Filter

Modalitate de licențiere


Sistem de operare


Accesare de pe dispozitive mobile


Suport tehnic


Aplicațiile software de tip Sales Force Automation sunt o tipologie de soluții de business care au rolul de a automatiza activități de vânzări din cadrul companiei, cum ar fi procesarea cererilor de vânzări, monitorizarea interacțiunilor cu fiecare client, analiza rapoartelor de vânzări, precum și a performanțelor sau a previziunilor din această direcție.

Smart.SFA - Sales Force Automation

www.idmag.ro

SMART.SFA este o soluţie puternică pentru automatizarea forţei de vânzări dezvoltată special pentru companiile care doresc să îşi automatizeze principalele procese responsabile de achiziţia clienţilor. Este o soluţie dezvoltată pentru a acoperi nevoile specifice companiilor mici, mari şi foarte mari. SMART.SFA oferă access în timp real la informaţii specializate pentru fiecare proces implicat în vânzarea de produse şi servicii precum şi o suită completă de funcţionalităţi pentru executivi, manageri şi forţa de vânzări din teren.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

SFA - Sales force automation

OptimallSFA

AROBS Transilvania Software

OptimallSFA Android este un sistem informatic ce asigură automatizarea procesului de vânzare şi distribuţie. Se adreseaza companiilor cu reţea proprie de agenţi de vânzări care efectuează rute zilnice la clienţi pentru preluare comenzi.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

SFA - Sales force automation

Fluentis SFA

Fluentis

Fluentis SFA, ales deja de diferite firme, permite organizarea activitatilor relative la business-ul firmei, permitand departamentelor comerciale si de customer care sa opereze in teritoriu, utilizand si generand informatii in timp real.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

SFA - Sales force automation

Aplicația SalesForce

ImproMedia

Aplicația gestionează activitatea echipelor de vânzări din cadrul companiei, măsoară rezultatele agenților si calculează comisioanele. Se emit rapoarte zilnice, rapoarte de vizită, rapoarte de proiect, se programează agenda zilnică.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

SFA - Sales force automation

Ai nevoie de ajutor?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Nexus SFA Mobile

Nexus Media srl

Aplicatia Nexus SFA Mobile (Sales Force Automation) permite preluarea comenzilor de vanzari, operarea incasarilor cu chitante sau efecte comerciale (OP, Bilet la ordin), vizualizarea stocului si a preturilor de vanzare in timp real. Aplicatia este online si ruleaza pe orice dipozitib mobil care are conexiune la internet si pe care este instalat un browser web.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

SFA - Sales force automation

SeniorSFA

Senior Software

SeniorSFA pe Android este cea mai moderna aplicatie SFA pentru managementului activitatii echipelor de vanzari de pe teren.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

SFA - Sales force automation

IQsfa

Qualteh

Cu IQsfa, închideți deal-uri oriunde, oricând, cu clienții eligibili. Îndepliniți-vă termenele limită și așteptările clienților și managerilor! Crește-ți-vă eficiența și revoluționați-vă relația cu clienții, de pe teren! Și toate astea datorită accesului la informații despre stocuri, campanii de marketing și financiare, de la distanță, în timp real, prin tehnologie SFA complexă.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

SFA - Sales force automation

Opportunity Management System

WebVenture Development

OMS este un software de management al oportunitatilor de vanzare in cadrul echipelor construite pe urmatorul schelet: Echipa de agenti > Team Leader > Sales Manager > Sales Director.  Produsul se preteaza in general companiilor furnizoare de solutii unde in general, ciclul de vanzare este unul mai lung iar procesul de vanzare este unul consultativ. 

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

SFA - Sales force automation

123>