Aplică la TechTor - mentorship program

  • BUCURESTI
  •    05 - 12 Aprilie 2019

Te-ai gândit că este un moment potrivit pentru a-ți îmbunătăți abilitățile tehnice? Vrei să contribui în cadrul unui proiect open-source? Atunci este cazul să povestim de Techtor.

TechTor este un program de mentorat organizat de Codette în parteneriat cu Lenovo Foundation. Programul se derulează pe o perioadă de 6 săptămâni, fiecare participant lucrează la un proiect tehnic, sub îndrumarea unui mentor. Aceștia sunt angajați Lenovo sau membri Codette și au un background solid în domeniul ales.

Criterii eligibilitate înscriere
➡️ Studenți sau absolvenți (de maxim 2 ani)
➡️ Direcții de dezvoltare (match între abilități mentori și dorințele tale de dezvoltare)
➡️ Motivația de a partipa la TechTor

Pe perioada programului de mentorat vor avea loc două etape de check: una după primele trei săptămâni, iar cealaltă la final. Îți vei prezenta proiectul final în cadrul Demo Day @TechTor pe 25 mai.

Înscrierea se face până la 12 aprilie 2019 completând formularul: https://forms.gle/qsjSy9E48eHJLZMc9

Dacă vrei să ai parte de o provocare și să îți îmbunătățești abilitățile tehnice lucrând la un proiect care să te pasioneze, atunci nu ezita să aplici. Vom alege participanții după motivația de a lua parte la acest proiect și în funcție de abilitățile tehnice ale mentorilor noștri. Menționăm că vom urmări obținerea unei participări 50-50 între sexe.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din Cluj-Napoca, Iași și Timișoara

Innovation Labs, programul de accelerare pentru start-up-uri tehnice și mentorat pentru tineri antreprenori, studenți și cercetători, invită pasionații de tehnologie și inovare digitală să își materializeze ideile în cadrul Hackathoanelor și programelor de mentorat de 7 luni.

Citește tot arrow_forward

ISACA Romania Chapter Virtual event

 ISACA Romania Chapter and Revista CARIERE organizează evenimentul online cu tema ”Expect the unexpected. Rewind. Reshape. Rethink. Restart” în perioada 2 – 4 Martie 2021. Pe parcursul celor trei zile, în cadrul ISACA Romania Chapter Virtual Event vor fi dezbătute subiecte fierbinți legate de guvernanță și reglementări privind controlul și securitatea inf...

Citește tot arrow_forward

Descoperă secretele universului Google Cloud

Evenimentul Google Cloud pentru companii este unul ce trebuie să fie cuprins în agenda tuturor celor care vor să învețe mai multe despre beneficiile soluțiilor în cloud, pornind de la informații de bază.

Citește tot arrow_forward