Ai suficiente informatii despre Augmented Intelligence?

  • BUCURESTI - Hotel Epoque
  •    26 Iunie 2019

Cauti o abordare inovativa asupra modului in care pot fi folosite datele - si implementand-o sa poti obtine un avantaj competitiv real?

Iti doresti sa oferi angajatilor tai puterea de a conduce organizatia catre urmatoarea etapa? Te asteptam la evenimentul AI in Action: Qlik Analytics Tour, unde vom explora impreuna modalitati revolutionare implementate de companiile din Romania cu ajutorul Platformei Qlik Sense® pentru a se transforma, reinventa si a ramane in topul leaderilor pietei.

Fii printre primii care afla despre capabilitatile Platformei Qlik, despre Cognitive Engine si Augmented Intelligence. Alatura-te unui grup de lideri pasionati de date si Analytics care au expertiza necesara si de la care poti invata.

Iti garantam ca vei pleca cu solutii si insight-uri de ultima actualitate cu care iti vei putea surprinde afacerea, colegii, partenerii de business si competitia. 

Fii alaturi de noi pentru a:

  • Afla cum functioneaza Qlik Sense pentru transformarea afacerii, de la functionalitati de baza si pana la cele mai avansate;
  • Descoperi puterea Augmented Intelligence ― Invata cum functioneaza AI cu Qlik Sense;
  • Afla de la clientii Qlik care obtin deja rezultate incredibile.

Afla mai multe despre Agenda evenimentului si despre primii speakeri confirmati aici: https://bit.ly/2wKgnYa 

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

go>tech world

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World), un manifesto al digitalizării adresat întregului ecosistem de business din Europa Centrală și de Est, are loc și anul acesta, însă online. 

Citește tot arrow_forward

Webstock 2020

Temele sunt alese cu mare atentie in fiecare an, pe baza celor mai noi tendinte in social media si comunicare de pe piata locala, dar si in urma propunerilor primite de la oamenii activi din comunitatea online.

Citește tot arrow_forward

GPeC SUMMIT

E-Commerce și Digital Marketing în mijlocul celui mai important eveniment de profil din Europa de Est: Speakeri World-Class pentru prima dată în România, Content 100% practic, Expo cu 35+ companii top-notchNetworking cu participanți C-level din întreaga Europă, Festivitatea Gala Premiilor eCommerce – totul creat să te inspire. #CraftedToInspire...

Citește tot arrow_forward