Descrierea aplicației

FluxVision WMS este o componentă cheie în managementul eficient al depozitelor și în optimizarea stocurilor, și permite administrarea automată și completă a tuturor activităților de depozitare pentru un număr nelimitat de entități. Aceasta optimizează  toate operațiunile care au loc în depozit, de la recepție și până la livrare. FluxVision oferă precizie și agilitate în depozit cu un minim de efort.

...

Citește tot arrow_forward

FluxVision WMS este o componentă cheie în managementul eficient al depozitelor și în optimizarea stocurilor, și permite administrarea automată și completă a tuturor activităților de depozitare pentru un număr nelimitat de entități. Aceasta optimizează  toate operațiunile care au loc în depozit, de la recepție și până la livrare. FluxVision oferă precizie și agilitate în depozit cu un minim de efort.

FluxVision WMS este proiectat să răspundă tuturor necesităților pe care le au companiile care activează în:

 • Distribuție
 • Logistică
 • Servicii
 • Retail
 • Producție

FluxVision WMS transformă toate operațiunile din depozit în operațiuni simple, intuitive și fără hârtii, bazându-se pe identificarea prin citirea codurilor de bare.

FluxVision asigură un acces facil la informații care se pot partaja și cu furnizorii, clienții sau alte terțe părți.

Beneficii

 • Management complet automat al operațiunilor de depozitare cu orice grad de complexitate
 • Configurare ușoară și flexibilitate prin intermediul celor peste 85 de parametri editabili direct de către client
 • Control personalizat al rotației de stoc (FIFO, FEFO, LIFO, LEFO, PIRO)
 • Trasabilitate completă de la nivel de lot și până la coduri de bare individuale
 • Reguli personalizate de utilizare și optimizare a spațiului de depozitare
 • Ghidare în timp real a utilizatorilor în timpul operațiunilor de depozitare
 • Vizualizare 3D a locațiilor din depozit
 • Flexibilitate maximă în personalizarea fluxurilor de lucru specifice oricărei firme
 • Fără costuri de licențiere, FluxVision rulează ca un serviciu pe bază de abonament
 • Software în cloud, FluxVision este disponibil din orice locație

Funcționalități

Recepția

Recepția mărfurilor în depozit se face pe baza comenzilor de aprovizionare înregistrate în sistemul ERP (FluxVision este integrat nativ cu SocrateERP, dar se poate integra cu orice alt sistem de tip ERP). Mărfurile sunt scanate cu ajutorul dispozitivelor Handheld și sunt înregistrate în sistemul WMS.

Paletizarea și etichetarea

În momentul recepției, se poate efectua și paletizarea și etichetarea mărfurilor, urmând ca depozitarea să se facă fie pe baza sugestiilor emise de sistemul WMS, fie la alegerea celui care efectuează recepția mărfurilor.

Gestiunea stocurilor

FluxVision poate sugera diferite activități interne care să ducă la optimizarea stocurilor, a rutelor sau a modului de așezare al mărfii în depozit.

Gestiunea comenzilor

Comenzile client pot fi importate în Fluxvision din orice sistem de tip ERP, ceea ce înseamnă o reducere a erorilor de natură umană. Sistemul WMS identifică și alocă stocul necesar fiecărei comenzi.

Picking-ul

O dată comenzile alocate, operatorii din depozit pornesc în colectarea mărfurilor pe baza listei de picking primite. FluxVision WMS optimizează rutele de picking în interiorul depozitelor, astfel încât timpul de realizare a comenzii să scadă.

Alerte și notificări

FluxVision WMS oferă posibilitatea de a seta diverse alerte și notificări pentru evenimente precum atingerea stocului minim sau diminuarea stocului de siguranță. Aceste alerte și notificări ajută, pe lângă evitarea situațiilor de out-of-stock, inclusiv la optimizarea aprovizionării.

Monitorizarea și facturarea serviciilor conexe

Peste 85 de tipuri de servicii logistice configurabile înregistrate automat ajută la monitorizarea și facturarea serviciilor conexe (cântărire, înfoliere, reambalare, sortare, balotare, etc).

Livrarea comenzilor

În baza notelor de livrare care sunt generate automat, operatorii din depozit pregătesc mărfurile pentru a fi încărcate și livrate clienților.

Inventarierea

Întreg procesul de inventariere se face cu ajutorul sistemului FluxVision WMS pe baza listelor de inventar generate de acesta. În plus, utilizarea modulului WiData care rulează pe orice dispozitiv mobil pentru citirea codurilor de bare scurtează și îmbunătățește procesul de inventariere.

Raportarea

FluxVision conține o serie de rapoarte predefinite (gradul de ocupare al depozitului, durata recepțiilor, timpul mediu de tratare a comenzilor, rapoarte de evaluare a stocurilor cantitativ și valoric, evidența loturilor pe locații, eficiența rutelor, rapoarte de intrări și de ieșiri de marfă, precum și diverși indicatori de performanța ai operatorilor din depozit), iar utilizatorii pot crea și alte rapoarte personalizate sau pot opta pentru integrarea sistemului de gestiune a stocurilor cu SocrateBI.

Arhitectură flexibilă și sigură

FluxVision poate fi accesat de pe orice dispozitiv pe care rulează un client Telnet sau în orice browser de internet.

Sistemul WMS poate fi integrat cu alte dispozitive locale controlate: imprimante industriale, sisteme de cântărire, sisteme pick-by-light sau pick-by voice.

Cu ajutorul dicționarului de aplicație, personalizările și noile funcționalități pot fi dezvoltate rapid, fără programare.

arrow_backCitește mai putin
General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5
Adaugă un review

Solicită un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Produse asemănătoare
DataKlas WMS

DataKlas acopera toate activitatile unui depozit, avand integrate urmatoarele module: Achizitii Inventar Vanzari Logistica WMS – suporta integrarea in timp real cu linii semiautomate si automate de picking PEEM, integrarea solutiilor precum Pick by Voice pentru un flux mai bun al culegerii de marfa Marketing Contabilitate Controlul bunurilor tangibile si intangibile Mana....

 xTrack WMS

Solutia xTrack WMS este dedicata gestionarii activitatiilor din cadrul depozitelor de marfuri, distributie, curierat, 3PL, productie si altele. Este o aplicatie care raspunde complet la cerintele logisticii moderne folosind cele mai noi concepte pentru un management al depozitului eficient. Ca principii de baza in aplicatia WMS xTrack exista doua fluxuri, unul de documente si unul de mar....

Smart.WMS - Warehouse Management System

Smart.WMS este o soluție construită 100% pe tehnologie Microsoft.NET, este scalabilă, poate fi customizată ușor și rapid, se poate interfața rapid cu majoritatea ERP-urilor, este prietenoasă cu uitilizatorii si are un design de generatia a 3a - acoperă smart item, atribute, stocuri, ambalaje multiple și unități de masură pe fiecare produs, nivel de acces securizat, suport pentru toate....