Ai suficiente informatii despre Augmented Intelligence?

  • BUCURESTI - Hotel Epoque
  •    26 Iunie 2019

Cauti o abordare inovativa asupra modului in care pot fi folosite datele - si implementand-o sa poti obtine un avantaj competitiv real?

Iti doresti sa oferi angajatilor tai puterea de a conduce organizatia catre urmatoarea etapa? Te asteptam la evenimentul AI in Action: Qlik Analytics Tour, unde vom explora impreuna modalitati revolutionare implementate de companiile din Romania cu ajutorul Platformei Qlik Sense® pentru a se transforma, reinventa si a ramane in topul leaderilor pietei.

Fii printre primii care afla despre capabilitatile Platformei Qlik, despre Cognitive Engine si Augmented Intelligence. Alatura-te unui grup de lideri pasionati de date si Analytics care au expertiza necesara si de la care poti invata.

Iti garantam ca vei pleca cu solutii si insight-uri de ultima actualitate cu care iti vei putea surprinde afacerea, colegii, partenerii de business si competitia. 

Fii alaturi de noi pentru a:

  • Afla cum functioneaza Qlik Sense pentru transformarea afacerii, de la functionalitati de baza si pana la cele mai avansate;
  • Descoperi puterea Augmented Intelligence ― Invata cum functioneaza AI cu Qlik Sense;
  • Afla de la clientii Qlik care obtin deja rezultate incredibile.

Afla mai multe despre Agenda evenimentului si despre primii speakeri confirmati aici: https://bit.ly/2wKgnYa 

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

The One with Java

Evenimentul este dedicat pasionaților de Java, oamenilor cu background tehnic, ce dezvoltă sisteme și aplicații software.

Citește tot arrow_forward

CodeCamp

Codecamp este prima conferință de IT organizată la nivel național și unul dintre cele mai importante evenimente din industrie. 

Citește tot arrow_forward

Descoperă secretele universului Google Cloud

Evenimentul Google Cloud pentru companii este unul ce trebuie să fie cuprins în agenda tuturor celor care vor să învețe mai multe despre beneficiile soluțiilor în cloud, pornind de la informații de bază.

Citește tot arrow_forward