Ymens este compania de cloud care oferă soluții de business dedicate companiilor mici și mijlocii, prin care acestea pot accesa un mediu de lucru modern, 100% dedicat creșterii productivității și atingerii celor mai bune rezultate.

Ymens a fost înființată în 2010 ca și divizie de cloud a TeamNet International, unul dintre cei mai importanți integratori IT din România. În 2012, Ymens s-a afirmat pe piaţa serviciilor cloud datorită soluţiilor eficiente pe care le oferă IMM-urilor si care răspund nevoilor concrete ale acestora. Ymens investește continuu în educarea reprezentanților mediului de afaceri despre beneficiile deja dovedite ale tehnologiei cloud: creșterea eficienței și obținerea celor mai bune rezultate. Astfel, Ymens oferă soluții personalizabile, compatibile şi interconectate care contribuie la eficientizarea oricărei afaceri.

Platforma Ymens este dezvoltată în concordanță cu nevoile mediului economic românesc și cu legislația în vigoare, fiind alcătuită dintr-o suită de soluţii cloud cu beneficii multiple şi sporite faţă de aplicaţiile software tradiţionale din piaţă. Pentru că nu necesită instalare, soluţiile Ymens sunt accesibile de pe orice dispozitiv fix sau mobil, doar printr-o simplă conexiune la Internet şi un browser web. Ymens introduce serviciile Saas (Software as a Service) de care au nevoie companiile românești pentru a beneficia de eficienţa financiară şi de procese de business performante, similar companiilor mari. Astăzi, Ymens oferă soluții personalizabile, compatibile şi interconectate care contribuie la eficientizarea afacerii pentru peste 10.000 de utilizatori de soluţii în platformă.

         Ca în orice competiţie, şi în afaceri, performanţa individuală nu e de ajuns pentru a ieşi învingător. Garanţia succesului stă în capacitatea de a colabora cu parteneri performanţi şi de a construi relaţii de încredere. Cu parteneriate deschise în Europa Centrală şi de Est, 100 de profesionişti din domeniul IT şi sedii în Bucureşti si Iaşi, Ymens ajută orice afacere, oricând şi oriunde în ţară, să devină o poveste de succes.

Doriți să contactați compania Ymens?