Înfiinţată în 1994, TotalSoft este cea mai importantă casă de software din România, cu peste 400 de dezvoltatori software, consultanţi şi analişti de business. În cei 19 ani de existenţă, compania a derulat cu succes peste 1500 de proiecte complexe în 27 de ţări, pe 4 continente. Compania are sediul central în România, şi subsidiare în Austria, Grecia şi Qatar.
Încă din 1995, TotalSoft a introdus conceptul de Project Management în România prin intermediul soluţiei Primavera, cel mai puternic instrument de project management la nivel global. Până în prezent, 850 de organizaţii din toată lumea se bucură de expertiza de necontestat în project management oferită de TotalSoft. Pe lângă implementarea soluţiilor Oracle-Primavera, TotalSoft s-a specializat în ultimii 10 ani într-o paletă largă de soluţii şi servicii de project management, cum ar fi consultanţă, proceduri şi metodologii, implementări, integrări, insourcing, suport tehnic, traininguri şi certificări.

Aplicațiile software ale TotalSoft

Noutăți de la TotalSoft

TotalSoft are o nouă identitate de brand

TotalSoft, unul dintre cei mai importanți furnizori de ERP și soluții software de business, parte a companiei Logo Software (Logo), cel mai mare furnizor de software independent din Europa de Sud-Est, are o nouă identitate vizuală. Începând de astăzi, TotalSoft și produsele Charisma se aliniază la identitatea de brand a Logo.

citeste tot

TotalSoft și Charisma își extind prezența la nivel internațional

TotalSoft îl numește pe Tom Stankiewicz în funcția de Financial Services Executive Director Compania va deschide până la finalul anului un birou la Frankfurt, pentru deservirea companiilor din domeniul financiar

citeste tot

TotalSoft o numește pe Diana Cernăianu în funcția de Director de Resurse Umane

TotalSoft, unul dintre cei mai importanți furnizori de ERP și soluții financiare la nivel internațional, parte a companiei inovatoare Logo Yazılım A.Ş (Logo), anunță numirea Dianei Cernăianu în funcția de Director de Resurse Umane. Aceasta va fi responsabilă cu definirea și implementarea strategiei de resurse umane, cu scopul de a sprijini evoluția companiei pe piață internă și ințernațională.

citeste tot

TotalSoft a finalizat implementarea Charisma ERP pentru Deutsche Leasing în America de Nord

Implementarea în cadrul filialei Deutsche Leasing din România este în curs de finalizare

citeste tot

TotalSoft o numește pe Adina Gurgu în funcția de CTO

TotalSoft, unul dintre cei mai importanți furnizori de ERP și soluții financiare la nivel internațional, parte a companiei inovatoare Logo Yazılım A.Ş (Logo), anunță numirea Adinei Gurgu în funcția de Chief Technology Officer (CTO), începând cu luna august. Aceasta va fi responsabilă cu dezvoltarea tehnologică a companiei și gestionarea echipelor de dezvoltare software.

citeste tot

TotalSoft o numește pe Dania Șelaru în funcția de EAS Executive Director

TotalSoft, unul dintre cei mai importanți producători de software din România și parte a companiei inovatoare Logo Yazılım A.Ş (Logo), anunță numirea Daniei Șelaru în funcția de Executive Director pentru dezvoltarea vânzărilor și livrarea soluțiilor EAS (Enterprise Application Software). În noul rol, aceasta va coordona o echipă de peste 200 de oameni și va fi responsabilă de promovarea produselor business ale TotalSoft în România.

citeste tot

TotalSoft îl numește pe Yusuf Önder Eren în funcția de CEO

TotalSoft, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de software din România și parte a companiei inovatoare Logo Yazılım A.Ş (Logo), anunță numirea lui Yusuf Önder Eren în funcția de Chief Executive Officer, pentru a gestiona planurile de dezvoltare la nivel internațional ale companiei și creșterea acesteia pe termen lung.

citeste tot

Therme București a implementat soluțiile software TotalSoft

Cel mai mare complex de wellness din Europa, Therme, a ales providerul de aplicații software TotalSoft pentru implementarea unei soluții de business cu rol în gestionarea activității de tip financiar-contabile și de management al resurselor umane.

