Filter

Modalitate de licențiere


Sistem de operare


Accesare de pe dispozitive mobile


Suport tehnic


Aplicațiile software de monitorizare și gestionare a flotelor auto sunt folosite, în special, pentru a optimiza sistemul de organizare și de a reduce costurile de exploatare a flotei. În general, aplicațiile software sunt comercializate împreună cu device-urile dedicate, de tip GPS.

autoMinder

mindBox

autoMinder este o soluție completă de management a parcului auto, ce va permite sa gestionati activitatea soferilor, managementul autovehiculelor si raportarea completa a activitatii.

vizualizare

Autolog

Ymens

Monitorizaţi flota auto prin GPS! Autolog este soluţia cloud care vă ajută să monitorizaţi flota auto a companiei dumneavoastră prin GPS. Datele despre flotă auto sunt transmise prin GPRS, iar dumneavoastră le puteţi accesa online, utilizând soluţia Autolog dezvoltată de Arobs şi oferită în platforma cloud Ymens. În baza informaţiilor pe care le primiţi, veţi putea asigura un management performant şi un control activ al flotei auto deţinute de compania dumneavoastră.

vizualizare

Green Auto

GreenSoft

Green Auto este o aplicatie pentru managementul de flota auto ce se bazeaza pe tehnologie Web. Acest sistem utilitar permite actualizarea tuturor informatiilor de care depinde managementul unui flote auto si ofera prin rapoartele sale o imagine clara asupra activitatilor, cheltuielilor si evenimentelor survenite.

vizualizare

Green Tracking

GreenSoft

Green Tracking este un soft AVLS (Automatic Vehicle Location System) specializat pentru urmarire autovehiculelor prin satelit ce inregistrarea istoricului deplasarii lor pe o perioada nelimitata de timp. Sistemul este format din echipamente hardware si programe software care preia datele de la reteaua de sateliti GPS si le prelucreaza astfel incat pozitia vehiculului sa poata fi transpusa pe o harta digitala.

vizualizare

Ai nevoie de ajutor?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

TrackGPS

AROBS Transilvania Software

TrackGPS Business este liderul pietei de monitorizare online flota auto, gestionare parc auto si management flota auto din Romania. Este destinata firmelor mici, mijlocii si mari care doresc sa-si eficientizeze activitatea prin reducerea costurilor cu flota auto. Utilizeaza cel mai avansat mecanism de control al costurilor: localizarea GPS si transmiterea de date prin GPRS (GSM).

vizualizare

ParcAuto.Xecutive.SQL

Nexus Media srl

ParcAuto.Xecutive.SQL ® este o solutie software pentru gestionarea operatiunilor legate de administrarea autovehiculelor, remorcilor si utilajelor unei organizatii. Cu ParcAuto.Xecutive.SQL ® tineti evidenta detaliata a cheltuielilor generate de consumurile uzuale pe masina, sofer, km, cursa, client,...etc - dar si a cheltuielilor cu reparatiile si intretinerea periodica a parcului auto.

vizualizare

Nexus FuelTank

Nexus Media srl

Nexus FuelTank ® gestioneaza inventarul fluxului din tancurile de combustibili prin intermediul dispozitivului Veeder Root EMR3, care inglobeaza ultima tehnologie in sistemele electronice de masurare si inregistrare de date. Comunicarea cu tancurile de carburant se realizeaza prin protocolul Veeder Root care stabileste standardul global de calitate si performanta in acest domeniu de mai bine de 4 decenii.

vizualizare

Nexus TankMonitor

Nexus Media srl

Nexus TankMonitor ® este o interfata pentru monitorizarea si verificarea parametrilor sondelor din tancurile de combustibili cu scopul controlului in mod constant a sondelor de carburanti si mentinerea acestora in parametrii functionarii normale.

vizualizare
12>