Informații suplimentare despre Logistics Vision Suite
Logistics Vision Suite - Prezentare generală

Warehouse Vision este un Warehouse Management System (WMS) de ultimă generație și este “inima” platformei LVS (Logistics Vision Suite). Administrează toate activitățile centrelor de distribuție individuale dar și multi-site, private și publice și îmbunătățește productivitatea și eficiența resurselor disponibile, cum ar fi forța de muncă, rafturile, stivuitoarele și sistemele de manipulare a materialelor .. citeste mai departe.

Warehouse Value sprijină serviciile cu valoare adăugată realizate în cadrul centrului de distribuție, printre care kitting-ul si activitățile de producție ușoară, cum ar fi crearea de articole promoționale (de către supermarketuri și distribuitori FMCG) și asamblarea produselor "ready-made" (computere, dispozitive electronice, mobilier etc.). Acesta susține un număr nelimitat de niveluri de BOM (Bill of Material)  care pot fi versionate, precum și "Back-Flushing" pentru emiterea automată a componentelor și a materialelor de ambalare ..citeste mai departe.

Dock & Gate Management controlează porțile și planifică docurile de recepție pentru camioanele care sosesc. Modulul care furnizează rapoarte cuprinzătoare pentru evaluarea furnizorilor / clienților include o interfață grafică de tip “calendar” care permite reprezentanților serviciului clienți să creeze / modifice planuri pentru rezervarea locațiilor de recepție pentru camioanele care sosesc în funcție de activitatea din depozit (receptii asteptate, retururi și livrari)..citeste mai departe.

Warehouse Automation este o combinație inteligentă de sisteme și tehnologii cu preț competitiv (Voice Picking, Pick / Sort-to-Light / Put-Wall, Pick-to-Cart, RFID etc.) care au fost îmbunătățite semnificativ de Mantis și oferite ca soluții la cheie. În plus, platforma companiei este proiectată să se integreze cu ușurință cu echipamentele de manipulare a materialelor, cum ar fi ASRS, Miniloads, Shuttles, Carousels, Sorters etc. ..citeste mai departe. 

Logistics Billing & Costing include Warehouse & Distribution Billing si efectuează controlul complet, calcularea, emiterea și întreținerea tuturor datelor facturilor privind activitățile de depozitare și distribuție. Aceste module sunt utilizate de către 3PL / 4PL și unitățile de logistică ale unei întreprinderi care doreste să acționeze / funcționeze ca o companie 3PL / 4PL ..citeste mai departe.

Warehouse Control ofera personalului autorizat controlul deplin asupra tuturor activităților din depozitele și magazinele locale cat și cele indepartate, prin intermediul unor tool-uri software, ușor de gestionat, care rulează pe dispozitive mobile / tablete și stații de lucru. Instrumentele permit gestionarea task-urilor WMS (picking, put-away, replenishment, counting, etc.), vizualizarea inventarului (cantități de inventar / atribute / status vs. locații) din toate centrele de distribuție, precum și monitorizarea și gestionarea utilizatorilor WMS în timp real, indiferent dacă sunt localizați în același depozit sau într-un alt depozit din același sau alt oraș sau țară ..citeste mai departe.

Traceability Management oferă trasabilitate deplină de la comanda la livrare, precum și genealogia loturilor, atât din ​​zonele de depozitare, cât și din cele de producție. Acesta ofera o precizie de pana la 100% a retururilor/refuzurilor sau a rechemarilor in functie de nivelul detaliilor urmarite si pe care clientul decide sa le foloseasca in operatiunile de depozitare si distributie ..citeste mai departe.

Logistics Customer Service extinde lanțul de aprovizionare în afara pereților întreprinderii, permițând partenerilor comerciali ai companiei (clienți, reselleri, furnizori etc.) să extragă informații în timp real despre stoc și statusul comenzii, să trimită comenzi și ASN-uri și să acceseze sau să interacționeze cu compania printr-o infrastructură de comunicații multi-channel (web, smartphone / tablete, call center și fax) ..citeste mai departe.

Supply Chain Intelligence include o colecție de rapoarte și indicatori de performanță (KPI) care sunt predefiniți în LVS, precum și instrumente de BI (business intelligence) care permit clienților să creeze sau sa personalizeze cu ușurință alte rapoarte.

