Antreprenorii Viitorului 2019

  • BUCURESTI - MEZANIN, PALATUL UNIVERSUL
  •    26 Septembrie 2019

Antreprenorii viitorului dezvoltă businessuri care schimbă domeniile în care activează, dar construiesc și comunități în jurul ideilor lor, cu impact pe termen lung. Poți face și tu parte dintre cei care transformă visuri imposibile în businessuri nu doar posibile, ci și solide și de succes.

 

Conferința reunește creatori de businessuri care au știut să clădească afaceri inovatoare și profesioniști cu viziune și experiență, într-o dezbatere despre provocările și oportunitățile antreprenoriatului în România.

Panelul de speakeri reunește antreprenori din noul val, care au lansat businessuri bazate pe inovație, și consultanți de business care ajută startup-uri și companii antreprenoriale să se dezvolte și să fructifice oportunitățile locale și internaționale.
Vino să cunoști antreprenorii curajoși care au știut să clădească afaceri inovatoare și profesioniști cu viziune și experiență, într-o dezbatere despre provocările și oportunitățile antreprenoriatului în România.

https://antreprenoriiviitorului.ro

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Cybersecurity - Powerful security made simple

Cybersecurity - Powerful security made simple, dedicat profesioniștilor IT și specialiștilor în cybersecurity, este împărțit pe două direcții: Enterprise Security și Hardware Security și va dezbate provocările cu care se confruntă industria în această perioadă dificilă.

Citește tot arrow_forward

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

CodeCamp

Codecamp este prima conferință de IT organizată la nivel național și unul dintre cele mai importante evenimente din industrie. 

Citește tot arrow_forward