Cu Warehouse Management Solution nu există nicio necunoscută în ceea ce privește activitatea operatorilor și mișcarea materialelor din depozit. Cu o acuratețe a operațiunilor de peste 99+%, datorată automatizării și eliminării erorilor umane prin utilizarea softului de gestiune a depozitului, veți ști întotdeauna unde și ce puteți livra conform cerințelor specifice ale fiecărui client.

Depozitele au zeci de angajați, mii de metri pătrați, milioane de paleți și zeci de milioane de produse. Fiecare tip de produs are cerințe specifice de depozitare. Toate aceste elemente combinate generează taskuri de lucru. Managementul unui depozit devine o problemă de gestionare a resurselor. Ca urmare, automatizarea operațiunilor, controlul strict al fiecărui element și obținerea unui profit sunt indispensabile oricărei companii din domeniul logistic.

Informații despre soluție

Modalitate de licențiere:

SaaS, On premises

Modalitate de accesare:

Instalare pe calculator/server, Accesare prin internet, Accesare prin intermediul rețelei companiei

Sistem de operare:

Windows, Ubuntu, Redhat

Limba în care este disponibilă aplicația:

Română, Engleză

Accesare de pe dispozitive mobile:

Prin browser

Integrare cu alte sisteme:

Da, prin dezvoltare la cerere

Instruire:

Prin intermediul documentației, Curs

Suport tehnic:

Permanent (24/7)

Public țintă

Dimensiunea companiei:

Multinationala, Companie mijlocie, Companie mică, Companie mare

Număr de angajați:

1-10, 100-500, 31-100

Control total asupra activităţii din depozit

Control total asupra activităţii din depozit Depozitele de astăzi au zeci de angajați, mii de metri pătraţi, milioane de paleți şi zeci de milioane de produse. Fiecare tip de produs are cerințe specifice de depozitare. Toate aceste elemente combinate generează task-uri de lucru. Operarea unui astfel de depozit devine o problemă de management al resurselor. Ca urmare, automatizarea operațiunilor, controlul strict al fiecărui element și nu în cele din urmă obținerea de profit sunt indispensabile oricărui business de logistică. La Altimate, avem experienţă îndelungată cu tehnologiile AutoID (codurilor de bare şi RFID), numeroase implementări de succes și echipa cu peste 15 ani de experienţă în domeniul logisticii în România și în Europa. Am interacţionat cu majoritatea tipologiilor de business logistic, cu cele mai complexe reguli și algoritmi și zeci de tipuri  de modalităţi de stocare, de la locaţiile de tip arie, greu de controlat, la rafturile gravitaţionale. Numai aşa am putut dezvolta propria platformă de warehouse management, o soluţie completă care cuprinde: software, hardware şi servicii  de implementare și post-implementare care să se potrivească cerinţelor şi specificităţilor fiecărui depozit.

Trasabilitate pas cu pas

Trasabilitate pas cu pasSolutia de trasabilitate WMS este o platformă modulară care automatizează procesele specifice unui depozit (recepţie, putaway, replenishment, picking, încărcare, inventar, transferuri, realizare pachete promo, etc.) pentru a obţine un control total asupra tuturor proceselor şi activităţii din depozit. Principalele module ale soluţiei sunt: Recepţie / Control de calitate Aşezarea mărfii în depozit Transfer şi miscări interne Picking / Sortare Verificare / Încărcare Inventar Producţie și kitting Facturare servicii logistice (Billing) Monitorizare terminale mobile. Design complex etichete Harta 3D Fiecare modul oferă o serie de funcţionalităţi specifice de inbound, outbound sau funcţionalităţi avansate care asigură trasabilitatea produselor de la intrarea în depozit şi până la livrarea acestora.

Beneficii care dezvoltă business-ul

Beneficii care dezvoltă business-ul Transferul de date în timp real de la şi către personalul din depozit printr-un grad înalt de automatizare a proceselor Reducerea erorilor asigurând  acurateţea operaţiunilor cu peste 99+% Reducerea timpului alocat inventarierii cu până la 50% datorită utilizării echipamentelor mobile (imprimante şi terminale) Eliminarea erorilor umane şi eficientizarea fluxului produselor prin folosirea tehnologiei de tip RFID şi/sau cea a codurilor de bare Reducerea timpului acordat monitorizării şi controlului angajaţilor prin urmărirea şi înregistrarea fiecăreri scanări din depozit la nivel de utilizator, oră, locaţie şi tipul activităţii Proces de depozitare optimizat prin algoritmi de selecție de stoc care permit agregarea spațială a stocului pe criterii complexe Îmbunătățirea timpilor de execuție a comenzilor de livrare ca urmare a eficientizării traseelor Optimizarea operațiunilor prin modulul specializat de management al task-urilor cu permisiuni de lucru pe utilizatori sau grupuri de utilizatori Grad înalt de flexibilitate în configurarea și personalizarea proceselor de business prin utilizarea atributelor (extinderea setului standard de informații a entităților de aplicație: articol, client/furnizor, stoc, antet) cu aplicabilitate atât în cadrul definițiilor algoritmilor de așezare a mărfii, de control al stocului, de picking sau replenishment cât și în raportare avansată Modul specializat de raporatare cu generare de rapoarte predefinite, rapoarte customizate de către utilizator sau vizualizarea celor publice create de alți utilizatori Informaţii exacte şi în timp real privind statusul comenzilor prin funcţia de administrare a acestora.

Interesat de această aplicație?

PRODUSE asemĂnĂtoare

Cloud

5

1

Yes

1

1

WMS - WAREHOUSE MANAGEMENT SYSTEM