Filter

Modalitate de licențiere


Sistem de operare


Accesare de pe dispozitive mobile


Suport tehnic


aplicații software - WMS - WAREHOUSE MANAGEMENT SYSTEM

Warehouse Management System (în traducere Sistem de management al unui depozit) este un instrument software care facilitează automatizarea operatiilor cu stocul si egalitatea dintre stocul scriptic si cel faptic. Cu ajutorul unui WMS, se pot realiza următoarele activități: organizare depozit, verificare stocuri, operațiuni pe diverse celule (reconfigurări ale structurii depozitului, previziuni), precum și multe altele.

Smart.WMS - Warehouse Management System

www.idmag.ro

SMART. WMS este o aplicație pentru managementul avansat al depozitelor dezvoltată special pentru companiile mijlocii și mari care doresc să își integreze și să își optimizeze toate activitățile unui centru de distribuție folosind tehnologia codurilor de bare și RF. Smart.WMS este o soluție construită 100% pe tehnologie Microsoft.NET, este scalabilă, poate fi customizată ușor și rapid, se poate interfața rapid cu majoritatea ERP-urilor, este prietenoasă cu uitilizatorii si are un design de generatia a 3a - acoperă smart item, atribute, stocuri, ambalaje multiple și unități de masură pe fiecare produs, nivel de acces securizat, suport pentru toate sistemele de depozitare la raft cunoscute (B2B, Drive In, Bins, Block Stacking, ) și toate standardele de coduri de bare.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

WMS - WAREHOUSE MANAGEMENT SYSTEM

Manager Financiar WMS

SOFT EXPERT SRL

Manager Financiar WMS este o solutie completa, care permite controlul si evidenta stocurilor, asigurand aprovizionarea la timp si conform necesitatilor, precum si cresterea productivitatii depozitelor printr-o gestiune eficienta a stocurilor.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

WMS - WAREHOUSE MANAGEMENT SYSTEM

OptimallWMS

AROBS Transilvania Software

Optimall Depozit este un sistem informatic care permite imbunatatirea performantelor companiilor prin automatizarea si eficientizarea activitatii de gestionare a depozitelor proprii. Reprezinta o solutie eficienta de gestionare a depozitelor si un instrument de  imbunatatire a serviciilor aduse clientilor prin reducerea timpului de administrare a comenzilor.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

WMS - WAREHOUSE MANAGEMENT SYSTEM

SeniorWMS

Senior Software

SeniorWMS (Warehouse Automation System) este o solutie software de ultima generatie tehnologica ce se adreseaza companiilor care isi doresc sa gestioneze intr-un mod eficient stocurile, miscarile de marfa si activitatea angajatilor din cadrul depozitului.  

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

WMS - WAREHOUSE MANAGEMENT SYSTEM

Ai nevoie de ajutor?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

xTrack WMS

Axes Software SRL

Solutia xTrack WMS este dedicata gestionarii activitatiilor din cadrul depozitelor de marfuri, distributie, curierat, 3PL, productie si altele. Este o aplicatie care raspunde complet la cerintele logisticii moderne folosind cele mai noi concepte pentru un management al depozitului eficient. Ca principii de baza in aplicatia WMS xTrack exista doua fluxuri, unul de documente si unul de marfa sau un flux logic si unul fizic. La baza fluxului de documente stau comenzile care pot fi de Intrare, de Iesire, de Mutare, de Transport, de Productie sau de Inventar acestea fiind si modulele functionale ale aplicatiei WMS. 

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

WMS - WAREHOUSE MANAGEMENT SYSTEM

Warehouse Manager

Transart - The Business Software Company

Doresti sa castigi timp la operarea intrarilor si iesirilor de marfa? Vrei eficienta, rapiditate si exactitate in inventariere? Intampini probleme legate de corectitudinea stocurilor din cauza erorilor frecvente pe care le fac anagajatii din depozit la livrarea comenzilor? Iata doar cateva motive pentru care merita sa afli mai multe despreWarehouse Manager.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

WMS - WAREHOUSE MANAGEMENT SYSTEM

Warehouse Management System

Altimate

Cu Warehouse Management Solution nu există nicio necunoscută în ceea ce privește activitatea operatorilor și mișcarea materialelor din depozit. Cu o acuratețe a operațiunilor de peste 99+%, datorată automatizării și eliminării erorilor umane prin utilizarea softului de gestiune a depozitului, veți ști întotdeauna unde și ce puteți livra conform cerințelor specifice ale fiecărui client.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

WMS - WAREHOUSE MANAGEMENT SYSTEM

FluxVision WMS

WiSoft Professional Services

FluxVision WMS este o componentă cheie în managementul eficient al depozitelor și în optimizarea stocurilor. Aceasta optimizează toate operațiunile care au loc în depozit, de la recepție și până la livrare.  Aplicația FluxVision transformă toate operațiunile din depozit în operațiuni simple, intuitive și fără hârtii, bazându-se pe identificarea prin citirea codurilor de bare.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

WMS - WAREHOUSE MANAGEMENT SYSTEM

12>