Filter

Modalitate de licențiere


Sistem de operare


Accesare de pe dispozitive mobile


Suport tehnic


Aplicațiile software de tip Intranet reprezintă soluții de comunicare internă a angajaților, în cadrul companiilor, beneficiind de securitate și de accesibilitate prin conexiunea la Internet. Folosind acest instrument, angajații pot trimite fișiere sau date necesare departamentelor interne într-un timp scurt, acestea putând fi accesate oricând și reducând costurile companiei (reduc costurile de hârtie, spații de stocare etc.). Un alt avantaj esențial este dat de creșterea controlului asupra circuitului informațiilor interne.

Gestiune intalniri management

STAR STORAGE

Solutia permite planificarea si gestiunea agendei sedintelor de board si inregistrarea deciziilor, gestioneaza documentele-suport pentru sedintele de management, si rezolutiile acestora, le publica si ofera membrilor un mediu pentru intalniri, acces unic, sigur si rapid la acestea.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Intranet

IBM Connections - Social Business Collaboration

Beck et al. Services

Social Business Collaboration are la bază conceptul Social Media. Acesta este dedicat organizațiilor și proceselor de business și se pliază pe nevoile acestora. IBM este în al treilea an consecutiv numărul unu în furnizarea soluțiilor Enterprise Social Software1 și tot pe primul loc în expertiza în servicii de Cloud.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Intranet

IBM Connections Cloud

Beck et al. Services

Cloud computing ne schimbă modul în care gândim tehnologia. Cloud este un model de prelucrare a datelor care furnizează prin web, la cerere, software, middleware şi resurse de calcul.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Intranet

Ai nevoie de ajutor?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!
1