Descriere

Wizrom Software, compania cu cel mai mare număr de clienți ERP din România, are peste 3.700 de clienţi şi 33.000 de licenţe instalate (iunie 2013). Wizrom Software oferă soluţii ERP, BI, WMS, CRM, SCM, SFA şi multe altele şi este în măsură să ofere cele mai bune soluţii pentru orice tip de companie: de la soluţii relativ simple pentru IMM-uri, până la soluţii specializate pentru organizaţii medii şi mari ce activează în diferite verticale de piaţă precum vânzări engros şi distribuţie, retail, producţie, servicii, bănci, asigurări şi auto.

Wizrom este un integrator de produse internaţionale de renume, furnizând servicii profesionale complete, inclusiv consultanţă şi expertiză în toate categoriile de business.

Wizrom Software şi-a consolidat în ultimii ani prezenţa şi vizibilitatea la nivel regional, prin activitatea filialelor din Republica Moldova şi Bulgaria, demararea de proiecte cu clienţi multinaţionali în Serbia şi Ungaria, precum şi crearea unei reţele locale de parteneri certificaţi.

Aplicațiile companiei Wizrom

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Comunicate de presă

7 MOTIVE PENTRU A ALEGE UN PROGRAM DE CONTABILITATE PERFORMANT

Solutia software WizCount este adaptabila oricaror necesitati si industrii. Echipa noastra de specialisti IT va ajuta sa customizati aplicatia de contabilitate WizCount in numeroase moduri:

Citește tot arrow_forward

Fundația Hospice Casa Speranței se informatizează, pentru pontaj şi salarizare

Fundația Hospice Casa Speranței, centru de excelență pentru îngrijirea paliativă, va utiliza un sistem informatic modern pentru administrarea resurselor umane, urmărind eficientizarea operaţiunilor recurente de gestiune a personalului.  

Citește tot arrow_forward

Franke devine cel de-al 550-lea client de ERP al Wizrom

Franke, unul dintre cei mai mari producători mondiali de sisteme complete pentru bucătăriile de uz casnic și aplicatii profesionale de food service, în domeniul preparării cafelei și în furnizarea soluțiilor de igienă, a semnat un important contract de implementare de soluţii de business cu Wizrom Software, care ajunge astfel la cel de-al 550-lea client de ERP.

Citește tot arrow_forward