Filter

Modalitate de licențiere


Sistem de operare


Accesare de pe dispozitive mobile


Suport tehnic


aplicații software - ERP - Enterprise resource planning

Sistemul de planificare a resurselor întreprinderii este o soluție software de management care le permite organizațiilor să folosească un sistem de aplicații integrate cu ajutorul cărora se gestionează structuri de afaceri și care automatizează activități de lucru interne (din departamente administrative, tehnologice, ale resurselor umane, marketing, dezvoltare, vânzări sau producție).

CIBPRO SRL

Sistemul informatic integrat SICO ERP este o solutie „la cheie” pentru entitati economice de orice dimensiuni si cu orice profil al activitatilor: servicii, comert, productie, constructii, turism, transport, consultanta, administratie publica s.a.

Ymens

Dețineți controlul afacerii prin planificarea și utilizarea optimă a resurselor! Datorită faptului că soluția Integrator poate fi utilizată de toate departamentele din companie, aceasta devine centrul de control al afacerii dumneavoastră. Având ca obiectiv creșterea eficienței companiei, această soluție de tip ERP dezvoltată de Pluriva și oferită în cadrul platformei cloud Ymens vă ajută să gestionați integrat toate procesele interne. În această categorie intră activități începând cu aprovizionare, ofertare, gestiune a clienților, vânzare, livrare, încasare, gestiune a parcului auto, până la strategii comerciale și de producție, management de proiect, management financiar-contabil și resurse umane.

Atlas Systems

Module Incluse : Contabilitate, Vanzari, Achizitii, Gestiune, Mijloace Fixe, Productie, Resurse Umane, Administrare Aplicatie.  Module Optionale :  -Integrare E-Commerce  -Business Intelligence  -Aplicatii pentru Smart phone / Tableta  Numar utilizatori licentiati 40. SKU: MYERP EE R3 Producator: Atlas Systems

SingularLogic Romania

Aplicatie Enterprise Resource Planning (ERP) pentru intreprinderi mici si mijlocii sau mari. Sistem ERP integrat, modern si flexibil pentru companiile care au nevoie de o bogata functionalitate, automatizare si informatie nelimitata.

Ai nevoie de ajutor?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

SOFT EXPERT SRL

MANAGER FINANCIAR ERP este o solutie de tip Enterprise Resource Management, pentru integrarea si optimizarea proceselor de business din cadrul firmelor de distributie, productie si servicii.

Integrisoft

Sertimo este o solutie complexa care abordeaza din punct de vedere business activitatea financiar-contabila clasica, extinzand-o si cu alte facilitati menite sa aduca un plus de valoare si informatie in celelalte departamente ale organizatiei. Produsul este conceput ca un software integrat de tip ERP si furnizeaza module pentru fiecare din activitatile clasice ale unei societati.

Senior Software

SeniorERP reprezinta cea mai noua tehnologie ERP pentru managementul integrat al operatiunilor si activitatilor din companiile de distributie, productie, retail, servicii, disponibila in 3 limbi: romana, engleza si maghiara.​

CRIsoft

CRIsoft Organization Server™ (CROS) este un sistem integrat care asigură suportul informatic pentru activităţile dintr-o organizaţie modernă, fiind principalul instrument pentru management şi un real suport pentru atingerea obiectivelor organizaţiei.