citeste tot

Grupul Prefab extinde colaborarea cu TotalSoft prin implementarea Charisma ERP

Prefab, cel mai mare producător și furnizor național de BCA, a luat decizia extinderii parteneriatului cu TotalSoft prin implementarea unei soluții integrate, cu componente ERP, urmărirea și gestionarea producției și analize operaționale și manageriale.

citeste tot

TotalSoft a obținut recunoașterea Microsoft România pentru rezultatele sale ca furnizor independent de software pe tehnologie Microsoft

La sfârșitul lunii septembrie, Microsoft România a organizat o nouă ediție a “Microsoft Club 2015”, eveniment dedicat partenerilor care au înregistrat rezultate excepționale în anul fiscal 2014-2015. Cu această ocazie, TotalSoft a primit distincția “Best ISV (Independent Software Vendor) solution on Microsoft technology”, pentru anul fiscal precedent.

citeste tot

TotalSoft semnează un contract cu Ropharma și devine furnizorul de ERP al primelor 4 rețele de farmacii din România

TotalSoft, liderul pieței de ERP din România și Ropharma, unul dintre cei mai mari jucători din retailul de medicamente, au semnat la finele lunii iulie un contract pentru implementarea sistemului informatic integrat Charisma ERP.

citeste tot

TotalSoft angajează un director de resurse umane cu experiență în domeniul tehnic

TotalSoft, cel mai titrat producător de soluții ERP din CEE și liderul pieței românești de ERP, anunță numirea lui Bogdan Mitrofan în funcția de HR Director TotalSoft, începând cu luna iunie 2015.  Bogdan vine cu o experiență în domeniul resurselor umane de peste 10 ani, dobândită în companii precum Orange România, Antares Group sau Decirom.

citeste tot

TotalSoft un nou director de vânzări și marketing

TotalSoft, cel mai titrat producător de soluții ERP din CEE și liderul pieței românești de ERP, anunță numirea lui Sorin Petcu în funcția de Sales & Marketing Director, începând cu 21 aprilie 2015.

citeste tot

TotalSoft lansează Charisma Medical Software în cloud

Cel mai puternic producător de software pentru domeniul medical, TotalSoft, anunță lansarea sistemului Charisma Medical Software în cloud.

citeste tot

Sistemul Charisma Medical Software este pregătit pentru integrarea cu Cardul Electronic de Asigurări de Sănătate

harisma Medical Software, sistemul informatic care stă la baza activității unor companii precum MedLife, Regina Maria sau Anima Specialty Medical Services este pregatit să asigure integrarea furnizorilor de servicii medicale cu Cardul Electronic de Asigurări de Sănătate (CEAS).

citeste tot

TotalSoft ocupă de cinci ani consecutiv primul loc în topul furnizorilor de soluţii ERP din România

TotalSoft, producătorul sistemului Charisma ERP, s-a clasat pentru al cincilea an consecutiv pe primul loc în topul furnizorilor de soluţii și servicii de tip ERP din România, conform studiului “ERP Romania 2014.

citeste tot

TotalSoft recrutează un Director Internațional de Vânzări cu experiență în vânzarea soluțiilor SAP, Oracle și Microsoft

TotalSoft, cel mai titrat producător de soluții ERP din CEE și liderul pieței românești de ERP, anunță recrutarea lui Hans Kort, în funcția de International Sales Director.

citeste tot

TotalSoft a vândut Charisma ERP prin fonduri structurale în valoare de 2,5 mil Euro

TotalSoft, cel mai important furnizor de soluţii de tip ERP din România, anunță contractarea a peste 20 de proiecte de implementare finanțate din fonduri structurale europene – “Axa prioritară III – Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor (TIC) pentru sectoarele privat şi public”.

citeste tot

Centrul Medical NeoLife, membru al grupului BOZLU din Turcia, a implementat Charisma

Centrul Medical NeoLife, o investiție de 15 mil euro a MNT Healthcare Europe, a implementat sistemul Charisma Medical Software al companiei TotalSoft pentru managementul activități medicale și financiare. MNT Healthcare Europe, parte a Bozlu Grup Turcia, a intrat pe piata serviciilor medicale de oncologie din România în luna ianuarie 2014 alegându-și partener cel mai puternic furnizor român de software pentru zona medicală, cel care asigură infrastructura software a marilor lanțuri de clinici private: MedLife, Regina Maria sau Medsana.

citeste tot

Maria Trading, lider al pieței agricole și operatorul celui mai mare abator din România, își optimizează afacerile cu Charisma

