Agile Mammoths Games 2020 (ediția a XII-a)

  • CLUJ-NAPOCA - Grand Hotel Italia
  •    12 - 13 Martie 2020

Un eveniment ce abordează teme actuale de Agile Project Management, axat pe învățare experiențială, dedicat pasionaților de Agile.


Îți pregătim workshop-uri, sesiuni de Agile Coaching, serious games, studii de caz, quizzes, toate pe teme de management de proiect tradițional și Agile, sesiuni de prezentări scurte (Agile Talks), treasure hunt.

Keynote speaker este Sander Hoogendoorn – Independent software craftsman I New agile coach I Mentor I Speaker I Writer - ne va vorbi despre ”How to survive complex and chaotic contexts. Collectives and teams beyond traditional Agile and Scrum.”
Bineînțeles, nu vor lipsi nici specialiști Agile locali, ce ne vor împărtăși din experiențele lor de succes.

A doua zi de eveniment, 13 martie,  va fi dedicată training-urilor de o zi, care se vor desfășura în paralel și vor avea temele:

13-14 Martie

Se pot obține 6 PDU-uri pentru persoanele certificate PMI.

Detalii și înscrieri: http://colorsinprojects.ro/evenimente

Te așteptăm cu drag la eveniment să învățăm jucându-ne!

Detalii:

Colors in Projects

Tel: +40734 540 716

Email: [email protected]

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Codiax 2021

Codiax, singurul și cel mai mare eveniment din Europa de Est dedicat exclusiv fenomenului Deep Tech va avea loc între 13-14 mai, pe platforma Hopin.

Citește tot arrow_forward