Atelier Antreprenoriat (1/8) Atitudine & Viziune Antreprenorială

  • BUCURESTI - Calea Dorobanților, 42
  •    23 Martie 2019

Credem în capacitatea antreprenorilor români de a deveni lideri în piețele lor! 

Credem în capacitatea antreprenorilor români de a deveni lideri în piețele lor!
De două ori pe an (primăvara și toamna) selectăm câte 25 de companii și le sprijinim să-și depășească cele patru bariere în scalare. Una din bariere este lipsa modelelor și metodelor de scalare. Prin Ateliere de Antreprenoriat Scale-Up le oferi acces antreprenorilor selectați să învețe din metodele companiilor lider de piață printr-o serie de ateliere dedicate.

Mai multe despre modelul Antreprenoria aici www.antreprenoria.ro

Cum te ajută Ateliere găsești aici www.antreprenoria.ro/ateliere

Vino să scalezi acolo unde visezi vino la Ateliere de Antreprenoriat ediția aXIIIa (martie - iunie 2019)!

09:00 - 09:30 - întâmpinare (minipatiserie și cafea) 09:30 - 13:30 - Traning Atitudine și Viziune Antreprenorială (Silviu Hotăran) 13:30 - 14:30 - prânz 14:30 - 16:00 - Invitat Vorbitor 1 - Wargha Enayati 16:30 - 18:00 - Invitat Vorbitor 2 - Lucia Costea

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Test Design

In cadrul cursului vom analiza conceptele fundamentale de test design, metodologiile de dezvoltare a scripturilor de testare pe baza scenariilor de utilizare, proiectarea planului de testare si scrierea de script-uri de testare. Vom aborda si particularitatile planurilor de testare pentru diferite tipuri de teste.

Citește tot arrow_forward

Voxxed Days Frontend

După succesul obținut cu 4 ediții ale conferințelor Voxxed Days Bucharest și cu 2 ediții de Voxxed Days Cluj-Napoca, Incremental Community lansează prima ediție a conferinței Voxxed Days Frontend în 21-22 mai 2019. 

Citește tot arrow_forward

SAFe® Product Owner/Product Manager (POPM Certification)

Dezvolta-ti abilitatile necesare pentru a creste eficienta unei organizatii Lean si descopera activitatile si instrumentele folosite pentru managementul backlogs si a programelor. In cadrul acestui training de doua zile participantii vor capata o intelegere mai profunda a ART, modul in care ART aduce valoare in organizatie si ce trebuie sa faca pentru a-si indeplini cat mai bine rolul....

Citește tot arrow_forward