Ymens este compania de cloud care oferă soluții de business dedicate companiilor mici și mijlocii, prin care acestea pot accesa un mediu de lucru modern, 100% dedicat creșterii productivității și atingerii celor mai bune rezultate.

Ymens a fost înființată în 2010 ca și divizie de cloud a TeamNet International, unul dintre cei mai importanți integratori IT din România. În 2012, Ymens s-a afirmat pe piaţa serviciilor cloud datorită soluţiilor eficiente pe care le oferă IMM-urilor si care răspund nevoilor concrete ale acestora. Ymens investește continuu în educarea reprezentanților mediului de afaceri despre beneficiile deja dovedite ale tehnologiei cloud: creșterea eficienței și obținerea celor mai bune rezultate. Astfel, Ymens oferă soluții personalizabile, compatibile şi interconectate care contribuie la eficientizarea oricărei afaceri.

Platforma Ymens este dezvoltată în concordanță cu nevoile mediului economic românesc și cu legislația în vigoare, fiind alcătuită dintr-o suită de soluţii cloud cu beneficii multiple şi sporite faţă de aplicaţiile software tradiţionale din piaţă. Pentru că nu necesită instalare, soluţiile Ymens sunt accesibile de pe orice dispozitiv fix sau mobil, doar printr-o simplă conexiune la Internet şi un browser web. Ymens introduce serviciile Saas (Software as a Service) de care au nevoie companiile românești pentru a beneficia de eficienţa financiară şi de procese de business performante, similar companiilor mari. Astăzi, Ymens oferă soluții personalizabile, compatibile şi interconectate care contribuie la eficientizarea afacerii pentru peste 10.000 de utilizatori de soluţii în platformă.

         Ca în orice competiţie, şi în afaceri, performanţa individuală nu e de ajuns pentru a ieşi învingător. Garanţia succesului stă în capacitatea de a colabora cu parteneri performanţi şi de a construi relaţii de încredere. Cu parteneriate deschise în Europa Centrală şi de Est, 100 de profesionişti din domeniul IT şi sedii în Bucureşti si Iaşi, Ymens ajută orice afacere, oricând şi oriunde în ţară, să devină o poveste de succes.

Aplicațiile software ale Ymens

Noutăți de la Ymens

Soluții cloud românești, în finala SaaS Awards 2016

Ymens, compania de cloud a Grupului Teamnet, s-a calificat în finala competiției  Software as a Service Awards 2016. Compania a fost nominalizată la categoriile „Cel mai bun produs SaaS pentru organizații non-profit sau educație” – cu soluția MyClasses, dezvoltată împreună cu Microsoft România, și „Cel mai bun produs SaaS pentru Servicii Clienți / CRM” pentru soluția Ymens CRM în cloud, implementată pentru Caussade Semences.

citeste tot

Ymens și Caussade Semences extind colaborarea în Ungaria, Bulgaria și Republica Moldova

Ymens, primul broker de cloud din România care oferă soluții dedicate de cloudsourcing organizațiilor private și publice, anunță extinderea soluției CRM dezvoltată pentru Caussade Semences în România și pe piețele din Ungaria, Bulgaria și  Republica Moldova.

citeste tot

Soluția Ymens CRM gestionează informații complete despre 1.500 de fermieri pentru distribuitorul de semințe Caussade Semences

Grupul Caussade Semences este o companie multinațională care își concentrează toate resursele umane și financiare doar pentru satisfacerea nevoilor fermierilor privind asigurarea unei genetici de cea mai înaltă performanță.

citeste tot

Ymens și NEC lansează un program pilot prin care oferă soluții din cloud dedicate instituțiilor publice din România

Ymens, primul broker de cloud din România, împreună cu NEC Corporation, furnizor global de tehnologii IT și de comunicații, anunță lansarea unui program pilot de G-Cloud dedicat administrației publice din România.

