Atelier Antreprenoriat (1/8) Atitudine & Viziune Antreprenorială

  • BUCURESTI - Calea Dorobanților, 42
  •    23 Martie 2019

Credem în capacitatea antreprenorilor români de a deveni lideri în piețele lor! 

Credem în capacitatea antreprenorilor români de a deveni lideri în piețele lor!
De două ori pe an (primăvara și toamna) selectăm câte 25 de companii și le sprijinim să-și depășească cele patru bariere în scalare. Una din bariere este lipsa modelelor și metodelor de scalare. Prin Ateliere de Antreprenoriat Scale-Up le oferi acces antreprenorilor selectați să învețe din metodele companiilor lider de piață printr-o serie de ateliere dedicate.

Mai multe despre modelul Antreprenoria aici www.antreprenoria.ro

Cum te ajută Ateliere găsești aici www.antreprenoria.ro/ateliere

Vino să scalezi acolo unde visezi vino la Ateliere de Antreprenoriat ediția aXIIIa (martie - iunie 2019)!

09:00 - 09:30 - întâmpinare (minipatiserie și cafea) 09:30 - 13:30 - Traning Atitudine și Viziune Antreprenorială (Silviu Hotăran) 13:30 - 14:30 - prânz 14:30 - 16:00 - Invitat Vorbitor 1 - Wargha Enayati 16:30 - 18:00 - Invitat Vorbitor 2 - Lucia Costea

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

CodeCamp

Codecamp este prima conferință de IT organizată la nivel național și unul dintre cele mai importante evenimente din industrie. 

Citește tot arrow_forward

Digital Marketing Forum 2021

De 14 ani, Digital Marketing Forum este o experienta exceptionala de invatare. Este o sursa de know-how, inspiratie si studii de caz relevante. Este evenimentul de referinta pentru specialistii in marketing si comunicare online. 

Citește tot arrow_forward

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din București și Sibiu

Înscrierile sunt deschise studenților, tinerilor absolvenți și cercetătorilor care își doresc să trăiască experiența dezvoltării unui produs de tehnologie alături de mentori experimentați, antreprenori și specialiști în ICT și business. Programul se va desfășura la nivel național în perioada martie - octombrie 2021 în cele 5 orașe.

Citește tot arrow_forward