După proiectele cu TCE 3 Brazi, Carmistin, Avicarvil, Rodbun, Canah International sau Cicalex, TotalSoft anunță implementarea Charisma la un alt lider al pieței agricole – grupul Maria Trading. Aflat în topul celor mai mari producători agricoli locali, cu peste 10 000 Ha teren agricol, Maria Trading este operatorul celui mai mare abator din România, cu o capacitate anuală de producție de 50 000 bovine și 400 000 oi.  

citeste tot

Charisma Cash Flow, un sistem ERP marca TotalSoft

Cele mai utile functionalități ale unui sistem ERP vin de la compania TotalSoft pentru soluția software Charisma Cashflow, considerat cel mai puternic instrument de planificare a fluxurilor de bani.

citeste tot

TotalSoft anunță rezultatele financiare pentru anul 2013

TotalSoft, liderul pieței de ERP din România, anunţă închiderea anului financiar 2013 cu o cifră de afaceri consolidată de 27,07 mil Euro şi un EBITDA de 4,9 mil Euro. Veniturile înregistrate de companie în România au însumat 23,05 mil Euro, în timp ce implementările de soluţii complexe în conturi internaţionale au generat 4,02 mil Euro.

citeste tot

TotalSoft extinde pachetul software destinat agriculturii cu o soluție pentru activitatea zootehnică

TotalSoft, furnizorul nr. 1 de sisteme ERP din România, anunță lansarea soluţiei Charisma Zootehnie în cadrul pachetului Charisma for Agriculture, destinat sectorului agricol. Noua soluție furnizează instrumentele necesare gestionării complete a fluxului zootehnic precum identificarea și înregistrarea animalelor, trasabilitatea mișcării efectivelor de animale, calculația costurilor pe ziua furajată, a greutății vii și a sporului de greutate dar și gestionarea simplă a tuturor documentelor specifice legale. Astfel, pachetul Charisma for Agriculture acoperă complet cele două activităţi specifice agriculturii: cultivarea pământului şi creşterea animalelor.

citeste tot

Sistemul Charisma ERP este pregătit pentru efectuarea plăților în Euro

TotalSoft, furnizorul nr. 1 de ERP din România, anunță alinierea Charisma ERP la noile standarde europene, Single Euro Payments Area - SEPA, care vor fi obligatorii începând cu 1 februarie 2014.  Pentru a sprijini clienții din România sau din orice altă țară europenă în implementarea sistemului SEPA, TotalSoft a inclus în Charisma ERP 2014 un modul nou care asigură realizarea plăților și încasărilor în concordanţă cu noile reglementări europene.

citeste tot

TotalSoft lansează o nouă identitate de brand a Diviziei de Project Management

TotalSoft, compania care a introdus în urmă cu 19 ani conceptul de project management în România și liderul acestei piețe, anunță lansarea brand-ului TotalSoftPM, reprezentând noua identitate pentru Divizia sa de Project Management.

citeste tot

TotalSoft ocupă pentru al patrulea an consecutiv primul loc în topul furnizorilor de soluţii ERP din România

TotalSoft, producătorul sistemului Charisma ERP, s-a clasat pentru al patrulea an consecutiv pe primul loc în topul furnizorilor de soluţii de tip ERP din România, conform studiului“ERP Romania 2013. Analysis and trends of the ERP software products and related services” publicat pe 28 octombrie de compania de cercetare de piaţă şi consultanţă Pierre Audoin Consultants (PAC).

citeste tot

Zilele TotalSoft 2013. Cel mai important eveniment de business dedicat aplicațiilor software

În zilele de 29-30 octombrie are loc cel mai important eveniment de business din România, Zilele TotalSoft, mediul ideal de prezentare al celor mai eficiente aplicații software, aflate sub umbrela TotalSoft. Au fost anunțate 1400 de oportunități de networking, 83 de teme de discuție, invitați din 25 de țări, 24 de studii de caz și 15 verticale industrial.

citeste tot

TotalSoft anunță lansarea Charisma ERP 2014

TotalSoft anunţă o nouă generaţie a soluţiei software destinată gestionării activităţii unei companii – Charisma ERP 2014. Lansarea va avea loc cu ocazia evenimentului Zilele TotalSoft din 29-30 octombrie, cea mai mare întâlnire cu utilizatorii susținută de o companie din IT-ul românesc.