citeste tot

Registrul Național al Pacienților cu Poliartită Reumatoidă, câștigător la nivel european în cadrul Premiilor EuroCloud 2014

Registrul Național al Pacienților cu Poliatrită Reumatoidă (RNPPR), un proiect cloud de referință pentru sectorul public de sănătate din România, dezvoltat de Ymens, a fost desemnat câștigător european în cadrul Premiilor EuroCloud 2014, la categoria “Best Cloud Service Public Sector”. Ymens, primul broker de cloud din România, aduce astfel o binemeritată vizibilitate la nivel european proiectelor cloud românești care pun inovația și tehnologia în slujba societății.

citeste tot

Ymens devine Microsoft Gold Collaboration & Content Competency Partner

Ymens, primul broker de cloud din România, devine Microsoft Gold Collaboration & Content Competency Partner, confirmând expertiza amplă deținută în segmentul produselor Microsoft SharePoint. Certificarea la nivel Gold reprezintă un nou pas important pe care compania de cloud îl face în parteneriatul strategic cu Microsoft și în demersul de a construi un puternic centru de expertiză Microsoft în cadrul echipei Ymens.

citeste tot

Ymens și NEC anunță un parteneriat pentru dezvoltarea de servicii sustenabile de cloud guvernamental în România

Ymens, companie lider pe piața locală de cloud, și NEC Corporation anunță un parteneriat dedicat dezvoltării de servicii sustenabile de cloud guvernamental în România. Prin acest parteneriat, expertiza vastă deținută de Ymens în livrarea de soluții și servicii cloud pe piața locală se combină cu tehnologiile robuste și sigure NEC, validate la nivel global, în scopul dezvoltării de soluții cloud dedicate instituțiilor publice și aliniate la cerințele Trusted Cloud Europe de la nivelul Uniunii Europene.

citeste tot

Alina Georgescu este noul Director de Vânzări al companiei de cloud Ymens

Ymens, primul broker de cloud din România anunță numirea Alinei Georgescu în poziția de Director de Vânzări. Un prim pas strategic făcut odată cu numirea Alinei Georgescu în noua poziție este lansarea unei noi soluții în platforma cloud, respectiv Ymens ECM, soluție de tip enterprise content management.

citeste tot

Costin Matache, noul Director General al companiei de cloud Ymens

Începând cu data de 2 iunie, Costin Matache va fi responsabil de dezvoltarea strategică și operațională din cadrul Ymens, având ca principal obiectiv consolidarea poziției companiei de lider local pe piața de cloud din România.

citeste tot

Ymens lansează soluția de management al relațiilor cu clienții Ymens CRM, bazată pe funcționalitățile Microsoft Dynamics CRM

Ymens, primul broker de cloud din România și singura companie care oferă o platformă cloud dedicată soluţiilor de business, lansează Ymens CRM, având la bază soluția de management al relațiilor cu clienții Microsoft Dynamics CRM. Compania de cloud mizează să realizeze aproximativ 15% din cifra de afaceri pentru 2014 prin noua soluție introdusă în platformă.

citeste tot

Ymens lansează în premieră serviciile de cloudsourcing în România

Ymens, singura companie din România care oferă o platformă cloud dedicată soluţiilor de business, lansează servicii de cloudsourcing pe piața locală.

citeste tot

Ymens - UNIOR-TEPID, cel mai bun proiect cloud din mediul privat

Compania Ymens, furnizorul autohton care oferă o gamă completă de servicii cloud pentru gestionarea afacerii, a fost premiată de EuroCloud România pentru cel mai bun proiect cloud din sectorul privat – implementarea soluțiilor de business în compania UNIOR-TEPID.

citeste tot

Bogdan Balaci este noul CEO al companiei Ymens

Bogdan Balaci devine CEO Ymens începând cu 7 februarie, în urma unui contract de management semnat cu compania de cloud.

citeste tot

Doriți să contactați compania Ymens?