FME asigura suport utilizatorilor de sisteme CAD si GIS pentru a schimba, converti, transforma si gestiona intr-un mod eficient datele spatiale. Produsul software realizat de compania canadiana Safe Software permite gestionarea provocarilor intr-un mod mai simplu si mai eficient decat al celorlalte produse de pe piata.

Doar FME ofera peste 250 de formate atat pentru citire cat si pentru scriere(inclusiv cele mai populare formate DWF/DWG, Bentley Microstation, ESRI Shape, GeoTIFF, MapInfo TAB, Oracle Spatial) si aproximativ 5300 de sisteme de coordonate diferite.Aceste date vor fi disponibile nu numai pentru editare, ci si pentru partajare.

FME ofera o flexibilitate nelimitata in formatarea si integrarea de date odata cu pastrarea interoperabilitatii datorita folositii unei tehnologii unice.

Avantajul unei aplicatii precum FME nu este doar trecerea peste bariera formatelor, ci si abilitatea de a transforma in acelasi timp formatele datelor spatiale.Interoperabilitatea permite pastrarea datelor in sistemele existente fara a fi nevoie sa fie migrate.In acest mod datele sunt integrate si devin comune.

FME este de asemenea un instrument excelent de control al proceselor si de asigurare a calitatii datelor spatiale.

Interesat de această aplicație?

PRODUSE asemĂnĂtoare

Cloud

5

1

Yes

1

1

GIS