Descrierea aplicației

Mob-IO este o aplicație mobilă care facilitează accesul securizat și rapid al utilizatorului la informații și rapoarte din centrele de date ale companiei direct pe smartphone sau tabletă. E nevoie doar de un telefon inteligent sau de o tabletă și de câteva minute în care să vă configurați interfața. Și este exact atât de ușor precum pare! 

 

Utilizatori:

Indiferent dacă sunteți

 • un agent de...
  Citește tot arrow_forward

Mob-IO este o aplicație mobilă care facilitează accesul securizat și rapid al utilizatorului la informații și rapoarte din centrele de date ale companiei direct pe smartphone sau tabletă. E nevoie doar de un telefon inteligent sau de o tabletă și de câteva minute în care să vă configurați interfața. Și este exact atât de ușor precum pare! 

 

Utilizatori:

Indiferent dacă sunteți

 • un agent de vânzări într-o companie mica și aveți urgent nevoie de acces la stocuri, prețuri și detalii produse sau
 • proprietarul unui magazin și doriți să verificați banii intrați în conturile firmei pentru a face plăți urgente către un furnizor sau
 • director într-o multinational și aveți nevoie de acces imediat la rapoarte de business de pe un server aflat la mii de kilometri distanță,  a manager in a multinational and you need immediate access to
 • Mob-IO vă permite, facilitează și grăbește accesul la datele de care aveți nevoie, indiferent de formatul acestora.

 

Compatibilități tehnice:

Pe lângă utilizarea pe mobil de către orice utilizator, integrarea Mob-IO cu echipamentele IT este extrem de facilă și vă putem garanta că nu ați avut niciodată de a face cu o aplicație mai prietenoasă decât aceasta.

Aplicația Mob-IO este compatibilă with IOS, Android și BlackBerry OS și oferim deja suport pentru urmatoarele DBMS (database management systems):

 • SQL
 • ORACLE
 • MySQL
 • PostgreSQL

 

Beneficii:

Cu Mob-IO, totul se întâmplă ACUM, nu “când ajung acasă sau la serviciu”! În acest fel, nu veți mai rata momente importante din viața dumneavoastră, fie ele personale sau de business, și vă veți folosi timpul, informațiile și finanțele mult mai eficient.  

Așa cum o spune și numele, Mob-IO este o soluție de mobile reporting ce vă permite: reducerea costurilor, creșterea profitului și eficientizarea proceselor de business din organizația dumnevoastră, dar mai ales conectarea cu beneficiile presupuse de era mobilității și a vitezei, oferindu-vă acces centralizat și customizat, la distanță, la resursele dumneavoastră informaționale.

Indiferent dacă e vorba de o persoană fizică sau de o companie, orice utilizator de smartphone poate beneficia de soluția Mob-IO la un cost anual per utilizator extrem de accesibil și cu o mulțime de beneficii:

-          o aplicație extrem de prietenoasă atât pentru utilizator cât și pentru responsabilul IT, datorită modulelor de utilizator și de administrare extrem de intuitive
-          economii la nivel de bani și timp la toate nivelurile procedurale
-          integrare extrem de facilă cu echipamentele IT
-          instalarea și configurarea aplicației în panoul de control (prezența în locații în care nu mai sunt necesare sisteme de calcul sau servere)
-          funcționarea pe orice linie de internet cu un trafic extrem de mic și cu viteză de upload mare (datorită acestei aplicații, problema deschiderii mai multor porturi pentru accesarea informațiilor dispare)
-          securitatea informațiilor este maximă

arrow_backCitește mai putin
General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5
Adaugă un review
Modalitate de accesare
 • Accesare prin intermediul rețelei companiei
Accesare de pe dispozitive mobile
 • Prin aplicație dedicată pentru Android
 • Prin aplicație dedicată pentru Blackberry
 • Prin aplicație dedicată pentru iOS
 • Prin aplicație dedicată pentru Windows Mobile
Suport tehnic
 • În intervalul orelor lucrătoare
Galerie

Solicită un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Produse asemănătoare
esInsights

esInsights este o soluție dedicată companiilor din zona de merchandising, astfel încât acestea să știe ce se întâmplă acolo unde se află produsele lor, de la raftul unui magazin până la un punct în lanțul de distribuție. Cu ajutorul acestei aplicații, echipele pot înregistra informații despre activitățile desfășurate în ....

CPM
CPM

Solutia CPM de la Senior Software este un sistem software de management al performantei companiei, care inlocuieste clasicele fisiere Excel cu un mediu de planificare multidimensional. Solutia CPM te ajuta sa obtii o privire de 360 de grade asupra afacerii tale si sa iei decizii mai bune. In plus, iti permite sa transformi strategiile de business in activitati concrete pentru fiecare departamen....

Call Tracking

Soft de masurare a conversiilor telefonice din orice sursa de trafic.  Cum functioneaza? Vezi cate conversii prin telefon iti aduce fiecare canal de promovare (Facebook, AdWords, referrals, pliante, reviste, publicitate stradala, spoturi TV si Radio etc.); Vezi din ce cuvinte cheie primesti conversii prin telefon si imbunatatesti campaniile Google AdWords; Vezi pagin....