ASP.NET MVC 6 What's new & Build an Intelligent Bot to Interact with your Users

  •    14 Martie 2017

Boții sunt un trend de top în 2017. Pentru înțelegerea limbajului natural al utilizatorilor, în scopul identificării cerințelor acestora, este necesar un sistem suficient de complex de inteligență artificială. 

Boții sunt un trend de top în 2017. Pentru înțelegerea limbajului natural al utilizatorilor, în scopul identificării cerințelor acestora, este necesar un sistem suficient de complex de inteligență artificială. Acest workshop își propune furnizarea informațiilor necesare, precum și practicarea acestora, astfel încât participanții să înțeleagă cum funcționaează Microsoft Bot Framework împreună cu Language Understanding Intelligent Service (luis.ai) și să dezvolte un bot inteligent pentru Skype, Slack, Facebook, SMS-uri și altele.

Workshop-ul cuprinde 2 prezentări:

  1. ASP.NET MVC 6
    Prezentator: Andrei Ignat,http://msprogrammer.serviciipeweb.ro/ 
  2. Build an Intelligent Bot to Interact with your Users

Prezentator : Sorin Peste ,Microsoft, https://github.com/neaorin/BotFrameworkDemo

Pentru mai multe detalii despre eveniment și pentru înscriere, puteți accesa: https://www.meetup.com/Bucharest-A-D-C-E-S-Meetup/events/235101183/

 

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

CodeCamp

Codecamp este prima conferință de IT organizată la nivel național și unul dintre cele mai importante evenimente din industrie. 

Citește tot arrow_forward

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward

Digital Marketing Forum 2021

De 14 ani, Digital Marketing Forum este o experienta exceptionala de invatare. Este o sursa de know-how, inspiratie si studii de caz relevante. Este evenimentul de referinta pentru specialistii in marketing si comunicare online. 

Citește tot arrow_forward