Activa pe piata locala din 2008, System Innovation Romania este primul partener Value Added Reseller pentru SAP Business One din Romania. Oferim servicii complete de consultanta si implementare a sistemului ERP SAP Business One pentru companii medii si mici, atat in Romania, cat si la nivel international.


Avand o experienta vasta atat cu baze de date SQL, cat si cu HANA, in ultimii ani am dezvoltat si gestionat localizarea SAP Business One pentru Romania, Bulgaria si Serbia. Integram in proiecte add on-uri specifice SAP Business One, dar si aplicatii de analiza Business Intelligence, precum QlikView.


System Innovation Romania este lider in consultanta SAP Business One in Romania, cu peste 60 de clienti, oferind suport la peste 500 de utilizatori ai solutiei ERP. Companiile din Europa care ne-au ales deja serviciile, beneficiaza de cunostinţele şi expertiza noastra in ce priveste SAP Business One si diverse industrii.


Eficientizati procesele de business si adaugati un plus de valoare cu SAP Business One, sistem ERP complet integrat si conceput pentru a crește odată cu afacerea dumneavoastră. Fiind utilizat de peste 50.000 de companii din 150 de tari, SAP Business One optimizeaza procesele cheie – de la contabilitate, management și CRM, la gestiunea lantului de aprovizionare și a activitatii de productie.


Printre clientii reprezentativi ai System Innovation Romania, putem mentiona: AFI Palace Cotroceni, Bauer, Tech-Con Industries, Baker Tilly Klitou, Faist Mekatronic, Fluorocarbon, Vitall-Natural Ferma, Biosystems etc.

Aplicațiile software ale System Innovation Romania

Noutăți de la System Innovation Romania

Vitall, producător local de furaje, își optimizează activitatea cu SAP Business One

24.05.2017

Mihaela Iovan, Director Financiar Vitall: Am redus cu 80% opririle liniilor de producție din lipsa materiilor prime

citeste tot

Companiile din Ardeal sunt cele mai interesate de SAP Business One

08.12.2016

Piaţa locală de ERP înregistrează o creştere semnificativă în 2016, System Innovation România raportând o cifra de afaceri cu 32% mai mare faţă de anul precedent.  Compania implementează SAP Business One în mai multe ţări din regiune, însă cca 70% din cifra de afaceri este realizată în România.  Creşterea a fost obţinută în urma derulării a 12  proiecte noi, care au implicat livrări de licenţe şi servicii, în sectoare precum agri-business şi producție. Valoarea medie a proiectelor a crescut cu cca 20% faţă de anul precedent.

citeste tot

IMM-urile romanesti se dezvolta cu ERP în Cloud

25.10.2016

System Innovation Romania anunta disponibilitatea pe piata locala a SAP Business One Cloud, sistem ERP disponibil prin abonament lunar, dedicat sectorului IMM. Astfel, companiile care si-au diversificat oferta de produse si au nevoie de un control mai mare al stocurilor si soldurilor clientilor si furnizorilor au la dispozitie o solutie ERP premium la un cost redus si distribuit pe o perioada lunga de timp. 

citeste tot

Primul proiect de SAP Business One HANA a devenit funcţional în România

08.12.2015

Tot mai multe companii romaneşti înţeleg valoarea adusă de tehnologie şi investesc în soluţii de ultimă generație pentru procesarea și analiza rapidă a datelor.

citeste tot

SAP aduce îmbunătățiri majore soluției Business One. Versiunea 9.1 disponibilă acum și pe piața locală

28.01.2015

Companiile locale au la dispoziţie noua soluție SAP Business One lansată recentă de furnizorul german. Versiunea 9.1 aduce funcționalități îmbunătăţite pentru managementul producției, planificarea resurselor, inventarierea stocurilor și gestiunea filialelor dar și o implementare simplificată. 

citeste tot

System Innovation Romania oferă gratuit mobilitate utilizatorilor de SAP Business One

03.11.2014

Mobilitatea a devenit una dintre cele mai evidente tendințe în economia actuală, iar incapacitatea de a face afaceri oriunde și oricând afectează sever productivitatea oricărei companii.

citeste tot

Systems Innovation Romania semneaza un parteneriat cu Variatec, dezvoltator german de aplicatii pentru SAP Business One

01.10.2014

System Innovation Romania, compania care implementeaza SAP Business One in Romania și Sud-Estul Europei, a semnat un parteneriat cu firma germana Variatec, Global SAP Partner, pentru distributia de aplicatii specializate pentru proiecte industriale, productie si management mobil al depozitelor.

citeste tot

System Innovation România reduce cu 30% costul licențelor pentru SAP Business One

23.07.2014

System Innovation România reduce cu 30% preţul pentru licenţele SAP  Business One, în urma semnării parteneriatului cu T-Systems Ungaria, liderul pieţei de servicii IT&C din Ungaria, membră a grupului Deutsche Telekom.

citeste tot

Doriți să contactați compania System Innovation Romania?