Startup Weekend Women

  • CLUJ-NAPOCA - Cluj-Hub
  •    20 - 22 Septembrie 2019

În weekendul 20-22 septembrie, Startup Weekend Cluj se întoarce cu o nouă inițiativă: Techstars Global Startup Weekend Women Cluj.

Timp de 54 de ore Techstars Global Startup Weekend Women dorește să aducă în același loc femei care activează în domeniul IT, business, marketing, design și nu numai, și care au intenția de a porni o afacere. Femeile sunt încurajate să participe la eveniment și să folosească această oportunitate ca punct de întâlnire unde acestea își pot valida ideile de afaceri și pot învăța de la mentori experimentați.

Prima ediție Techstars Global Startup Weekend Women Cluj Edition va avea loc în perioada 20-22 septembrie 2019, la Cluj-Hub, Strada Ferdinand, nr. 22-26, Centru Comercial CENTRAL, etajul 3, Cluj-Napoca.

Mai multe informații pot fi găsite accesând pagina de Facebook a evenimentului, iar biletele pot fi cumpărate de pe platforma Eventbrite.

Biletele de tip Early Bird sunt valabile până în data de 31 august.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Java 8

Limbajul Java a trecut printr-o serie de schimbari majore in versiunea 8. Un numar mare de facilitati noi au fost introduse in acesta versiune pentru a introduce elemente de programare functionala. Utilizarea acestora implica o abordare diferita in ceea ce priveste programarea si o intelegere mai profunda a principiilor din spate.

Citește tot arrow_forward

APEX on Autonomous Database - All in one place

Primul eveniment din toamna aceasta va avea ca tema Oracle Autonomous Database si se va desfasura la sediul Oracle Romania, Floreasca Park, sala GF01 parter.

Citește tot arrow_forward

Drupal Bucharest Meetup #11

Comunitatea Drupal se reunește pentru un nou meetup.

Citește tot arrow_forward