Filter

Modalitate de licențiere


Sistem de operare


Accesare de pe dispozitive mobile


Suport tehnic


Aplicațiile software de tip Intranet reprezintă soluții de comunicare internă a angajaților, în cadrul companiilor, beneficiind de securitate și de accesibilitate prin conexiunea la Internet. Folosind acest instrument, angajații pot trimite fișiere sau date necesare departamentelor interne într-un timp scurt, acestea putând fi accesate oricând și reducând costurile companiei (reduc costurile de hârtie, spații de stocare etc.). Un alt avantaj esențial este dat de creșterea controlului asupra circuitului informațiilor interne.

Ymens

Creșteți eficiența echipei oferindu-i acces la un spațiu unic de informare! Soluția Intranet este un centru de informare care pune la dispoziția echipei dumneavoastră toate informațiile de interes general din companie. Mai mult, această soluție de tip portal intern, vă permite adaptarea informațiilor afișate în funcție de condițiile specifice companiei dumneavoastră. De asemenea, puteți administra cu succes bunurile companiei şi parcul auto.

STAR STORAGE

Solutia permite planificarea si gestiunea agendei sedintelor de board si inregistrarea deciziilor, gestioneaza documentele-suport pentru sedintele de management, si rezolutiile acestora, le publica si ofera membrilor un mediu pentru intalniri, acces unic, sigur si rapid la acestea.

Beck et al. Services

Social Business Collaboration are la bază conceptul Social Media. Acesta este dedicat organizațiilor și proceselor de business și se pliază pe nevoile acestora. IBM este în al treilea an consecutiv numărul unu în furnizarea soluțiilor Enterprise Social Software1 și tot pe primul loc în expertiza în servicii de Cloud.

Beck et al. Services

Cloud computing ne schimbă modul în care gândim tehnologia. Cloud este un model de prelucrare a datelor care furnizează prin web, la cerere, software, middleware şi resurse de calcul.

Ai nevoie de ajutor?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!
1