Filter

Modalitate de licențiere


Sistem de operare


Accesare de pe dispozitive mobile


Suport tehnic


Aplicațiile software de e-commerce sunt instrumente de automatizare și de eficientizare a activităților de achiziție online. Un sistem complet poate cuprinde module de listare, filtrare, căutare, sortare, achiziție (prin coșul de cumpărături), de reduceri/discount, de plăți online, de raportare și de monitorizare, precum și multe altele. Fiecare dintre acestea îndeplinește nevoile clientului și administratorului platformei de comerț electronic.

eMagazin

Ymens

Cu propriul magazin online câștigați noi oportunități de afaceri! eMagazin, soluție de tip e-commerce dezvoltată de Shopmania și oferită în platforma cloud Ymens, vă ajută să vă extindeți canalele de distribuție prin abordarea zonei de comerţ electronic. eMagazin este o soluție fiabilă atât pentru o nouă afacere cât și pentru optimizarea uneia de comerț tradițional. În doar câteva minute, fără cunoştinţe tehnice, prin câteva click-uri, vă puteți crea un magazin online complet funcţional

vizualizare

Sell Point

Point IT

Sell Point este platforma de tip SaaS (Software as a Service), dedicate comertului online, ce permite organizarea, promovarea si vanzarea produselor, intr-o permanenta relationare cu sistemele de management al stocurilor si cu retelele de distributie.

vizualizare

eDistribution

ContentSpeed

Edistribution.ro este o platforma online care permite tuturor proprietarilor de magazine online sa comercializeze orice produs al oricarui furnizor prezentat.

vizualizare

Licenta comert electronic Shop

ContentSpeed

Solutia software dedicata retailerilor online a fost creata de o echipa de profesionisti dupa un lung studiu asupra obiceiurilorde consum pe piata autohtona. Licenta Shop poate fi activata gratuit cu toate functionalitatile sale pentru 14 zile, timp in care utlizatorii pot experimenta toate beneficiile oferite de un soft complet de management al magazinului online cu ajutorul unei platforme 100% romanesti.  

vizualizare

Ai nevoie de ajutor?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

WEBESHOP Start-Up 4.0

Webecom

In maxim 7 zile noi putem sa-ti livram un magazin online la cheie, complet functional, astfel incat tu sa poti sa incepi sa-ti pui produsele pe raft. Webeshop Start-Up vine si cu suport tehnic gratuit timp de 12 luni.

vizualizare

WEBESHOP Standard 4.0

Webecom

Webeshop Standard este versiunea de magazin online la cheie pe care o furnizam inca din 2005. Echipa noastra de designeri va personaliza interfata grafica a magazinului in functie de cerintele fiecarui client.

vizualizare

WEBESHOP Extra 4.0

Webecom

Varianta de top Webeshop vine dotata cu plata online cu card-ul, blog, fisiere pentru cele mai populare agregatoare de oferte si creatia grafica a bannerelor animate.

vizualizare

Fluentis E-commerce

Fluentis

Fluentis E-commerce este software-ul pentru comerț electronic integrat în ERP Fluentis care îți permite gestionarea și publicarea extrem de facilă a propriului site de e-commerce.Modulul e-commerce integrat cu Fluentis permite tranzacţii comerciale simple şi rapide cu clienţii proprii, în orice moment şi în orice loc în care există acces la internet.

vizualizare
12>