Filter

Modalitate de licențiere


Sistem de operare


Accesare de pe dispozitive mobile


Suport tehnic


Aplicațiile software de tip HR includ funcționalități dedicate administrării resurselor umane și gestiunii activităților de salarizare, prin calculatoare de salarii, generarea de rapoarte, dosarele salariaților, acte, decizii, contracte de muncă. fișe de post, pontaj, evaluarea performanței angajaților.

Recrutor

Ymens

Alegeți candidatul ideal pentru echipa dumneavoastră! Recrutor permite creșterea eficienței proceselor de recrutare de personal prin selectarea CV-urilor potrivite din cele mai cunoscute surse din România, precum BestJobs și eJobs. Astfel, aveți la dispoziție o bază de date extinsă din care puteți selecta ușor doar cei mai potriviți candidați. Soluția pentru recrutare de personal dezvoltată de HR Sincron și oferită în cadrul platformei cloud Ymens vă oferă calea cea mai rapidă și eficientă de la un post vacant la candidatul ideal.

vizualizare

MyStaff

Smartree Romania

Suita de management HR MyStaff este creata pentru a sustine toate procesele cheie de resurse umane dintr-o organizatie. Produsele software oferite de Smartree prin platforma de gestionare a activitatilor de HR MyStaff sunt grupate in trei categorii. Fiecare dintre ele raspunde unei nevoi specifice a organizatiei, din perspectiva gestionarii proceselor de resurse umane. Cele trei categorii trateaza progresiv diverse procese care variaza de la elemente strategice ale activitatilor de resurse umane pâna la aspecte pur administrative: Categoria Administrativa Categoria Dezvoltarii Organizationale Categoria Raportarii si Planificarii Strategice

vizualizare

Green HR Tester

GreenSoft

HR Tester este un program online dedicat testării de cunoștințe și competențe deținute de candidații selectați. Identificarea și alocarea persoanelor pe pozițiile corecte, contribuie semnificativ la atingerea obiectivelor organizaționale.

vizualizare

Socrate Salarii

BIT Software

Socrate Salarii se adresează departamentului de resurse umane din firmele româneşti. Soluţia realizează definirea şi gestionarea structurii de personal, evidenţa drepturilor salariale, concedii de odihnă şi medicale precum şi a altor drepturi şi reţineri care se aplică salariatului sau companiei angajatoare.

vizualizare

Ai nevoie de ajutor?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

INVALUE

INSOFT Development&Consulting

INVALUE este o soluție modernă de gestionare a competențelor necesare pentru încadrarea în standarde ocupaționale a angajaților și a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă.

vizualizare

CentroSalarii

Societatea Nationala de Informatica

Aplicatie pentru salarizare si resurse umane, care permite gestionarea datelor personale si evidenta personalului, calculul concediilor, fise de post si state de functii, precum si multe altele.

vizualizare

CTCE Salarii

Centrul Teritorial de Calcul Electronic

Produsul informatic gestionează datele de personal necesare prelucrărilor ulterioare (marcă, loc muncă, salar tarifar, sporuri, etc.), precum şi datele specifice (pontaje, acord, etc.), face calculele necesare (calcul concedii medicale, calcul concedii de odihnă, calcul avans, etc.), păstrează baze de date de istoric şi editează toate listele aferente (state de plată, centralizatoare, fluturaşi, fişe fiscale, istoric, etc.) în formatul dorit de utilizator.

vizualizare

Charisma HCM

TotalSoft

Charisma HCM este cea mai puternică soluţie software de resurse umane, adaptată legislaţiei româneşti şi care acoperă atât zonele critice de salarizare şi administrare de personal, cât şi zonele strategice ale investiţiilor în dezvoltarea capitalului uman. Astfel, această soluţie software pentru resurse umane rezolvă într-un mod simplu şi intuitiv, complexitatea extraordinară a capitalului uman, oferind funcţii avansate de analiză a performanţei angajaţilor, de management al competenţelor, de planificare la cursuri sau programe de training şi de urmărire a evoluţiei carierei în cadrul organizaţiei.

vizualizare
1234>