Filter

Modalitate de licențiere


Sistem de operare


Accesare de pe dispozitive mobile


Suport tehnic


Aplicațiile software de monitorizare și gestionare a flotelor auto sunt folosite, în special, pentru a optimiza sistemul de organizare și de a reduce costurile de exploatare a flotei. În general, aplicațiile software sunt comercializate împreună cu device-urile dedicate, de tip GPS.

autoMinder

mindBox

autoMinder este o soluție completă de management a parcului auto, ce va permite sa gestionati activitatea soferilor, managementul autovehiculelor si raportarea completa a activitatii.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Monitorizare flota

Green Auto

GreenSoft

Green Auto este o aplicatie pentru managementul de flota auto ce se bazeaza pe tehnologie Web. Acest sistem utilitar permite actualizarea tuturor informatiilor de care depinde managementul unui flote auto si ofera prin rapoartele sale o imagine clara asupra activitatilor, cheltuielilor si evenimentelor survenite.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Monitorizare flota

Green Tracking

GreenSoft

Green Tracking este un soft AVLS (Automatic Vehicle Location System) specializat pentru urmarire autovehiculelor prin satelit ce inregistrarea istoricului deplasarii lor pe o perioada nelimitata de timp. Sistemul este format din echipamente hardware si programe software care preia datele de la reteaua de sateliti GPS si le prelucreaza astfel incat pozitia vehiculului sa poata fi transpusa pe o harta digitala.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Monitorizare flota

TrackGPS

AROBS Transilvania Software

TrackGPS Business este liderul pietei de monitorizare online flota auto, gestionare parc auto si management flota auto din Romania. Este destinata firmelor mici, mijlocii si mari care doresc sa-si eficientizeze activitatea prin reducerea costurilor cu flota auto. Utilizeaza cel mai avansat mecanism de control al costurilor: localizarea GPS si transmiterea de date prin GPRS (GSM).

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Monitorizare flota

Ai nevoie de ajutor?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

ParcAuto.Xecutive.SQL

Nexus Media srl

ParcAuto.Xecutive.SQL ® este o solutie software pentru gestionarea operatiunilor legate de administrarea autovehiculelor, remorcilor si utilajelor unei organizatii. Cu ParcAuto.Xecutive.SQL ® tineti evidenta detaliata a cheltuielilor generate de consumurile uzuale pe masina, sofer, km, cursa, client,...etc - dar si a cheltuielilor cu reparatiile si intretinerea periodica a parcului auto.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Monitorizare flota

Nexus FuelTank

Nexus Media srl

Nexus FuelTank ® gestioneaza inventarul fluxului din tancurile de combustibili prin intermediul dispozitivului Veeder Root EMR3, care inglobeaza ultima tehnologie in sistemele electronice de masurare si inregistrare de date. Comunicarea cu tancurile de carburant se realizeaza prin protocolul Veeder Root care stabileste standardul global de calitate si performanta in acest domeniu de mai bine de 4 decenii.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Monitorizare flota

Nexus TankMonitor

Nexus Media srl

Nexus TankMonitor ® este o interfata pentru monitorizarea si verificarea parametrilor sondelor din tancurile de combustibili cu scopul controlului in mod constant a sondelor de carburanti si mentinerea acestora in parametrii functionarii normale.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Monitorizare flota

iTrack - soluție de management al flotei

iSYS Professional

iTrack este mult mai mai mult decât un simplu program de monitorizare prin GPS sau gestionare flotă auto. Implementarea iTrack asigură furnizarea în orice moment a datelor esențiale pentru un management avansat al flotei: poziția mașinii, viteza, prezența în zone predefinite, situații de alarmă, traseele parcurse, consumul de combustibil, avertizări privitoare la activități de mentenanță, monitorizare rute, indici de siguranță și eficiență a conducerii, suport în trafic și multe altele.  

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Monitorizare flota

12>