5th Symfony Bucharest Meetup

  • BUCURESTI - ImpactHub - Timpuri noi Splaiul Unirii 165 - Timpuri Noi Square, clădirea 2, et 1, Bucharest
  •    07 Septembrie 2017

Vara e pe terminate, iar finalul anului aduce întotdeauna un eveniment care ne ține în priză: Black Friday. 

Vara e pe terminate, iar finalul anului aduce întotdeauna un eveniment care ne ține în priză: Black Friday. 

Reîncepem seria de întâlniri ale comunității utilizatorilor de Symfony cu un subiect de interes, judecând după voturile primite la întrebarea de pe grupul de Facebook. 

Alexandru Bumbacea de la eMAG va vorbi (din experiență proprie) despre cum scalezi o aplicație scrisă în Symfony astfel încât să gestionezi (fără teamă) fluxuri mari de utilizatori. Sau request-uri. Depinde de unde privești.

Ulterior prezentării, vom rămâne la discuții libere - tema scalabilității fiind una cu potențial pentru dezbateri și schimb de experiență.

Programul întâlnirii:
- 19:00 - 19:15 - meet & greet
- 19:15 - 20:00 - prezentare
- 20:00 - 20:30 - pizza & drinks
- 20:30 - 22:00 - discuții libere

Eveniment organizat cu sprijinul eMAG România.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Techsylvania 2021

În perioada 22-23 septembrie 2021 va avea loc cea de-a 8-a ediție a Techsylvania, cel mai important eveniment tech din Europa de Est, unde anual viitorul este reinventat prin inovație și excelență. La fel ca în 2020, organizatorii au decis ca workshop-urile, conferințele, competițiile, evenimentele satelit, programele de finanțare și prezentările să se desfășoare exclusiv ...

Citește tot arrow_forward

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward