Startup Weekend Women

  • CLUJ-NAPOCA - Cluj-Hub
  •    20 - 22 Septembrie 2019

În weekendul 20-22 septembrie, Startup Weekend Cluj se întoarce cu o nouă inițiativă: Techstars Global Startup Weekend Women Cluj.

Timp de 54 de ore Techstars Global Startup Weekend Women dorește să aducă în același loc femei care activează în domeniul IT, business, marketing, design și nu numai, și care au intenția de a porni o afacere. Femeile sunt încurajate să participe la eveniment și să folosească această oportunitate ca punct de întâlnire unde acestea își pot valida ideile de afaceri și pot învăța de la mentori experimentați.

Prima ediție Techstars Global Startup Weekend Women Cluj Edition va avea loc în perioada 20-22 septembrie 2019, la Cluj-Hub, Strada Ferdinand, nr. 22-26, Centru Comercial CENTRAL, etajul 3, Cluj-Napoca.

Mai multe informații pot fi găsite accesând pagina de Facebook a evenimentului, iar biletele pot fi cumpărate de pe platforma Eventbrite.

Biletele de tip Early Bird sunt valabile până în data de 31 august.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

CodeCamp

Codecamp este prima conferință de IT organizată la nivel național și unul dintre cele mai importante evenimente din industrie. 

Citește tot arrow_forward