Vilicotel este un program hotelier care transformă managementul hotelului sau pensiunii Dumneavoastră într-o munca usoară şi eficientă. Acest soft hotelier inovativ, destinat hotelurilor de orice mărime, are o interfaţă simplu de utilizat şi rulează pe platforma MS Windows™.

Alături de managementul hotelului sau pensiunii Dumneavoastră, Vilicotel este conectat la un portal web, prin intermediul căruia vă puteţi promova activitatea şi serviciile.

Vilicotel Hotelmanagement, program hotelier, management hotelier, hotel management, hotelmanagement, gestiune hoteliera,

Începând de la prima implementare, din anul 2003, aplicaţia Vilicotel Hotelmanagement a fost îmbunătăţită în permanenţă, i-au fost adăugate noi functionalităţi, astfel încât astăzi putem vorbi despre Vilicotel ca fiind o unealtă puternică de gestiune hotelieră şi hotel management. Datorită flexibilităţii, Vilicotel poate fi customizat sau adaptat conform cerinţelor clienţilor, putând fi folosit de la pensiuni turistice până la marile hoteluri.

Acest program de gestiune hotelieră pentru front desk combinat cu avantajul promovarii serviciilor oferite de hotelul sau pensiunea Dumneavoastră pe Internet vă este oferit la un preţ avantajos, adaptat nevoilor şi mărimii afacerii Dumneavoastră.

Administrarea camerelor

Cele mai importante informaţii cu privire la o cameră sunt atât dotările cât şi starea acesteia. Pentru că un hotel poate dispune de diferite tipuri de camere, uneori este dificilă susţinerea unei imagini clare cu privire la starea (ocuparea) acestora. Pentru a uşura vizualizarea, Vilicotel foloseşte o diagramă uşor de accesat şi care permite în acelaşi timp efectuarea unor modificări.

Administrarea clienţilor

Programul stochează multiple informaţii despre clienţi, date de identitate, date personale, preferinţe, sejururi şi servicii consumate anterior, însoţitori, date de contact, corespondenţă etc. oferind o rapidă şi uşoară identificare a acestora.

Preţuri şi facturi

Factura unui client conţine toate produsele şi serviciile consumate. Costurile şi preţurile de vânzare sunt uşor de configurat în program astfel încât pot fi uşor facturate.

Rezervare on-line

Odată făcute rezervări prin portal sau prin pagina web a hotelului, acestea sunt automat preluate în program. De asemenea pentru a asigura o eficienţă ridicată, starea camerelor se poate vizualiza pe site. La cerere se pot realiza legături cu orice sisteme de rezervare on-line.

Scrisori

Unităţile turistice trebuie să păstreze în permanenţă legătura cu clienţii lor. Programul vă permite într-un mod facil să creaţi liste de adrese sau scrisori personale pentru a putea comunica clienţilor dvs. ultimele noutăţi şi oferte, prin poştă, fax sau e-mail.

Arhivare şi protecţie

Pentru a mări viteza de lucru şi a micşora dimensiunea bazei de date, periodic se pot arhiva informaţiile din perioadele anterioare, cu posibilitatea confruntării ulterioare. Programul dispune de măsuri de protecţie puternice pentru asigurarea securităţii datelor dumneavoastră.

Rapoarte

Sunt posibile crearea de rapoarte şi statistici diverse printre care amintim: Raport managerial Statistici periodice Lista cu datele de naştere a clienţilor Statistici cu dotarea camerelor Rate de folosire a serviciilor

Agenţii de voiaj

Multe hoteluri închiriază camere prin agenţii de voiaj, în acest caz aparând diferenţe administrative substanţiale. Acest modul realizează adaptarea programului la condiţiile diverselor agenţii, permite efectuarea de facturi colective pentru grupuri de turişti etc.

Interfaţa pentru centrale telefonice

Acest modul permite comunicarea programului cu centrale telefonice şi folosirea capacităţilor acestora pentru o administrare eficientă. Se pot centraliza informaţii referitoare la convorbirile efectuate de clienţi, starea camereloretc. De asemenea acest modul poate prelua sarcinile personalului din recepţie cu privire la servicii de trezire sau diverse atenţionări.

Sisteme POS

Acest modul permite integrarea în program a punctelor de vânzare conectate la sistem (Bar, restaurant, automate) şi adăugarea automată în contul clientului sau camerei a produselor consumate.

Interesat de această aplicație?

PRODUSE asemĂnĂtoare

Cloud

5

1

Yes

1

1

Hoteluri și pensiuni