ApTI Offline Night

  • BUCURESTI - Apti Digital Hub
  •    14 Decembrie 2018

În 14 decembrie, de la ora 17:30 și până la ultimul vizitator, te așteptăm cu ușile deschise la ApTI Offline Night (ApTI Digital Hub, Str. General Emanoil Ion Florescu nr. 2, et. 2, ap. 8, interfon 8)! 

În 14 decembrie, de la ora 17:30 și până la ultimul vizitator, te așteptăm cu ușile deschise la ApTI Offline Night (ApTI Digital Hub, Str. General Emanoil Ion Florescu nr. 2, et. 2, ap. 8, interfon 8)! 

ncă de la intrare, te încălzim cu vin fiert, nuci și cozonac. 
- După ce te acomodezi și te punem la curent cu ultimele vești digitale, ai ocazia să vezi și să auzi prezentările noastre (le începem pe la ora 18:00):
- facem un scurt și cuprinzător raport al activității ApTI pe 2018, cu bune și cu rele;
- îi cunoști pe colegii noștri de la Centrul pentru Inovare Publică și afli cu ce se ocupă ei zi de zi;
- vezi cu ce s-au ocupat colegele de la Mediawise Society în anul ce se încheie.

În afară de lucrurile semi-serioase, suntem în atmosferă de sărbătoare și te animăm cu o tombolă cu premii. La tombola norocoasă, vei putea cumpăra o tragere, două sau mai multe. Avem premii simbolice - prozaice sau amuzante, depinde cum ți-o fi norocul: tricouri, măști Anonymous, camere video de supraveghere fake, huse anti-RFID etc.! Biletele de tombolă pot fi cumpărate și în Bitcoin și nu ne supărăm dacă adaugi o donație la prețul lor ;-)

Ce să mai, te așteptăm deci pe la noi în 14 decembrie, oricând poți începând de la ora 17:30! Nu trebuie să ne anunți că vii, dar ne poți scrie/întreba/sugera/lăuda la [email protected]

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

GPeC SUMMIT

E-Commerce și Digital Marketing în mijlocul celui mai important eveniment de profil din Europa de Est: Speakeri World-Class pentru prima dată în România, Content 100% practic, Expo cu 35+ companii top-notchNetworking cu participanți C-level din întreaga Europă, Festivitatea Gala Premiilor eCommerce – totul creat să te inspire. #CraftedToInspire...

Citește tot arrow_forward

Webstock 2020

Temele sunt alese cu mare atentie in fiecare an, pe baza celor mai noi tendinte in social media si comunicare de pe piata locala, dar si in urma propunerilor primite de la oamenii activi din comunitatea online.

Citește tot arrow_forward

go>tech world

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World), un manifesto al digitalizării adresat întregului ecosistem de business din Europa Centrală și de Est, are loc și anul acesta, însă online. 

Citește tot arrow_forward