Noutăți IT&C

Softlead

Startup-ul românesc EmailTree AI oferă o soluție pentru serviciile de relații cu clienții bazată pe Inteligența Artificială pentru Orange Luxembourg

Soluția revoluționară oferită de EmailTree AI scade dramatic timpul de răspuns la e-mail-uri (în medie cu 60%), folosind hiper-automatizarea

Citește tot arrow_forward

Investiții IT: Roca X investește în aplicația de parksharing yeParking

Conform Zf.ro, Roca X, fondul de investiții creat de mai mulți antreprenori români, investește în aplicația de parksharing yeParking.

Citește tot arrow_forward

Cisco: tendințe în tehnologie pentru 2020

Conform App Attention Index, consumatorii vor întoarce repede spatele brandurilor ale căror aplicații nu oferă o experiență premium

Citește tot arrow_forward
Softlead
Softlead

Digitalizarea Industriei De Achiziții - Soluțiile Software Pentru Achiziții Reprezintă O Piață De 6 Miliarde De Dolari

Industria de software de tip CRM este acum cea mai mare din lume, depășind industria sistemelor de gestionare a bazelor de date, și se preconizează că va ajunge la peste 80 de miliarde de dolari până în 2025.

Citește tot arrow_forward

Care au fost cele mai solicitate aplicații software în 2019 și care sunt industriile cu cea mai mare rată de digitalizare

Softlead, singurul marketplace dedicat aplicațiilor software, anunță cele mai importante date ale anului 2019, prin cifrele generate de platformă, în contextul fluxurilor de lead generation specifice achizției și implementării aplicațiilor informatice.

Citește tot arrow_forward

QNAP și CAYIN lansează CMS Station pentru o rețea de afișaj digital de pe o platformă NAS

QNAP colaborează cu partenerul CAYIN Technology, un jucător important în zona soluțiilor de afișaj digital, pentru a furniza prin serverul NAS noua soluție inteligentă CAYIN CMS Station pentru o rețea de afișaj digital.

Citește tot arrow_forward

BMW Group câştigă “Connected Car Award” pentru utilizarea inteligenţei artificiale în producţie

În data de 7 ianuarie, revistele Auto Bild şi Computer Bild au distins producţia BMW Group cu Premium Connected Car în categoria Pionerat.

Citește tot arrow_forward
Softlead

Digitalizarea birourilor din companii: aplicații software recomandate

Peste 75% dintre birourile din companii au în vedere digitalizarea prin alocarea bugetelor pentru achiziționarea aplicațiilor software și a infrastructurii hardware necesare.

Citește tot arrow_forward

Accenture achiziţionează divizia de securitate cibernetică Symantec de la Broadcom

Accenture a anunţat că va achiziţiona divizia Symantec Cyber Security de la Broadcom. Detaliile financiare nu au fost făcute publice.

Citește tot arrow_forward
Softlead

Tendinte in industria HR in 2020: Cum se va transforma departamentul de resurse umane

Noile tehnologii schimba accelerat lumea in care traim si redefinesc modul in care firmele si angajatii isi desfasoara activitatea. Pentru a tine pasul cu evolutia acestora este bine sa avem in vedere modul in care solutiile software pentru HR eficientizeaza fluxul de lucru din companii. Sa vedem mai departe care sunt tendintele pentru 2020:

Citește tot arrow_forward