Agile Mammoths Games revin în Cluj cu a XI-a ediție în 14 – 15 martie 2019.

Agile Mammoths Games revin în Cluj cu a XI-a ediție în 14 – 15 martie 2019.

  • Cluj Napoca, Cluj - Grand Hotel Italia
  •    14 - 15 Martie 2019

Agile Mammoths Games revin în Cluj cu a XI-a ediție în 14 – 15 martie 2019.

Agile Mammoths Games este un eveniment dedicat specialiștilor din industria IT și pasionaților de Agile, o competiție care a pornit ca o conferință tradițională însă, de patru ediții, a devenit o ”FUN-ference”, în care echipele învață sau își consolidează cunoștințele de Agile Project Management într-o atmosferă distractivă și dinamică.

În cele două zile de eveniment participanții sunt implicați activ în dinamica evenimentului, putând participa la activități diferite, în funcție de preferințele lor și strategia echipei din care fac parte. Indiferent dacă aleg să meargă la workshopuri, la sesiunile de Agile Talks sau decid să joace un board game, să rezolve teste sau studii de caz, aceștia au posibilitatea să învețe sau să practice Agile Project Management.

”Noutatea vine și din faptul că participanții sunt grupați ad-hoc în echipe, au libertatea să se organizeze și să dezvolte propria strategie. În spiritul competiției, echipele astfel formate, vor acumula puncte în funcție de gradul de îndeplinire al misiunilor. În plus, pentru că activitatea unei echipe Agile nu se termină fără o retrospectivă, la finalul evenimentului, toate echipele vor simula o astfel de ceremonie”, spune Daniela Ganea, Project Manager Agile Mammoths Games.

Keynote Speaker este Arik Diamant, care va vorbi despre Converting your partner – how to work agile with a partner who wants to work "the old way”, dar nu vor lipsi nici specialiștii Agile locali, ce ne vor împărtăși din experiențele lor.

 

A doua zi de eveniment, 15 martie,  va fi dedicată training-urilor de o zi, care se vor desfășura în paralel și vor avea temele:

  • Lean Startup – the agile framework for developing great products in conditions of extreme uncertainty - Trainer Arik Diamant
  • Have a nice conflict - Trainer Simona Bonghez
  • Agile Estimation is a Team Sport - Trainer Bogdan Mureșan

Se pot obține 6 PDU-uri pentru persoanele certificate PMI.

Promitem să revenim cât de curând cu mai multe detalii. Până atunci, ne poți urmări pe Facebook, YouTube și pe Website.

Te așteptăm cu drag la eveniment să învățăm jucându-ne!

Detalii:

Colors in Projects

Tel: +40734 540 716

Email: [email protected]

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Voxxed Days Romania - Cluj

Aceste conferințe pentru developeri adună împreună public speakeri populari, developeri principali ai tehnologiilor open source renumite și profesioniști dornici să împărtășească cunoștințele și experiențele lor. Cu mai...

Citește tot

Techsylvania

Techsylvania reprezintă locul unde comunitatea de business și tehnologie se întâlnește pentru a se inspira și a învăța despre ultimele tendințe în domeniu. Techsylvania 2024 nu este doar o conferință; este o...

Citește tot

Romanian Testing Conference

Romanian Testing Conference este evenimentul de referință pentru întâlnirea cu vedetele industriei de software și testare software. 

Citește tot