Academia Testării – Software Testing Workshop

  • BUCURESTI - Bulevardul Dimitrie Pompeiu, nr. 6A
  •    11 Decembrie 2017

Te invităm la un workshop gratuit să afli de la profesionişti în domeniu cum îţi poţi transforma pasiunea pentru tehnologie în meserie. 

Te invităm la un workshop gratuit să afli de la profesionişti în domeniu cum îţi poţi transforma pasiunea pentru tehnologie în meserie. 

Workshop-ul durează trei ore şi include:
- Intro: Industria IT şi ce rol joacă testarea în cadrul acesteia 
- Zoom on: Ce presupune testarea software şi cum o poţi stăpâni în 6 săptămâni
- Next steps: Evoluţia testării software şi cum venim în întâmpinarea ei 
- Q&A 
- Networking 

Workshop-ul se adresează persoanelor fără experienţă în domeniu, iar locurile sunt limitate. Pentru a-ţi rezerva locul gratuit, trimite-ne un mail la [email protected] 

Învaţă mai multe despre IT şi vezi cum te pregătește www.academiatestarii.ro pentru primul tău pas spre o carieră în domeniu. 

Te aşteptăm pe 11 Decembrie, de la ora 18:00, în Bulevardul Dimitrie Pompeiu, nr. 6A. 

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward

Techsylvania 2021

În perioada 22-23 septembrie 2021 va avea loc cea de-a 8-a ediție a Techsylvania, cel mai important eveniment tech din Europa de Est, unde anual viitorul este reinventat prin inovație și excelență. La fel ca în 2020, organizatorii au decis ca workshop-urile, conferințele, competițiile, evenimentele satelit, programele de finanțare și prezentările să se desfășoare exclusiv ...

Citește tot arrow_forward