Academia Testării – Software Testing Workshop

  • BUCURESTI - Bulevardul Dimitrie Pompeiu, nr. 6A
  •    11 Decembrie 2017

Te invităm la un workshop gratuit să afli de la profesionişti în domeniu cum îţi poţi transforma pasiunea pentru tehnologie în meserie. 

Te invităm la un workshop gratuit să afli de la profesionişti în domeniu cum îţi poţi transforma pasiunea pentru tehnologie în meserie. 

Workshop-ul durează trei ore şi include:
- Intro: Industria IT şi ce rol joacă testarea în cadrul acesteia 
- Zoom on: Ce presupune testarea software şi cum o poţi stăpâni în 6 săptămâni
- Next steps: Evoluţia testării software şi cum venim în întâmpinarea ei 
- Q&A 
- Networking 

Workshop-ul se adresează persoanelor fără experienţă în domeniu, iar locurile sunt limitate. Pentru a-ţi rezerva locul gratuit, trimite-ne un mail la [email protected] 

Învaţă mai multe despre IT şi vezi cum te pregătește www.academiatestarii.ro pentru primul tău pas spre o carieră în domeniu. 

Te aşteptăm pe 11 Decembrie, de la ora 18:00, în Bulevardul Dimitrie Pompeiu, nr. 6A. 

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Cybersecurity - Powerful security made simple

Cybersecurity - Powerful security made simple, dedicat profesioniștilor IT și specialiștilor în cybersecurity, este împărțit pe două direcții: Enterprise Security și Hardware Security și va dezbate provocările cu care se confruntă industria în această perioadă dificilă.

Citește tot arrow_forward

Descoperă secretele universului Google Cloud

Evenimentul Google Cloud pentru companii este unul ce trebuie să fie cuprins în agenda tuturor celor care vor să învețe mai multe despre beneficiile soluțiilor în cloud, pornind de la informații de bază.

Citește tot arrow_forward