ASUS și Plaza România organizează cel mai lung turneu offline de gaming din România

  • BUCURESTI - Plaza Mall
  •    07 Martie 2018 - 17 Aprilie 2018

În perioada 7 martie - 17 aprilie 2018, fanii Republic of Gamers sunt așteptați în Plaza România, la etajul 1, la JOIN THE REPUBLIC - cel mai lung maraton de gaming ROG, derulat în parteneriat cu ASUS. În cadrul evenimentului vor putea fi testate, printre alte device-uri, și GTX1080 - ASUS ROG Zephyrus GX501, cel mai subțire laptop de gaming din lume, cu o grosime de numai 17,9 mm și o greutate de 2,24 kg

În perioada 7 martie - 17 aprilie 2018, fanii Republic of Gamers sunt așteptați în Plaza România, la etajul 1, la JOIN THE REPUBLIC - cel mai lung maraton de gaming ROG, derulat în parteneriat cu ASUS. În cadrul evenimentului vor putea fi testate, printre alte device-uri, și GTX1080 - ASUS ROG Zephyrus GX501, cel mai subțire laptop de gaming din lume, cu o grosime de numai 17,9 mm și o greutate de 2,24 kg, sau cel mai compact desktop de gaming, ROG G20.

Pe 10 și 11 martie, campionul european și vicecampionul mondial de FIFA - Ovidiu "Ovvy" Pătrașcu va împărtăși câteva din secretele jocului FIFA și va juca un meci demonstrativ cu marele câștigător al turneului de FIFA18.

Toți cei care vin la maraton se pot înscrie la diverse concursuri și tombole cu premii care constau în accesorii digitale de ultimă generație, dar și obiecte promoționale ROG.  

Curioșii care doresc să vadă și să încerce cele mai performante sisteme de gaming pot participa la diverse competiții de FIFA18, CS:GO, PUBG, Hearthstone, dar și sesiuni Free To Play. Acțiunile se adresează celor cu vârsta peste 14 ani.

Mai jos găsiți programul turneelor:

FIFA18
Calificări: 8-9 martie

Turnee finale: 10-11 martie

CS:GO

Calificări: 12-18 martie

Turnee finale: 19-25 martie

PUBG

Calificări: 26 martie - 29 martie

Turnee finale: 30 martie – 4 aprilie

Hearthstone 

14-15 aprilie

Free To Play va avea loc:

- zilnic, în afara orelor de desfășurare a competițiilor;

- în zilele de 7 martie, 5 aprilie, 6 aprilie, 7 aprilie, 8 aprilie, 9 aprilie, 10 aprilie, 11 aprilie, 12 aprilie, 13 aprilie, 16 aprilie și 17 aprilie, între orele 10.00 – 21.00!

Mai multe informații cu privire la turnee și calificări pot fi accesate pe pagina de Facebook a evenimentului.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Cybersecurity - Powerful security made simple

Cybersecurity - Powerful security made simple, dedicat profesioniștilor IT și specialiștilor în cybersecurity, este împărțit pe două direcții: Enterprise Security și Hardware Security și va dezbate provocările cu care se confruntă industria în această perioadă dificilă.

Citește tot arrow_forward

CodeCamp

Codecamp este prima conferință de IT organizată la nivel național și unul dintre cele mai importante evenimente din industrie. 

Citește tot arrow_forward

Descoperă secretele universului Google Cloud

Evenimentul Google Cloud pentru companii este unul ce trebuie să fie cuprins în agenda tuturor celor care vor să învețe mai multe despre beneficiile soluțiilor în cloud, pornind de la informații de bază.

Citește tot arrow_forward