Informații suplimentare despre Canadian CardWare

CardWare Canadian te face să ieși în evidență în fața clienților evidențiind faptul ca dorești să lucrezi în plus pentru afacerea clientului tău. Canadian CardWare îți transformă calculatorul într-o mașinărie ce personalizează carduri, creând un salut unic de naștere pentru fiecare persoană. Informațiile sunt imprimate pe forme de salut colorate, pe hârtie simpla, sau imprimate în orice felicitare. Formele de salut sunt umplute cu lucruri interesante despre zilele de naștere ale clienților dumneavoastră.

Când imprima întâmplări amuzante pe felicitările de naștere, utilizatorii pot folosi exclusive Card Inserts. Inserturile sunt fabricate din hârtie alba, având dimensiuni ce se potrivesc direct in interiorul felicitării. Inserțiile sunt marcate in mijlocul de pliere, având o banda lipici pentru prindere.

 

General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5
Principalele funcționalități
Modalitate de licențiere
  • SaaS
Modalitate de accesare
  • Instalare pe calculator/server
Sistem de operare
  • Windows
Limba în care este disponibilă aplicația
  • Engleză
Integrare cu alte sisteme
  • Da, prin standarde
Suport tehnic
  • Permanent (24/7)

Solicită un demo pentru Canadian CardWare

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru produsul Canadian CardWare completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!