ApTI Offline Night

  • BUCURESTI - Apti Digital Hub
  •    14 Decembrie 2018

În 14 decembrie, de la ora 17:30 și până la ultimul vizitator, te așteptăm cu ușile deschise la ApTI Offline Night (ApTI Digital Hub, Str. General Emanoil Ion Florescu nr. 2, et. 2, ap. 8, interfon 8)! 

În 14 decembrie, de la ora 17:30 și până la ultimul vizitator, te așteptăm cu ușile deschise la ApTI Offline Night (ApTI Digital Hub, Str. General Emanoil Ion Florescu nr. 2, et. 2, ap. 8, interfon 8)! 

ncă de la intrare, te încălzim cu vin fiert, nuci și cozonac. 
- După ce te acomodezi și te punem la curent cu ultimele vești digitale, ai ocazia să vezi și să auzi prezentările noastre (le începem pe la ora 18:00):
- facem un scurt și cuprinzător raport al activității ApTI pe 2018, cu bune și cu rele;
- îi cunoști pe colegii noștri de la Centrul pentru Inovare Publică și afli cu ce se ocupă ei zi de zi;
- vezi cu ce s-au ocupat colegele de la Mediawise Society în anul ce se încheie.

În afară de lucrurile semi-serioase, suntem în atmosferă de sărbătoare și te animăm cu o tombolă cu premii. La tombola norocoasă, vei putea cumpăra o tragere, două sau mai multe. Avem premii simbolice - prozaice sau amuzante, depinde cum ți-o fi norocul: tricouri, măști Anonymous, camere video de supraveghere fake, huse anti-RFID etc.! Biletele de tombolă pot fi cumpărate și în Bitcoin și nu ne supărăm dacă adaugi o donație la prețul lor ;-)

Ce să mai, te așteptăm deci pe la noi în 14 decembrie, oricând poți începând de la ora 17:30! Nu trebuie să ne anunți că vii, dar ne poți scrie/întreba/sugera/lăuda la [email protected]

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din București și Sibiu

Înscrierile sunt deschise studenților, tinerilor absolvenți și cercetătorilor care își doresc să trăiască experiența dezvoltării unui produs de tehnologie alături de mentori experimentați, antreprenori și specialiști în ICT și business. Programul se va desfășura la nivel național în perioada martie - octombrie 2021 în cele 5 orașe.

Citește tot arrow_forward

The One with Java

Evenimentul este dedicat pasionaților de Java, oamenilor cu background tehnic, ce dezvoltă sisteme și aplicații software.

Citește tot arrow_forward