Filter

Modalitate de licențiere


Sistem de operare


Accesare de pe dispozitive mobile


Suport tehnic


Aplicațiile software din domeniul juridic includ module de gestiune a dosarelor de instanță (onorarii, termene, rapoarte, generare automată a contractelor, setarea alertelor în funcție de calendare dedicate, cum ar fi agenda avocatului), modul financiar, gestionarea activității utilizatorilor în mod centralizat, precum și multe altele, în funcție de nevoile și de mărimea cabinetului interesat.

Jurist

Ymens

Desfășurați-vă afacerea respectând legislația în vigoare! Jurist oferă departamentului juridic din compania dumneavoastră acces rapid la toate actele normative din România și ale Uniunii Europene precum legi sau decizii si hotărâri legale actualizate, pronunțate de instanțele judecătorești competente. Înțelegând procesul legislativ, angajații dumneavoastră vor putea respecta cu exactitate prevederile legale care privesc compania. Soluția este oferită în cadrul platformei cloud Ymens de către Centrul Teritorial de Calcul (CTC).

vizualizare

IntraLegis

Centrul Teritorial de Calcul Electronic

Este varianta a sistemului de consultare legislativa LEGIS ce se adreseaza firmelor mari, cu numar mare si foarte mare de utilizatori sau oricarei entitati care are infrastructura informatica structurata in jurul unei retele de tip intranet.

vizualizare

EuroJusprudenta

Centrul Teritorial de Calcul Electronic

Ca noutate existentă pe piaţă, modulul de Jurisprudenţă a Curţii de Justiţie a Comunităţilor Europene care funcţionează atât ca aplicaţie de sine stătătoare cat şi ca modul integrat in Legis si Eurolegis

vizualizare

EuroLegis

Centrul Teritorial de Calcul Electronic

Aplicaţia EuroLEGIS, dezvoltată de CTCE , oferă utilizatorilor o perspectivă de ansamblu asupra legislaţiei Uniunii Europene şi permite accesul concret şi contextual la legislaţia UE.

vizualizare

Ai nevoie de ajutor?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

LegisPlus

Centrul Teritorial de Calcul Electronic

Suita de aplicatii LEGIS reprezinta seria de produse ce a consacrat firma CTCE S.A. ca lider national in dezvoltarea de software legislativ.

vizualizare

Lege5 Online

Indaco Systems SRL

Lege5, noul soft realizat de Indaco Systems, transformă documentarea legislativă în cea mai rapidă şi plăcută etapă a muncii dumneavoastră! Programul poate fi accesat oricunde și oricând, atât pe calculatoare desktop şi laptop, cât şi pe dispozitive mobile: tablete, smartphone, eBook Reader.

vizualizare

'ProjectTracker' for MSP Server 2003 & 2007

CM-Consult

'ProjectTracker for MSP Server 2003 & 2007' se integrează cu MS Project, MSP Server si ClearQuest. Acest tool este înregistrat ca IBM V.A.P-solution. State-of-art MS Project (Project Server 2003 & 2007)  si ClearQuest permit colaborare bidirecțională menținând întreaga ierarhie de informații si dependențe. În timpul procesului,modulul  MS Project permite importul tuturor resurselor disponibile in CQ. Este un tool de neînlocuit in procesul de management.

vizualizare
1