Asp.net Core 2.1: A hands-on Workshop from Migration Perspective

  • CLUJ-NAPOCA - ClujHub
  •    19 Ianuarie 2019

Trainer: Daniel Costea, Apex Code (http://www.apexcode.ro)

Trainer: Daniel Costea, Apex Code (http://www.apexcode.ro)

Durata: 8 ore

Considerat a fi viitorul tehnologiei web din perspectiva suitei Microsoft, ASP.NET poate însemna pentru mulți developeri o alegere importantă în cariera de specialiști în programare. Acest fapt include în special programatorii tehnologiilor .NET clasice, care ar putea migra cu succes spre ASP.NET.

Participanții la acest training vor avea parte de o introducere în fundamentele aplicabilității web în ASP.NET.

Nivel de experiență: Începători/Medii

 

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

GPEC SUMMIT, EDIȚIA DE TOAMNĂ

Înainte de a 14-a ediție anuală a Festivității de Premiere în Comerțul Electronic Românesc Gala Premiilor eCommerce, te așteaptă două zile memorabile la GPeC SUMMIT 4-5 Noiembrie 2019.

Citește tot arrow_forward

Test Management - Introducere

Cursul abordeaza conceptele de baza legate de calitatea software-ului si a procesului de dezvoltare a acestuia precum si relatia dintre testare si calitatea produsului. In cadrul trainingului participantii vor invata si despre rolul managementului riscurilor - relatia dintre riscuri si cerinte, riscuri si prioritati, defecte si riscuri.

Citește tot arrow_forward

Introducere in SQL pentru Testare Software

Scopul acestui training este sa invete participantii cum sa foloseasca SQL pentru a interoga o baza de date in cadrul activitatilor de testare software. Principiile SQL (Structured Query Language) predate in acest curs sunt independente de orice sistem de management al bazelor de date si pot sa fie utilizate in majoritatea sistemelor de acest tip.

Citește tot arrow_forward