Mob-IO este o aplicație mobilă care facilitează accesul securizat și rapid al utilizatorului la informații și rapoarte din centrele de date ale companiei direct pe smartphone sau tabletă. E nevoie doar de un telefon inteligent sau de o tabletă și de câteva minute în care să vă configurați interfața. Și este exact atât de ușor precum pare! 

 

Utilizatori:

Indiferent dacă sunteți

  • un agent de vânzări într-o companie mica și aveți urgent nevoie de acces la stocuri, prețuri și detalii produse sau
  • proprietarul unui magazin și doriți să verificați banii intrați în conturile firmei pentru a face plăți urgente către un furnizor sau
  • director într-o multinational și aveți nevoie de acces imediat la rapoarte de business de pe un server aflat la mii de kilometri distanță,  a manager in a multinational and you need immediate access to
  • Mob-IO vă permite, facilitează și grăbește accesul la datele de care aveți nevoie, indiferent de formatul acestora.

 

Compatibilități tehnice:

Pe lângă utilizarea pe mobil de către orice utilizator, integrarea Mob-IO cu echipamentele IT este extrem de facilă și vă putem garanta că nu ați avut niciodată de a face cu o aplicație mai prietenoasă decât aceasta.

Aplicația Mob-IO este compatibilă with IOS, Android și BlackBerry OS și oferim deja suport pentru urmatoarele DBMS (database management systems):

  • SQL
  • ORACLE
  • MySQL
  • PostgreSQL

 

Beneficii:

Cu Mob-IO, totul se întâmplă ACUM, nu “când ajung acasă sau la serviciu”! În acest fel, nu veți mai rata momente importante din viața dumneavoastră, fie ele personale sau de business, și vă veți folosi timpul, informațiile și finanțele mult mai eficient.  

Așa cum o spune și numele, Mob-IO este o soluție de mobile reporting ce vă permite: reducerea costurilor, creșterea profitului și eficientizarea proceselor de business din organizația dumnevoastră, dar mai ales conectarea cu beneficiile presupuse de era mobilității și a vitezei, oferindu-vă acces centralizat și customizat, la distanță, la resursele dumneavoastră informaționale.

Indiferent dacă e vorba de o persoană fizică sau de o companie, orice utilizator de smartphone poate beneficia de soluția Mob-IO la un cost anual per utilizator extrem de accesibil și cu o mulțime de beneficii:

-          o aplicație extrem de prietenoasă atât pentru utilizator cât și pentru responsabilul IT, datorită modulelor de utilizator și de administrare extrem de intuitive
-          economii la nivel de bani și timp la toate nivelurile procedurale
-          integrare extrem de facilă cu echipamentele IT
-          instalarea și configurarea aplicației în panoul de control (prezența în locații în care nu mai sunt necesare sisteme de calcul sau servere)
-          funcționarea pe orice linie de internet cu un trafic extrem de mic și cu viteză de upload mare (datorită acestei aplicații, problema deschiderii mai multor porturi pentru accesarea informațiilor dispare)
-          securitatea informațiilor este maximă

Informații despre soluție

Modalitate de accesare:

Accesare prin intermediul rețelei companiei

Accesare de pe dispozitive mobile:

Prin aplicație dedicată pentru Windows Mobile, Prin aplicație dedicată pentru iOS, Prin aplicație dedicată pentru Blackberry, Prin aplicație dedicată pentru Android

Suport tehnic:

În intervalul orelor lucrătoare

Public țintă

Dimensiunea companiei:

Multinationala, Companie mijlocie, Companie mică, Companie mare

Număr de angajați:

1-10, 100-500, 11-30, 500-2000, 31-100, peste 2000

Modul Utilizator Smartphone

Modul Utilizator SmartphoneTot ce aveți nevoie pe mobil este o interfață extrem de intuitivă și configurată în prealabil, pentru a accesa informațiile de care aveți nevoie și pe care aveți dreptul să le accesați din resursele de date ale companiei. 

Modul Administrare

Modul AdministrarePrin Mob-IO Studio, interfața de configurare a aplicației, aveți control complet asupra a ceea ce va fi afișat pe fiecare smartpone din companie. Puteți crea ferestre, adăuga butoane de control și atașa unele date publice sau private care sunt stocate în centrul dumneavoastră de date. De fapt, vă creați propria aplicație; noi doar vă furnizăm un mod sigur, rapid și intuitive de a face acest lucu!

Interesat de această aplicație?

PRODUSE asemĂnĂtoare

Cloud

5

1

Yes

1

1

Raportare