Aplică la TechTor - mentorship program

  • BUCURESTI
  •    05 - 12 Aprilie 2019

Te-ai gândit că este un moment potrivit pentru a-ți îmbunătăți abilitățile tehnice? Vrei să contribui în cadrul unui proiect open-source? Atunci este cazul să povestim de Techtor.

TechTor este un program de mentorat organizat de Codette în parteneriat cu Lenovo Foundation. Programul se derulează pe o perioadă de 6 săptămâni, fiecare participant lucrează la un proiect tehnic, sub îndrumarea unui mentor. Aceștia sunt angajați Lenovo sau membri Codette și au un background solid în domeniul ales.

Criterii eligibilitate înscriere
➡️ Studenți sau absolvenți (de maxim 2 ani)
➡️ Direcții de dezvoltare (match între abilități mentori și dorințele tale de dezvoltare)
➡️ Motivația de a partipa la TechTor

Pe perioada programului de mentorat vor avea loc două etape de check: una după primele trei săptămâni, iar cealaltă la final. Îți vei prezenta proiectul final în cadrul Demo Day @TechTor pe 25 mai.

Înscrierea se face până la 12 aprilie 2019 completând formularul: https://forms.gle/qsjSy9E48eHJLZMc9

Dacă vrei să ai parte de o provocare și să îți îmbunătățești abilitățile tehnice lucrând la un proiect care să te pasioneze, atunci nu ezita să aplici. Vom alege participanții după motivația de a lua parte la acest proiect și în funcție de abilitățile tehnice ale mentorilor noștri. Menționăm că vom urmări obținerea unei participări 50-50 între sexe.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

GPeC SUMMIT

E-Commerce și Digital Marketing în mijlocul celui mai important eveniment de profil din Europa de Est: Speakeri World-Class pentru prima dată în România, Content 100% practic, Expo cu 35+ companii top-notchNetworking cu participanți C-level din întreaga Europă, Festivitatea Gala Premiilor eCommerce – totul creat să te inspire. #CraftedToInspire...

Citește tot arrow_forward

Webstock 2020

Temele sunt alese cu mare atentie in fiecare an, pe baza celor mai noi tendinte in social media si comunicare de pe piata locala, dar si in urma propunerilor primite de la oamenii activi din comunitatea online.

Citește tot arrow_forward

go>tech world

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World), un manifesto al digitalizării adresat întregului ecosistem de business din Europa Centrală și de Est, are loc și anul acesta, însă online. 

Citește tot arrow_forward