Adaptability include instrumente puternice și caracteristici unice care permit partenerilor Mantis și personalului clientului să adapteze cu ușurință LVS acoperind aproape orice nevoie logistică a unei întreprinderi moderne ..citeste mai departe.

 

Soluții Supply Chain Management

 Mantis a proiectat și dezvoltat soluții specializate de Supply Chain Management pentru anumite sectoare si verticale de piață și țări / regiuni:

 • Distribution Management & Optimization, incluzand Vehicle Route Optimization, Proof of Delivery, Fleet Management and Distribution Profit & Loss.
 • Inventory Planning & Optimization.
 • Warehouse Resources Advanced planning & Scheduling.
 • Manufacturing Execution System.
 • Quality & Safety Planning & Execution pentru industria alimentară și a băuturilor.
 • Container Terminal Management System (CTMS) si Container Freight System (CFS) pentru a gestiona terminalele de containere și centrele lor logistice.
 • Physical Document Archive Management pentru automatizarea accesului la arhive mari de documente fizice, păstrate în domeniul bancar, al asigurărilor, al guvernului etc.
 • Logistics Customer Service Automation prin tehnologii și aplicații Document Management-Workflow-&-Call Center

 

Arhitectură – Tehnologie

Platforma Logistics Vision Suite, foloseste cele mai recente standarde Microsoft DOT NET și poate fi utilizata atât cu baza de date Microsoft SQL cat și Oracle. Se bazează pe Microsoft Framework 4.0 si ofera suport complet pe 32 si 64 de biți atât pe partea clientului, cât și pe cea a serverului. Sistemul are o structură pe trei niveluri, incluzând interfața utilizator (UI), straturile de aplicații pentru afaceri (BL) și straturile de acces la date (DA). Utilizatorii pot accesa LVS de la terminalele de radiofrecvență, terminale vocale, sisteme Pick / Sort-to-Light / Put-Wall și Pick-to-Cart și, desigur, de la PC-uri și tablete Microsoft Windows. De asemenea, mai multe funcții LVS pot fi accesate prin browsere web și smartphone-uri (Apple / iOS, Android etc.).

Este un sistem foarte adaptabil, bazat pe reguli unice de afaceri și tehnologii de construire a scenariilor. Este multilingv si are un mecanism usor de personalizare ce ofera o interfață foarte ușor de utilizat. LVS a fost conceput încă de la început cu scopul de a susține in timp real toate activitățile logistice complexe și pentru un volum mare de tranzacții (întreprinderi mari cu mai multe locații).

Eficiența unui sistem informațional logistic depinde în mod direct de capacitatea acestuia de a se integra cu ușurință în sistemele IT existente, cum ar fi ERP și MRP. LVS este deja integrat cu succes la peste 100 de clienți, cu aproape toate ERP-urile internaționale (SAP, MS Dynamics, Oracle, Infor, Epicore etc.), precum și cu mai multe ERP-uri specifice fiecărei țări și regiuni. În plus, Mantis a dezvoltat un subsistem special (Logistics Link Manager), care permite configurarea rapidă a interfețelor cu sistemele IT existente, precum și întreținerea ușoară a interfețelor în viitor.

General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5
Principalele funcționalități
Modalitate de licențiere
 • SaaS
 • On premises
Modalitate de accesare
 • Instalare pe calculator/server
 • Accesare prin intermediul rețelei companiei
 • Accesare prin internet
Sistem de operare
 • Windows
Limba în care este disponibilă aplicația
 • Română
 • Engleză
 • Franceză
 • Germană
Accesare de pe dispozitive mobile
 • Prin browser
 • Prin aplicație dedicată pentru iOS
 • Prin aplicație dedicată pentru Android
 • Prin aplicație dedicată pentru Windows Mobile
Integrare cu alte sisteme
 • Da, prin standarde
Instruire
 • Curs
 • Webinar
 • Prin intermediul documentației
Suport tehnic
 • În intervalul orelor lucrătoare

Solicită un demo pentru Logistics Vision Suite

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru produsul Logistics Vision Suite completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!