Filter

Modalitate de licențiere


Sistem de operare


Accesare de pe dispozitive mobile


Suport tehnic


Un Sistem de management al documentelor este un sistem software (sau un set de aplicații software) care furnizează, de regulă, module cu rol de stocare, versionare , securitate, indexare și de identificare rapidă a documentelor.

EvDoc

Web Marketing Transylvania SRL

Soluția software EvDoc reprezintă un registru electronic de intrări-iesiri pentru înregistrarea corespondenței cu partenerii și managementul documentelor în cadrul entității dumneavoastră.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Managementul documentelor

AvanDoc

Integrisoft

Soluția software pentru gestiunea documentelor și fluxurilor organizaționale este o soluție versatilă potrivită oricărui tip de instituție. Ea poate fi privită ca o soluție software de sine stătătoare, dar este de fapt mai mult decât atît, punând la dispoziția utilizatorilor o platforma de lucru colaborativă. Soluția, prin prisma arhitecturii flexibile, se poate integra și cu alte aplicații software existente în instituție.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Managementul documentelor

Charisma Document Management

TotalSoft

Charisma Document Management, construită pe platformă Microsoft (Enterprise Content Management), este o componentă cheie a infrastructurii unei organizații, ce ajută companiile să depășească provocarile specifice activitatii de management a documentelor.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Managementul documentelor

SIVADOC

SIVECO Romania SA

SIVADOC, sistemul de gestiune a documentelor şi a fluxurilor de lucru de la SIVECO Romania, oferă o platformă comună care unifică procesele şi informaţia, în scopul fluidizării circuitului documentelor, facilitării accesului la informaţii, dar, totodată, şi al protejării împotriva accesului neautorizat.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Managementul documentelor

Ai nevoie de ajutor?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

RegisNet - Registratura si Managementul Documentelor

SC SITI SA

RegisNET este o aplicatie web-based pentru gestiunea documentelor si fluxurilor organizationale. Solutia este potrivita oricarui tip de institutie, de la mici companii, regii de stat si pana la companii private mari.  

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Managementul documentelor

Adobe Creative Cloud for Teams

Romsym Data

Adobe Creative Cloud for teams este un pachet de membru conceput pentru afaceri si grupuri de lucru, ce ofera acces la aplicatiile Adobe Creative Suite® si, in plus, la Adobe Photoshop® Lightroom®  si Adobe Acrobat® XI, Adobe Muse,™ Adobe Edge Tools & Services si multe altele. Ca membru activ puteti descarca si utiliza ultimele versiuni de software pe masura ce devin valabile. Pachetul de membru include si servicii de file sharing si stocare, unelte de colaborare intre echipe si noi servicii de publishing ce va vor ajuta afacerea sa fie competitiva si mereu inovativa.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Managementul documentelor

SEAL (Secure Electronic Archive Library)

STAR STORAGE

SEAL (Secure Electronic Archive Library) este un sistem integrat de management al arhivelor electronice, in conformitate cu standardele impuse de legislatia in vigoare (Legea 135/2007).    

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Managementul documentelor

StarCapture

STAR STORAGE

Documentele in format hartie au un rol deosebit de important in orice organizatie. In multe cazuri informatiile prezente in aceste documente nu se regasesc in nici un sistem informatic capabil sa structureze informatia si sa o puna la dispozitia utilizatorilor in format digital. Acest lucru determina pastrarea documentelor fizice cat mai aproape de spatiul de lucru zilnic pentru a putea fi accesate in caz de nevoie.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Managementul documentelor

1234>