citeste tot

TotalSoft extinde colaborarea cu Orange România

TotalSoft, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții software de business din România, anunță extinderea colaborării cu liderul pieței serviciilor de comunicații electronice – Orange România.

citeste tot

Charisma Retail unește principalele branduri ale grupului OTE: Romtelecom și Cosmote

TotalSoft anunță implementarea celei mai populare soluții software din România destinată pieței de retail - Charisma Retail - în cadrul rețelei de magazine Romtelecom, membră a grupului OTE.

citeste tot

TotalSoft anunță finalizarea cu succes a implementării Charisma la MedLife

TotalSoft anunță finalizarea cu succes a implementării platformei de aplicații Charisma în cadrul celui mai mare operator privat de servicii medicale de pe piața locală, compania MedLife.

citeste tot

TotalSoft anunță extinderea platformei Charisma la GSK – Europharm

TotalSoft, furnizorul nr. 1 în România de soluții ERP, anunță implementarea Charisma ERP în cadrul GSK-Europharm, unul dintre principalii producători și distribuitori de medicamente de pe piața farmaceutică națională. Charisma susține gestionarea activității financiar-contabile a celor două companii, dar și a altor jucători de referință din domeniu, companii care sunt considerate cei mai mari actori din industria de sănătate românească.

citeste tot

TotalSoft a fost recunoscut ca Furnizor Oficial de Educaţie de către Project Management Institute

TotalSoft, liderul pieței de project management din România, anunţă obținerea acreditării Registered Education Provider (REP) din partea Institutului de Project Management (PMI), cea mai mare Asociaţie de Project Management din lume. Acreditarea a intrat în vigoare începând cu luna iunie 2013 și atestă faptul că TotalSoft este recunoscut de către PMI pentru a susține managerii de proiect în vederea obținerii și menținerii certificatului Project Management Professional (PMP)®, în cadrul Programului de Management Professional (PgMP) ®, precum și alte acreditări profesionale PMI.

citeste tot

Grupul Ista implementează Charisma CRM pentru filialele din 3 țări

TotalSoft anunță un nou contract internațional, semnat cu grupul Ista, pentru implementarea soluției Charisma CRM, dezvoltată pe platforma Microsoft Dynamics. Soluția urmează să fie utilizată ca platformă globală de CRM de către filialele companiei din Olanda, Italia și România. Ista este al treilea grup multinaţional care alege TotalSoft pentru dezvoltarea şi implementarea unei platforme CRM la nivel global, după EconGas şi OMV AG.

citeste tot

Reduceţi preţul achiziţiilor cu 25% utilizând noul sistem Charisma eProcurement

Soluţia optimă pentru reducerea costurilor de achiziţie şi pentru îmbunătăţirea selecţiei furnizorilor cu care lucraţi trebuie sa fie un sistem de licitaţii online, care să pună furnizorii în competiţie directă şi transparentă.

citeste tot

TotalSoft s-a pregătit pentru livrarea aplicațiilor în cloud

TotalSoft, furnizorul nr. 1 de ERP din România, s-a pregătit pentru livrarea aplicațiilor în cloud și le oferă clienților săi din zona medicală posibilitatea de a opta pentru rularea acestora din cloud. Oferta vine cu toate beneficiile financiare şi operaţionale aferente, inclusiv un grad ridicat de securizare a datelor și de protejare împotriva dezastrelor.

citeste tot

TotalSoft prezintă live 4 aplicații mobile la ZF Mobilio’13

TotalSoft, principalul producător de aplicații mobile destinate domeniului B2B din România, a demonstrat încă o dată capacitatea tehnică și de inovație a echipei sale, cu ocazia evenimentului ZF Mobilio’13. TotalSoft a prezentat live 4 aplicații de business dezvoltate pe principalele platforme mobile existente în acest moment în lume (iOS, Android și Windows Mobile 8).

citeste tot

TotalSoft ocupă pentru al treilea an consecutiv primul loc în topul furnizorilor de soluţii ERP din România

TotalSoft, producătorul sistemului Charisma ERP, s-a clasat pentru al treilea an consecutiv pe primul loc în topul furnizorilor de soluţii de tip ERP din România, conform studiului “ERP Romania 2012. Analysis and trends of the ERP software products and related services” publicat pe 28 septembrie de compania de cercetare de piaţă şi consultanţă Pierre Audoin Consultants.

citeste tot

Doriți să contactați compania TotalSoft?