Aplică la TechTor - mentorship program

  • BUCURESTI
  •    05 - 12 Aprilie 2019

Te-ai gândit că este un moment potrivit pentru a-ți îmbunătăți abilitățile tehnice? Vrei să contribui în cadrul unui proiect open-source? Atunci este cazul să povestim de Techtor.

TechTor este un program de mentorat organizat de Codette în parteneriat cu Lenovo Foundation. Programul se derulează pe o perioadă de 6 săptămâni, fiecare participant lucrează la un proiect tehnic, sub îndrumarea unui mentor. Aceștia sunt angajați Lenovo sau membri Codette și au un background solid în domeniul ales.

Criterii eligibilitate înscriere
➡️ Studenți sau absolvenți (de maxim 2 ani)
➡️ Direcții de dezvoltare (match între abilități mentori și dorințele tale de dezvoltare)
➡️ Motivația de a partipa la TechTor

Pe perioada programului de mentorat vor avea loc două etape de check: una după primele trei săptămâni, iar cealaltă la final. Îți vei prezenta proiectul final în cadrul Demo Day @TechTor pe 25 mai.

Înscrierea se face până la 12 aprilie 2019 completând formularul: https://forms.gle/qsjSy9E48eHJLZMc9

Dacă vrei să ai parte de o provocare și să îți îmbunătățești abilitățile tehnice lucrând la un proiect care să te pasioneze, atunci nu ezita să aplici. Vom alege participanții după motivația de a lua parte la acest proiect și în funcție de abilitățile tehnice ale mentorilor noștri. Menționăm că vom urmări obținerea unei participări 50-50 între sexe.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward

Conferința SKILLS of the FUTURE

Eveniment dedicat subiectului UpSkilling în care vom discuta cu peste 30 experți de top din mediul de business românesc care sunt ABILITATILE potrivite noii realități și CUM poți să le antrenezi rapid cu ajutorul soluțiilor bazate pe tehnologie, existente deja în piața locală de profil.

Citește tot arrow_forward