Descrierea aplicației

Nexus Hotel ® gestioneaza notele de plata, care pe langa serviciile obisnuite de cazare si conexe cumuleaza si alte diverse operatiuni, cum ar fi: vanzari de marfuri, transferuri de note de plata de la restaurant, incasari avansuri,...etc.

Nexus Hotel ® ofera suport pentru implementarea de diverse functii de marketing si vanzari online, disponibile direct pe site-ul hotelului:

 • Prezentare camere cu fotografii, descri...
  Citește tot arrow_forward

Nexus Hotel ® gestioneaza notele de plata, care pe langa serviciile obisnuite de cazare si conexe cumuleaza si alte diverse operatiuni, cum ar fi: vanzari de marfuri, transferuri de note de plata de la restaurant, incasari avansuri,...etc.

Nexus Hotel ® ofera suport pentru implementarea de diverse functii de marketing si vanzari online, disponibile direct pe site-ul hotelului:

 • Prezentare camere cu fotografii, descrieri, statusuri, disponibilitati, ...etc.
 • Cererile de rezervare online, de pe site-ul hotelului, ajung direct in baza de date Nexus Hotel ®.
 • Centru de informare automata clienti prin EmailPortal. De exemplu: clientii expediaza un email la adresa [email protected] si Nexus Hotel ® le raspunde automat, tot printr-un mesaj email (replay), trimitandu-le acestora situatia camerelor libere din urmatorul weekend.
 • Vizualizari configurabile Rezervari, Cazari, Mentenanta si Statusuri camere in diferite forme grafice sugestive: Diagrama zi, TimeLine si Lista documente.
 • Check-in si Check-out individual si de grup, Check-in imediat si rezervari individuale si de grup.
 • Housekeeping cu generare automata de foi de lucru si actualizarea manuala sau online, de pe un terminal mobil - de catre menajera, a statusurilor camerelor: necesita curatenie, se face curat, pregatita, ...etc.
 • Gestionarea cardurilor de acces cu inscriptionarea/reinscriptiona acestora direct din Nexus Hotel ®. Sistemul foloseste tehnologia RFID (MIFARE), cel mai securizat sistem de carduri.
 • Nexus Hotel ® inscriptioneaza carduri pentru diverse functionalitati: acces clienti, acces salariati, declarare card pierdut, citiri evenimnete si pentru diverse alte setari ale yalelor.

 

Avantaje Nexus HotelL:

 • Nexus Hotel ® va organizeaza in detaliu activitatea curenta, va ofera analize si statistici grafice pentru a va ajuta in luarea de decizii si se integreaza 100% cu intreg sistemul informatic Nexus ERP ® al afacerii dvs. ERP, CRM, HR, Salarii ...etc.
 • Nexus Hotel ® va ofera conectivitate online pentru integrarea cu site-ul dvs. (rezervari, situatie camere libere, prezentare camere) si cu instrumentul Email Portal distribuit gratuit.
 • Rezervari / cazari / check-out individuale sau de grup.
 • Interfata de operare usor de invatat si utilizat.
 • Gestioneaza avansurile incasate, inchiderile de tip retail si inchiderile de grup de tip business: distribuitori, revanzatori, ...etc.
 • Nexus Hotel ® include optiune de contabilizare automata a tuturor operatiunilor financiare ale hotelului (generarea automata de articole contabile).
 • Instrumente puternice pentru atragerea si fidelizarea clientilor: constructor complex de promotii, preturi si discounturi speciale, discounturi directe, liste de preturi per clienti si/sau grupuri de clienti, ...etc.
 • Nexus Hotel ® optimizeaza fluxul de vanzarii prin gestionarea rapida a datelor despre clienti, comunicarea integrata prin email (oferte, prezetari camere), accesul imediat la istoricul vanzarilor pe clienti, rapoartele in timp real pentru analiza vanzarilor, ...etc
 • Gestioneaza activitatile de housekeeping, prin emiterea automata, in functie de starea curenta a camerelor, a activitatilor zilnice de prestat si a foilor de lucru pentru fiecare salariat in parte.
 • Emitere documente fiscale la inchiderea notelor de plata (check-out): facturi fiscale diverse formate si bonuri fiscale tiparite pe diverse modele de case de marcat (Aclas, Activa, Carat, Datecs, Elka, Eltrade, Euro, Novitus, Optima, Partner, Riel, Sapel, Sam4S, Xkube, TotalK, Orgtech, Epson).

 

Nexus HotelL ® este o solutie modulara atat din punct de vedere al licentierii cat si din punct de vedere al gestionarii drepturilor de operare asupra modulelor.

Pentru fiecare licenta Hotel.Xecutive.SQL ® vi se ofera gratuit:

 • o licenta Nexus Print ® pentru tiparirea bonurilor fiscale;
 • o licenta Nexus EmailPortal ® pentru automatizarea comunicatiei prin email.

Pentru inchiderile de note de plata de tip business (distributie, revanzare, ...etc) va este necesara si o licenta Nexus Lite ® sau o licenta completa de tip Nexus ERP ®.

arrow_backCitește mai putin
General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5
Adaugă un review

Solicită un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Produse asemănătoare
UnityBooking

Aplicatia a fost dezvoltata pentru a oferi managerilor de Hotel, proprietarilor de Pensiuni si personalului acestora un mai bun control asupra rezervarilor in primul rand, dar si asupra altor componente din activitatea acestora. De asemenea, pentru a creste randamentul locatiei, am avut in vedere si sporirea confortului clientilor, prin crearea unor modalitati simple si rapide de efectuare a tutur....

LiveHotels

Descriere Acest website permite prezentarea pe Internet a oricărei unităţi de cazare: hoteluri, pensiuni, vile, campinguri, cabane etc. Orice proprietar de spaţiu de cazare poate să-si genereze un cont LiveHotels, care îi dă dreptul să adauge si se actualizeze oricate unităţi de cazare, în care se selectează facilităţile, sa face o descriere cu una sau mai multe imagini, utile î....

PMS Hotel ALL in ONE

PMS Hotel Unicul PMS Hotel (soft de gestiune hotelieră) din România sincronizat 2way API _ XML cu: Booking.com, Expedia.com, Venere.com, HelloRomania.eu, turo.ro, turneo.ro, Icalendar. Channel ManagerRezervările, modificările și anulările online sunt automat inserate în sistemul PMS al hotelului.Fără ca tu să miști un deget. Booking EngineMotor Rezervări fără co....