Star Storage, furnizorul roman de top pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), servicii de externalizare IT si servicii Cloud, anunta cele cinci tendinte majore pe care le anticipeaza pentru piata de cloud din Romania in 2015

citeste tot

Star Storage primeste de la Asociatia Romana pentru Cloud Computing (RoCloud) premiul pentru CEL MAI ACTIV FURNIZOR DE SERVICII CLOUD IN 2014

Star Storage, furnizorul roman de top pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), servicii de externalizare IT si servicii Cloud, este desemnat castigator de Asociatia Romana pentru Cloud Computing (RoCloud) pentru cel de al doilea an consecutiv in cadrul RoCloud Awards 2014 for Leadership in Cloud Services, anul acesta primind Premiul RoCloud - CEL MAI ACTIV FURNIZOR DE SERVICII CLOUD IN 2014 pentru cel mai mare numar de produse si servicii cloud lansate.

citeste tot

Star Storage anunta lansarea noii platforme e-Commerce - StarVault Cloud dedicata serviciilor cloud

Star Storage, furnizorul roman de top pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), servicii de externalizare IT si servicii Cloud, anunta lansarea unui nou site e-Commerce dedicat serviciilor StarVault Cloud - www.star-vault.ro, dezvoltat si implementat pe o noua platforma flexibila.

citeste tot

Star Storage lanseaza STATUS - produsul software care revolutioneaza relatia cu pacientii si serviciile medicale de la distanta

Star Storage, furnizorul roman de top pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), servicii de externalizare IT si servicii Cloud, lanseaza STATUS, www.status-online.ro, un produs software propriu dedicat imbunatatirii semnificative a calitatii serviciilor medicale si reducerii timpului alocat activitatilor care au caracter nonmedical.

citeste tot

Star Storage lanseaza in Romania noul sistem de stocare Hitachi Virtual Storage Platform (VSP) G1000, dedicat cresterii disponibilitatii, automatizarii si flexibilitatii mediului unui Centru de Date performant

Star Storage, furnizorul roman de top pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), servicii de externalizare IT si servicii Cloud, anunta lansarea in Romania a noului sistem de stocare de tip enterprise Hitachi Virtual Storage Platform (VSP) G1000. Sistemul de stocare Hitachi Virtual Storage Platform (VSP) G1000 asigura clientilor posibilitatea de a construi cel mai disponibil, automat si flexibil mediu pentru centrele de date de ultima generatie.

citeste tot

StarVault Cloud Backup, un nou serviciu cloud de protectie a datelor de la Star Storage, care poate fi testat gratuit timp de 30 zile

Star Storage, furnizorul roman de top pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), servicii de externalizare IT si servicii Cloud lanseaza StarVault Cloud Backup. Acest serviciu de backup de tipul disk-to-disk-to-disk (D2D2D) ofera protectie maxima a datelor direct in mediul Cloud. Serviciul a fost creat pentru a raspunde cat mai bine nevoilor de protectie a datelor si informatiilor companiilor, raspunzand cerintelor complexe de backup local, online, offsite sau in cloud.

citeste tot

Premiera: Star Storage lanseaza StarVault Elasticloud - un serviciu unic pe piata de Cloud din Romania, adresat dezvoltatorilor de aplicatii Java, PHP si Ruby

Star Storage, furnizorul roman de top pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), servicii de externalizare IT si servicii Cloud lanseaza StarVault Elasticloud. Serviciul este unic pe piata din Romania, pentru ca redefineste notiunea de flexibilitate si eficienta in ceea ce priveste modalitatea de alocare a resurselor in Cloud, StarVault Elasticloud asigurand o economie anuala de costuri de pana la 83% comparativ cu platformele de cloud traditionale.

citeste tot

Star Storage lanseaza Mobile Customer Enrollment in catalogul de aplicatii de business Microsoft

Star Storage, furnizorul roman de top pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), servicii de externalizare IT si servicii Cloud lanseaza Mobile Customer Enrollment in Windows Store si in catalogul de aplicatii de business Microsoft. Creata pentru a imbunatati semnificativ modelul clasic de vanzare si de interactiune directa a agentilor de vanzari cu clientii, aplicatia este configurabila si a fost special proiectata pentru a functiona pe orice fel de tableta, laptop, netbook sau calculator pe care ruleaza sistemul de operare Windows 8.1.

citeste tot

StarVault Cloud Server cu tehnologie Microsoft Hyper-V - un nou serviciu Star Storage pentru reducerea costurilor IMM-urilor

Star Storage, furnizorul roman de top pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), servicii de externalizare IT si servicii Cloud anunta extinderea portofoliului de servicii Cloud cu StarVault Cloud Server bazat pe tehnologia de virtualizare Hyper-V de la Microsoft. Serviciul este adresat in special IMM-urilor si este o modalitate simpla si rapida de acces la un mediu IT scalabil, cu zero investitii initiale, care asigura premisele pentru cresterea vanzarilor si reducerea costurilor.

citeste tot

Star Storage a împlinit 13 ani de inovaţie și performanță pentru România

Star Storage a sarbatorit 13 ani de inovatie si performanta pentru Romania si pregateste lansarea unui nou serviciu unic pe piata romaneasca.

citeste tot

Star Storage lanseaza Solutii GIS Mobile - ideale pentru eficientizarea activitatilor oamenilor din teren

Star Storage, furnizorul roman de top pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), servicii de externalizare si servicii Cloud, lanseaza solutii GIS mobile, ideale pentru eficientizarea activitatilor oamenilor din teren.

citeste tot

Doriți să contactați compania STAR STORAGE?