Descrierea aplicației

Entersoft Mobile® Sales Force Automation, SFA creste eficacitatea fortei de vanzari a unei companiei prin acces la informatii in timp real si scurtarea procesului de vanzare. Specialistii in vanzari se pot bucura de o aplicatie cuprinzatoare pe un ehipament mobil de tip Smartphone sau tableta, indeplinindu-si si actualizandu-si sarcinile pe teren ca si cum ar fi la birou. 

Entersoft Mobile® SFA este dezvoltata ca un sistem extrem de inteligent care ghidea...

Citește tot arrow_forward

Entersoft Mobile® Sales Force Automation, SFA creste eficacitatea fortei de vanzari a unei companiei prin acces la informatii in timp real si scurtarea procesului de vanzare. Specialistii in vanzari se pot bucura de o aplicatie cuprinzatoare pe un ehipament mobil de tip Smartphone sau tableta, indeplinindu-si si actualizandu-si sarcinile pe teren ca si cum ar fi la birou. 

Entersoft Mobile® SFA este dezvoltata ca un sistem extrem de inteligent care ghideaza utilizatorul in conformitate cu strategia companiei. Strategiile companiei, telurile si target-urile sunt concepute, implementate, monitorizate si controlate prin sistemul de back office din ERP si/sau CRM. Astfel, solutia ofera vizibilitate in timp real asupra performantelor companiei si angajatilor, si o baza solida de sustinere a deciziilor, pe baza informatiilor primite din back office. Entersoft Mobile® poate fi integrat complet cu un ERP si/sau CRM existent si sa devina o singura sursa de informatie in companie. 

Solutia se aliniaza rapid la strategia companiei, la practicile si regulile interne, accelerand insa procesele specifice si asigurand coerenta necesara. Toti utilizatorii mobili au acces in timp real la informatiile existente in sistemul companiei prin intermediul unei categorii largi de echipamente, si astfel isi pot actualiza sarcinile operationale si oportunitatile de vanzare, pot cunoaste problemele si specificul clientilor pentru a reduce timpul alocat fiecarui cont si a lucra cu o productivitate crescuta. 

Cresterea Productivitatii Echipei de Vanzari, automatizeaza si simplifica procesele de vanzare cu Entersoft Mobile® SFA prin vanzari rapide si mai performante, imbunatateste comunicarea in afaceri, reduce timpul de parcurs si minimalizeaza procedurile birocratice. Datele comerciale ale clientilor, preturile de lista, task-urile, comenzile, livrarile si oportunitatile de vanzare sunt disponibile reprezentantului de vanzari, in timp real, sporind astfel productivitatea in vanzari.

Reducand procesul de vanzare, accesul in timp real la informație ajuta la luarea deciziilor, ofera servicii mai rapide, si ofera vanzari mai bune reducand cazurile nerezolvate. Datele complete pentru produse, disponibilitatea acestora, documentatia, etc., faciliteaza si sporeste vanzarile, oferind informatia si rezultatul necesar clientilor.

Imbunatatind serviciile oferite clientilor, agentii de vanzari pot satisfice nevoile clientilor mai bine si mai rapid. Agentii de vanzari se pot focusa pe fiecare intalnire si pot prezenta propuneri de business, apasand pe un buton al dispozitivului, in timp ce are acces instant la materialele/documentele de suport necesare. Software-ul ajuta echipa de vanzari sa foloseasca procedurile interne ale corporatiei si sa ofere servicii de calitate clientilor.

Suportul imediat influenteaza task-urile zilnice ale vanzatorilor care sunt inregistrate automat in back office, oferind in timp real informatii detaliate cu privire la indicatorii de performanta (KPI-uri), productivitatea call-urilor de vanzari, media de timp petrecuta la fiecare intalnire, cifra de afaceri, incasari, etc. In acelasi timp agentii de vanzari pot obtine rapoarte de vanzari detaliate pentru a monitoriza performanta individuala sau de grup.

Entersoft Mobile® SFA ajuta la luarea deciziilor interne prin rapoarte analitice, grafice si dashboard-uri, care asigura o monitorizare completa a activitatilor zilnice.

arrow_backCitește mai putin
General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5
Adaugă un review
Modalitate de licențiere
 • On premises
 • SaaS
Modalitate de accesare
 • Accesare prin intermediul rețelei companiei
 • Accesare prin internet
 • Instalare pe calculator/server
Sistem de operare
 • MacOS
 • Windows
Limba în care este disponibilă aplicația
 • Engleză
 • Română
Accesare de pe dispozitive mobile
 • Prin aplicație dedicată pentru Android
 • Prin aplicație dedicată pentru iOS
Integrare cu alte sisteme
 • Da, prin standarde
Instruire
 • Curs
 • Prin intermediul documentației
Suport tehnic
 • În intervalul orelor lucrătoare

Solicită un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Produse asemănătoare